Clubul Cucelor Nauce

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

ma duc sa gatesc ceva sa mai postez in blog....sa aiba cu ce se delecta iulia la noapte.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Asa zici tu cuculeas-o??? Bine....te tin io minte

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

La patruzeci iti pui cercel in nas ,asta ca sa nu spun in mij

Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

La patruzeci iti pui cercel in nas ,asta ca sa nu spun in mij

Si adica ce vrei sa zici tu acolo ca io am cercel in nas

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">

Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

Mergi la inceput

mey,mai lasati-ma cu mancarea ...vreti sa ma ingras,s-o fac fericita pe Oana ...acu' 2 nopti mancam fasole cu carnati ,azi am mancat ananas si floricele ....ce ti-e si cu poftele astea

Mergi la inceput

Irino,eu nu te cred pana nu vad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

clar nu mi-e rusine zau deloc cu voi.
neata cuculeselor.
nu cucuiesc nimic ca azi am program de bagat direct cu-a treia de pe loc.
oana...nu stiu de e prostata pipi des...poate cineva isi face loc pe undeva prin burtica si apasa [e vezica poate vine vreun Sosonic
misha...de asta vorbeai tu asa cu vantu in gura?? Ti-ai pilit dinti? Sa-ti fie de bine petrecerile si eu zic sa o stii tot asa pana la 4...sa nu simti criza
iulia...exact fasole am facut...deci tu ma spionezi...mi-ai pus cip si vezi tot ce misc. aseara am cazut rupta, te-am lasat flamanda.
irina..deci si tu te delectezi cu bucatele mele bloggerite. multam fain. eu inca mai sper sa scrii si tu ceva acolo.
dev...rachetii mai intreaba de mine? azi s-ar pute sa ai parte de un program artistic deosebit.
ies, dar nu inainte de a va lasa sa va dezmeticiti usor. si o sa pun si energizant sa aveti energie full day.
fug...ma duc sa ma antrenez pt dans. vrea careva sa-i dansez pt el?

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

'neata,la pranz

am fost la antrenamente asa ca sunt zob

Misha,ai primit SMS-u de la mine?!
sau nu mai ai numarul acela?

bey,io versuri fac de mult...da' m-am lasat ca daca eu nu sunt mai tare decat Eminescu nu ma bag...
la fel si cu muzica am zis...daca nu sunt sa sparg avioane nu ma bag ...ca fatze din astea sunt o gramada

Misha,da ma m-am lasat de fumat de mult...nu asa de ani dar m-am lasat si ma simt excelent...
eu oricum nu fumam decat seara si-n we-uri si din alea fff slabe,asa ca nu mi-a fost greu...mai mult le-am lasat ca facea o gaura in buget uriasa (tinand cont ca astea slabutze sunt si mai scumpe)....

Vero,eu fasole am avut...nu mai vreau....
acum fac prajitura Rafaello ca ma apuc de slabit cu Dev ...mai mult ea cred....
da incepem de luni

va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cura de slabire?? de care? vreau si eu?
de alergat,alerg zilnic pe net

ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devoska spune:

Helou, helou! Eu in uichend mai rarut, ca ma solicita trupa. Vad ca v-ati desfasurat, graffiti pe plasma (Doamne kokiy, n-as fi vrut sa fiu in locul tau), plimbarici, petreceri, cercei pe mai peste tot (sunt ani de cand visez si eu la niste gauri in plus la o ureche -poate la prima intalnire cu Misha -si vorbesc serios. Irinuco fata, tu ai cercel in nas? Data aviatoare sa stai mai aproape de camera sa vad si eu). Sa nu mai vorbim de mancarici. Vero fa un capitol separat pt bucatarie pe blogul tau sa mai pot intra si eu. Gatesti bestial! (Si eu tot fasolica am avut, ciorbita de fasole pastai.)Dar asa cum a zis si Vio, ne punem pe slabit. Te bagi Vero? Cine mai vrea, cine se alatura?
Eu am bagat 15 minute de exercitii , juma de ora de alergat si 10 min de leg magic. Cam subtire, dar n-am mai facut sport de ceva vreme, asa ca la final aratam cam descentrata. Maine sper sa ma mai pot misca.
Diaruxul , unde disparusi? Te-a monopolizat de tot juniorul?
Kay ce-ti mai face bucsaraia? Pupici la Sosonica.
Dodo, cum e vremea la malul marii? Ce fac copilasii?
Anca mai da un semn de viata!
Pupici la cuculese si duminica placuta, atat cat a mai ramas din ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui devoska

Dodo, cum e vremea la malul marii? Ce fac copilasii?

Buna,
dimineata fulguia

Copii fiecare vrea in brate doar le mine.Isabellei ii ies doi incisivi laterali odata -toata noaptea n-am inhis un ochi.Fac teme cu Bodo care ma confunda cu educatoarea lui(baba face ce vrea el)si mai intru in gatul lui...apoi se rezolva usor totul

nu stiu daca al meu o sa poata veni cu minela B si mie cu ambii copii de gat imi va greu dar n-am de ales(el a inceput munca de o saptamana -pana acum a fost in fara plata -si nu vreau sa fortez nota)

Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput