poznasi-dragalasi ian-febr 2004 - 11

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, pai o cuplam pe Ioana cu Jamie Olivier iar tu vezi ca iti gasim imediat loc la Lord of the rings, ca si-asa concerteaza in curand pe la noi. Ai pregatit piciorul?

Mergi la inceput

Haha,vroiam sa zic Lord of the dance nah ce-a iesit. Aka Michael Flatley.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

poate lord of the dance pe ring

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

aloooooo

ce, credeti ca io nu vad ce ziceti aici??

nu ma lansez niciunde si nici carti nu scriu

o las pe Adlemi&co ca ei sunt expertii

eu doar fac ce vad la altii si imi place si mie (uite d-aia nu o sa fac io vreodata de ex piftie...)

Adina, te pregatesti de party sau de nunta? Auzi, 40 de copii si 80 de adulti..hmmm

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adina Iulia

Rox, tu sper ca ai motive bunicele de chiul, sa nu vii cu dinalea nasoale.

Wrong! Crunte!

E o vorba a unei prietene: daca viata te pune mereu in fata aceleiasi alegeri inseamna ca nu ai ales bine. Nu credeam vreodata ca o sa mi se intample lucrurile pe care le traiesc. Nu asa urat, oricum. Dar asta e, o ascult pe Imelda, capul sus si genunchii tari.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista
Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

Mergi la inceput

Ah Roxi of Doamne. Tu ni le dai asa, una calda, una rece. Hai ca daca e rece acum, asteptam una calda. Asteptam ceva de genul: vestea proasta e ca divortez, vestea buna e ca dupa ce divortez ma marit cu prietenul cel mai bun al fostului meu sot hahahaha

Ioana, suntem 2 party-uri, de aia iese asa mega. Nu prea putem sa le facem separat din cauza colegilor de gradi care sunt comuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana, ai grija de tine

mai, ar trebui sa deschidem aici un subforum cu in unul sau in doi.
eu, de ex am in ultima vreme o dilema. cind se divorteaza si cam cit trebuie sa tragi de o casnicie inainte de a-i pune punct.
evident ca am si un interes personal in intrebarile astea. la noi lucrurile nu-s asa rele, dar nu stiu exact daca trebuie asteptat pina se fac rele sau daca nu (prea) mai merge e mai ok sa o inchei.
si nu stiu de ex. daca alternanta cald-rece nu e de fapt un preludiu (sic!) pentru o glaciatiune, am un feeling ca da. si daca tot e asa, oare merita sa mai lungesti pelteaua?
exista crize cu final fericit? dap, cred ca asta e dilema. plus definitia crizei
la un moment dat aveam asa o idee, ca nu conteaza cine cedeaza, fericirea generala e importanta, insa de o bucata de vreme nu mai sint asa convinsa ca e corect. si cit timp merge teoria asta. chiar asa ... forever?
ah, daca ar fi sa particularizez strict la noi, probabil ca si colegu' ar tine aproximativ aceeasi predica.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Anca, ma omori

Eu sunt de parere ca trebuie sa tragi pana simti ca nu mai poti, nu ai de unde sa stii cum vor decurge lucrurile. Daca nu ar fi copiii la mijloc probabil ca n-ar fi loc de prea multe concesii si compromisuri, insa asa cred ca le suntem datori macar sa incercam pana una din urmatoarele doua conditii apare:
- celalalt sigur nu mai vrea - are alte planuri pentru el
- simti ca nu mai poti indura - fizic, psihic etc.
Deci nu se divorteaza asa simplu

Mergi la inceput

Exista numai crize cu final fericit, doar ca fericirea se gaseste impreuna sau separat.

Poate ca ultimul lucru pe care il doresc altii este sa ma raneasca, dar este pe lista

Mergi la inceput

Anca, una din lectiile cele mai bune de viata ar fi sa stii unde sa pui punct. Eu nu am stiut. Si am ramas fara resurse, fara Dumnezeu si fara sens. Fiecare stie cat poate duce, viata ne invata mereu ca putem duce mai mult decat credem. Eu am crezut cu putere in cuvintele Adinei, am facut tot si am dat tot. Momentele bune au meritat cu siguranta. Dar eu nu am meritat suferinta de acum. Iar visele mele nu au meritat sa fie frante, iar si iar.

Mergi la inceput