poznasi-dragalasi ian-febr 2004 - 11
Raspunsuri - Pagina 16
A_Iulia spune:
Lasa Roxi ca o sa vina o zi cand ai sa ai doar raspunsuri
Si daca ne mai dai teste din astea,macar da-ne grila, sa alegem varianta a, b, c... altfel eu nici nu ma mai prezint la examen
adlemi spune:
Toate-s pentru Rox!!!!
Si pentru fetele ce au raspuns la testul asta greu:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://www.dropshots.com/adlemi
buli spune:
am intrat in sesiune, pare-mi-se ... Upsi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaluta Imi cer scuze k voi strica linistea aceasta printr-o postare dureroasa, dar una din colegele si prietenele noastre de aici are mare nevoie de noi. Este vorba despre MOKIKA a carei poveste o puteti citi pe blogul lui Angelique sau al meu ( de la semnatura). va multumim pentru orice mic ajutor! Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu |
VA ROG DIN SUFLET, DACA PUTETI AJUTA, NU EZITATI!!!!!!!!!!!!!!!
... Si familia mea a trecut printr-o mare cumpana, foarte recent... Stiu prin ce trece Monica, am fost in acel iad (pe punctul de a-mi pierde sotul, tatal copilasilor nostri...), insa pt noi lucrurile merg spre bine, avem speranta ca totul va fi ok (nu a fost cancer, ca in cazul prietenului nostru Florin).
Pt Monica si Florin, lupta e mult mai grea..... cumplit de grea...
Va rog din suflet, haideti sa facem un efort si sa-i ajutam, macar cu putin, fiecare dupa puterile sale, pe Monica si Florin, sa lupte pt viata si pentru copilasii lor!!!
anda141 spune:
Rox,imi cer scuze public, ca nu am putut vorbi zilele astea, sunt cuper prinsa la birou, nu am timp nici sa mananc nici sa vorbesc, nici de absolut nimic, plec la 7 jumate de acasa si ajung la 9 seara. Sunt moarta pentru patrie. Ma doare spatele de mor, nu fac miscare mai deloc, o sa intepenesc pe scaun. Si ca sa vedeti cat sunt de ametita aseara cand am iesit de la birou am cautat masina un sfert de ora in parcare ca nu mai stiam la ce etaj am lasat-o, nici pe ce parte... eram amnezica total.
Sunt alaturi de tine sa stii si ma gandesc la tine si ma rog sa-ti fie ( sa ne fie ) bine. Sfaturi nu am... doar ca Dumnezeu nu da mai mult decat poti duce. Probabil ca esti mai puternica decat crezi. Fa tot ce poti si cat poti. In rest...ce-o fi o fi . Curaj !
mav spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Anca, una din lectiile cele mai bune de viata ar fi sa stii unde sa pui punct. Eu nu am stiut. Si am ramas fara resurse, fara Dumnezeu si fara sens. Fiecare stie cat poate duce, viata ne invata mereu ca putem duce mai mult decat credem. Eu am crezut cu putere in cuvintele Adinei, am facut tot si am dat tot. Momentele bune au meritat cu siguranta. Dar eu nu am meritat suferinta de acum. Iar visele mele nu au meritat sa fie frante, iar si iar. Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Am postat mesajul de mai sus, fara sa citesc ce s-a mai scris aici in ultima perioada, cat am lipsit eu.
Sotul meu a fost operat pe creier, in urma cu nici 4 saptamani.
Din aceasta perspectiva privind... sa nu te superi pe mine ca-ti spun: ce nu te omoara, te intareste!
Hai, fruntea sus si mergi mai departe! Nu te opri, nu-ti permiti acum sa te opresti!
Te imbratisez cu drag!!!!!!!
arturicii spune:
La Multi Ani Andrei Sebastian!
Mav, sa iti fie sanatos si voios feciorul si toti cei dragi!
Sanatate multa!
Da, cum zici tu Adina, cred ca ar trebui sa suflam tare toate ca poate pleaca norii astia negri de peste tot de unde nu isi au locul.
1, 2, 3 si ....!
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 27+