Tinere senioare cu greutate>50kg(59)
Raspunsuri - Pagina 2
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ANI.G guzelnico ai facut pana la urma plashinta aia ??? |
Nu, pt ca n-am gasit branza potrivita. Si cu branza sarata fac alte feluri de pateuri si plashinte.
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Libra 'Neata! Si eu am dormit f. prost... cu gandul la ziua de serviciu. Va urez o saptamana minunata tuturor, sa avem numai vesti bune! Elena _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Libruta, te rugam, nu te mai stresa din cauza serviciului si a vacii. Ia-o si tu mai larg, stabileste-ti prioritatile si ignora-i pe cei rai.
amy2007 spune:
Buna dimineata si de la mine fete dragi si o saptamana usoara.
Blue, mai inchide si tu telefonul acela, daca tot esti acasa. Le spui ca ti s-a descarcat.
Multam de cafeluta, chiar imi prinde bine ca mi s-a stricat filtrul de la serviciu.
stimulicioasele, gravidutele si pe cele cu ,,Do not disturb".
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
danny1 spune:
salutare fetelor!
am ramas in urma cu "stirile",nu am avut timp sa recuperez.
sper ca toate sunteti ok.
mami de Amira, premiata cu argint la concursul de dans
avort spontan(4s,5s,6s)mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah
Ellyshor spune:
'Neata scumpelor!
Va multumesc mult pentru toate sfaturile si impresiile referitoare la laparo. Sper sa trec cu bine si de hopul asta
Nico...postarile tale sunt foarte relevante si detaliate Multumesc pt link-uri
Floricica esti o scumpa, multumesc pt informatii! Din cate imi amintesc eu si tu ai facut drilling, right?
Fetelor, sunteti The Best...stiu ca fiecare organism reactioneaza diferit...dar ma simt mai puternica si mai increzatoare dupa ce am citit si experientele voastre.
Eu n-am mai dat niciun semn de viata pt ca am fost ocupata cu pregatiri...sambata l-am aniversat pe sotul meu...pt ca maine, pe 12 ian. face 30 de ani
Am facut un mini party asa.....si a iesit ok....ne-am distrat si ne-am simtit bine cu rudele si prietenii apropiati.
Babyboom...vino la mami...acum
Mona40 spune:
Neata gagici, cu sau fara burtici,
Mey...vedeti ca daca sunteti prea mult sub 50 de chile va scoatem din club.
pai ce dreku...sunteti serioase sau nu?
Si io mananc sala te alea dar...
Si in plus merg la sala cam de 4-5 ori pe saptamana. scot aia mustul din noi...da' e fain.
Mai ma alint si eu un pic pana vorba Lu' Nico, ma umflau de la fivulet coconet.
Oricum de slabit nu pot zice ca am slabit, dar cu siguranta ca s-a dus shuncuta principala de pe burtica( s-a micsorat considerabil, ca mi=e frica ca nu am unde imi face minunatul de gonal)
In plus, corpul arata mai atletic, si daca ma enerveaza cineva ( precum Baba lu' Mayan, ..vai de capul lor.
Mayanule, eu am vazut semiluna ca o coada...fetele aste....s-au smecherit...au fantezii....
Fete, eu de dim de la 6:30 la rand la doc dentist.
Incerc sa termin trauma inainte de a incepe fiv-ul NOROCOSSSS
Tocmai imi zicea barbatul ca ce doctor e asta de se scoala la 6 dim. Eu zic merci ca se scoala pt mine si nu trebuie sa intarzii la serviciu.
Radem ca am de aface cu doc in toate orificiile...in fata, in spate, in cav bucalace mai...cu greu mai ramane si pt el ceva
Asta-i viata...se zice ca cine nu are nici o boala pana la 40 de ani, e deja mort
Va pup pe toate, cu bune si cu NEBUNE si va urez o saptamana placuta.
Am asa de multe sa va povestesc....nebunii
revin
Mona40 spune:
Gagici, pentru fetele care o stiu.
A nascut Amir 10, de la moldovence.
Un Raducu superb .
Multa sanatate mamei si minunatului prunc.
Siti Amir se pregatea parca de fiv sau de inseminare si a ramas natural . Frumoasa poveste.
soricica spune:
neata fete si de la mine.
eu nu sunt in forma, ma doare burta si ovarele de am senzatia ca se misca dintr-o parte in alta, si colac peste pupaza simt un nod in gat de vreo 2 zile.
azi noapte nu am putut dormi deloc de rau ce mi-a fost ,aveam si o senzatie de lesin...asa ca m-am instalat la calculator si v-am citit.
va pup pe toate
ps: ce mai stiti de menics???
Mona40 spune:
Soricico,
sa treca buba...
Iei ceva medicatie ? Trebuie sa-ti vina "uratii"?
Fa-ti o ceasca mare de ceai cu miere de albine, si daca poti, trege chiulul azi
Menics, nu stiu pe unde umbla. Sigur nu se plictiseste...
Bruna, tu ce mai faci?Cum te simti?
Gali, cu tine ce-i?
pupi
guzelnico spune:
Soricico, s-o fi lasat cu soricel.
Monicuta, noi, cateva, am observat ca calu' (cacofonie intentionata) avea o coada rasfirata neagra la poponet si am inteles ca aceea ar fi coada. De aceea "semiluna" dintre picioarele calului ni s-a parut a fi un "muschi incordat".
Ellyshor, cand faci laparoscopie? Si Sorinuka a facut drilling, daca nu ma inseala memoria.
Amy, de ce nu faci o licitatie pentru un filtru performant? Pentru ca meriti! Sau o cheta de la "studenti". Daca tu ii hranesti, ar putea sa dea si ei o cafea.