Clubul Cucelor Nauce
Raspunsuri - Pagina 4
ancadragoman spune:
Miho dar suna bine "cuce nebune " nu?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
devoska spune:
Vero, ai chefuit fara mine. Las ca mai chefuim si pe aici 
Iulio, intra cine vrea, ramane cine are simtul umorului
. Te astep mereu sa ne descretesti fruntile si sa ne alungi supararile. Esti maestra la asa ceva.
anco, cuc nauc. Clubul cucelor nebune... pe la Bagtazar, in zona aia.
devoska spune:
Anca
, imi pare rau sa aud asa ceva. Capul sus si cu optimism inainte. O sa fie bine ai sa vezi. 
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman PAi m-a deznaucit el ,mi-a mai facut un bebe dar DD nu a vrut sa mi-l lase ....ma scuzati ,nu vreau sa va intristez ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
imi pare nespus de rau.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kay da curci triste primiti? ![]() |
da pe tine cine te-a intristat?
apropo,de tristete nu raspunzi la tel?

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui devoska Vero, ai chefuit fara mine. Las ca mai chefuim si pe aici ![]() Iulio, intra cine vrea, ramane cine are simtul umorului ![]() anco, cuc nauc. Clubul cucelor nebune... pe la Bagtazar, in zona aia. |
pai de ce crezi ca am zis eu gasca beata...ca m-am chefuit si pt tine...si normal ca am intrecut masura
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Miho dar suna bine "cuce nebune " nu? |
suna bine si adevarat!!!

cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Cu-cu,cu-cuuuu ![]() ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
te-ai ratacit puisorule???
sa te ajutam sa-ti gasesti vreun cuib pe vreo undeva?
devoska spune:
| citat din mesajul lui violeta69 Cu-cu,cu-cuuuu ![]() ![]() Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
Bau!
Ce faci Vio? Bine ai venit!

, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit