implant mamar
buna fetelor.
maine dimineata la ora 8 sunt programata pt implant mamar.
vreau sa intreb pe cele care au trecut prin aceasta operatie daca au avut dureri mari dupa si daca au fost multumite de rezultat.
eu imi doream de foarte mult timp sa-mi maresc sanii,dar acum am o frica de numa....mi-i frica de anestezie si de faptul ca nu voi fi multumita...
va pup...toate cele bune
Raspunsuri
Angelinne spune:
Daca esti din Arad...am o prietena care s-a operat acolo.... sanii si lifting facial... spune ca a fost suportabil.... de aratat arata f bine...cred ca oricum depinde de fiecare persoana in parte cit e de sensibila...oricum asteptam sa ne scrii cum a fost... Succes si curaj!
miria_cristina spune:
Bafta a operatie si poate ne dai niste informatii dupa ce te intorci!
Cat a costat si ce marime este proteza?
Cristina +24 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu
http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/
didi-anda spune:
proteza este de 325 ml
ma costa aproximativ 3000 euro. protezele le-am comandat in decembrie,cand au fost cu 700 euro mai ieftine
am sa intru sa va scriu , dupa ce o sa ma simt mai bine
multumesc pt incurajari
didi-anda spune:
m-am intors!
am proteze de 350ml (nu sunt mari). m-am operat luni si marti mi-au dat drumu acasa. ma duc zilnic sa-mi schimbe bandaju,astept sa-mi scoata tuburile si sa ma simt mai bine.
in rest,sunt ok.
sanatate tuturor
Angelinne spune:
Chiar ma gindeam la tine cum te simti? Ti-a fost rau tare dupa operatie? Cit e de dureros?
didi-anda spune:
ma simt mai bine,multumesc
nu vreau sa mint,dar pe mine m-a durut...eu sunt foarte sensibila de felul meu si rea la durere. si acuma mai simt usturimi si dureri,dar suportabile,mai mult cand ma intind in pat si cand ma ridic din pat.
o zis dr-ul ca n-o mai avut asa pacienta dificila si cu asa dureri,dar asta sunt eu...l-am avertizat dinainte,dar o zis ca nu se astepta chiar asa...
sper sa-mi treaca si durerile si sper sa mi-i se formeze frumos <aseara mi-am dat jos bustiera si cand mi-am vazut taieturile si ca sanii nu sunt perfect rotunzi-mi-i se par putin deformati- mi-i s-a facut rau>