Paste 2010
Raspunsuri - Pagina 2
gabi30 spune:
Buna
vedeti o oferta ce mi-a venit pe mail:
BUNA ZIUA
Sarbator Pascale la VORONET in BUCOVINA
Oferta pentru PASTE 2010 la VORONET -VILA DOINA***- BUCOVINA.
Intentionam sa inchiriem VILA DOINA*** si cabana FOISOR turistilor organizati
in grup sau individual pentru o perioada de minim patru zile ( trei nopti ) .
Oferim turistilor : cazare, demipensiune, bufet traditional la revenirea de la slujba
de INVIERE , pranz pascal deosebit in prima zi de PASTE. Meniul va fi comunicat
turistilor pentru eventuale sugestii si precizari privind preparatele de post dorite.
Pretul pentru serviciile descrise mai sus este urmatorul :
a) 240 euro / persoana pentru patru zile ( trei nopti )
b) 300 euro / persoana pentru cinci zile ( patru nopti )
c) 350 euro / persoana pentru sase zile ( cinci nopti )
La cerere oferim turistilor mese de pranz , picnicuri , bauturi alcoolice.
Cabana FOISOR ( capacitate maxima 5 persoane ) poate fi inchiriata pentru o
perioada de minim cinci zile la pretul de 130 euro/zi ( cazare )
ACESTE TARIFE NU SUNT AFISATE AGENTIILE POT ADAUGA COMISIONUL
DORIT !
Rezervarea este valabila doar dupa achitarea integrala a serviciilor stabilite.
Suntem receptivi la orice sugestie si va stam la dispozitie cu placere.
CU STIMA
NISTOR DORIN
www.voronet.viladoina.ro
office@viladoina.ro vila_doina@yahoo.com
0230234554 , 0745618320 ;
Poate sunteti interesate.
Gabi
gabi30 spune:
Si inca una :
Casa SERENA
Oferta speciala PASTE 2010
600 RON/ persoana
Perioada: 02.04.2010 - 05.04.2010 - 3 nopti
3 mese pe zi
Mic dejun: bufet suedez.
Pranz: ciorba + fel principal+ desert.
Cina: fel principal + desert.
Pranz festiv de Paste cu preparate din miel.
Optional menu de post in zilele premergatoare Pastelui.
Biserica se afla la 50 m distanta fata de pensiune.
Copiii sub 2 ani –gratuit
Copiii intre 2-14 ani beneficiaza de reducere 50 %
SC Touring CCO SRL
Brasov, Str. Toamnei Nr.1, Bl. 3, Sc. C, Ap. 3
Tel: 0722/645.015, Fax: 0268/314.851
www.casaserena.ro
Gabi
celi-bia spune:
Multumin de oferte. Altele, de exemplu pentru strainatate nu aveti? Roma sau Milano de Pa#537;te?
http://www.celina-bianca.blogspot.com/
gabi30 spune:
Buna.
Inca una din Maramures:
PASTE 2010
IN INIMA MARAMURESULUI ISTORIC
Sighetu Marmatiei
Descriere:
Pensiunea 3***
• 8 duble, 2 triple cu baie proprie, tv, minibar;
• Restaurant cu 200 locuri, terasa cu 70 locuri,
• Gradina de vara in stil rustic cu o structura de lemn caracteristica Maramuresului
• Loc de joaca pt. copii; Internet wireless
Pachetul include:
• Cazare 3 nopti
• Demipensiune
• Pranzul traditional in ziua de Paste
Din partea casei se ofera oua rosii si pasca traditionala !!!
Pret pachet: 400 ron / persoana
Fiecare familie va primi un cosulet pregatit cu bucate traditionale, cu care, in noaptea de 3 spre 4 aprilie, incepand cu ora 00:00 va participa la slujba de Inviere a Domnului, la sfarsitul careia bucatele se sfintesc. In ziua de Pasti, se gusta prima data din aceste bucate sfintite, se ciocnesc ouale rosii si se ureaza fiecaruia un :
HRISTOS A INVIAT!
PERIOADA : 02.04.2010 – 05.04.2010
SE POT ORGANIZA PENTRU GRUPURI DE MINIM 10 PERSOANE EXCURSII OPTIONALE LA :
1. Manastirea Barsana , Manastirea Sapanta , Manastirea Perii
2. Centrul georgrafic al Europei la doar 25 km in Ucraina – nu va uitati pasapoartele acasa
MARA INTERNATIONAL TOUR
Bvd. Unirii, Nr. 5
Baia Mare, Romania
Tel: +40262221038
Tel RDS: +40362.802011
Fax: +40262.226741
ORANGE: +40744380184
VODAFONE: +40729218059
YM : aura_maraintbm
www.mara-tour.ro
Mai caut si extern.
Gabi
roxana c. spune:
Nu dati cu rosii, dar sunt total de acord cu Anya. De Craciun, Revelion si Paste urca preturile in nesimtire la noi, in Romanica.
Si ca exemplu: Paste in Bulgaria, cu all inclusive, 3 nopti- in jur de 100 euro, sa zicem 450 ron/pers, iar tariful ptr copii este cu totul altul decat la pensiunile de la noi: primul copil pana la 12- 16 ani, in functie de hotel- gratis, al 2-lea plateste 50%. Oare se poate compara?
lara_c spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Nu dati cu rosii, dar sunt total de acord cu Anya. De Craciun, Revelion si Paste urca preturile in nesimtire la noi, in Romanica. Si ca exemplu: Paste in Bulgaria, cu all inclusive, 3 nopti- in jur de 100 euro, sa zicem 450 ron/pers, iar tariful ptr copii este cu totul altul decat la pensiunile de la noi: primul copil pana la 12- 16 ani, in functie de hotel- gratis, al 2-lea plateste 50%. Oare se poate compara? Roxana |
Pai Anya, Roxana, voi cat concediu aveti?Cat de des faceti vacante?Noi plecam cam o data la 2-max 3 luni si concediul e limitat.
De ex la sfarsitul lui feb plecam 10 zile(India +Goa).Ne intoarcem in martie si la inceputul lui aprilie (da, de Paste) plecam din nou.Nu ne-am hotarat , probabil in Nepal.
Decat 5 zile.Patru sunt libere + 1 din concediu.
Asa imi pastrez 4 zile din concediu pe care daca le lipesc de 1 we fac 6 zile de vacanta altundeva peste cateva luni.
Cam de asta pleaca lumea de zile libere oficiale fie ca sunt sarbatori religioase sau nu.Ca nu avem concediu suficient!!!Iar eu una sa atept un an de zile sa fac concediu, as lua-o razna.Mai ales aici in Bangladesh....Prefer multe si mai scurte decat chestii de genul 18 zile la mare- unde iar as lua-o razna de plictiseala indiferent ce mare ar fi aia.Am fost o luna in luna de miere dar am alternat activitatile/excursiile in fiecare zi.Si am fost in mai multe tari/locatii din aceeasi tara.
Singura ocazie cand nu plecam este Craciunul.Deoarece preferam sa il petrecem la noi acasa cu brad si toate cadourile sub el.Mai ales de cand cu bebe mic si in curad 2.
Mai mult de asta nu plecam ca ar trebui sa transportam toate cadourile..
Si depinde unde te duci, chiar nu cred ca o sa cresca preturile in Nepal de Paste si nici ingesuiala din cauza asta nu cred ca va fi.
Lara w7+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
cait spune:
Lara dar nu vad legatura intre ce au spus fetele de preturi si cat timp ai concediu.In Romania cresc preturile de sarbatori vazand cu ochii si nici nu se justifica mereu.Si pe aici ca peste tot in timpul vacantelor scolare si de sarbatori cresc dar parca nu asa de mult ca in tara.
Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#
celi-bia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lara_c
Pai Anya, Roxana, voi cat concediu aveti?Cat de des faceti vacante?Noi plecam cam o data la 2-max 3 luni si concediul e limitat. De ex la sfarsitul lui feb plecam 10 zile(India +Goa).Ne intoarcem in martie si la inceputul lui aprilie (da, de Paste) plecam din nou.Nu ne-am hotarat , probabil in Nepal. Decat 5 zile.Patru sunt libere + 1 din concediu. Asa imi pastrez 4 zile din concediu pe care daca le lipesc de 1 we fac 6 zile de vacanta altundeva peste cateva luni. Cam de asta pleaca lumea de zile libere oficiale fie ca sunt sarbatori religioase sau nu.Ca nu avem concediu suficient!!!Iar eu una sa atept un an de zile sa fac concediu, as lua-o razna.Mai ales aici in Bangladesh....Prefer multe si mai scurte decat chestii de genul 18 zile la mare- unde iar as lua-o razna de plictiseala indiferent ce mare ar fi aia.Am fost o luna in luna de miere dar am alternat activitatile/excursiile in fiecare zi.Si am fost in mai multe tari/locatii din aceeasi tara. Singura ocazie cand nu plecam este Craciunul.Deoarece preferam sa il petrecem la noi acasa cu brad si toate cadourile sub el.Mai ales de cand cu bebe mic si in curad 2. Mai mult de asta nu plecam ca ar trebui sa transportam toate cadourile.. Si depinde unde te duci, chiar nu cred ca o sa cresca preturile in Nepal de Paste si nici ingesuiala din cauza asta nu cred ca va fi. Lara w7+ si Huckleberry Errie Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali |
Lara, nu te supara, am vazut poze foarte frumoase la tine, calatoresti mult, dar din curiozitate, ce lucrezi in Bangladesh? Cum iti poti lua concediu la 2-3 luni? (fie si cateva zile) Adica pe langa faptul ca toate aceste iesiri costa destul de mult, eu nu mi-as putea permite sa plec in vacanta asa de des, nimeni nu mi-ar oferi concediu tam nesam. Eu cand am fost la vechiul loc de munca mi-am facut cererea cu o luna inainte pentru doua amarate de saptamani vara, si aparoape ce nu le-a convenit sefilor.
Bine c#259; nu mai lucrez acolo, dar nici in alta parte aici în Rom, nu cred sa gasesc ceva mai flexibil.
Oricum felicitari pentru job oricare ar fi el, vreau si eu
Ma duc sa-mi mai clatesc ochii cu pozele tale
lara_c spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui celi-bia
Lara, nu te supara, am vazut poze foarte frumoase la tine, calatoresti mult, dar din curiozitate, ce lucrezi in Bangladesh? Cum iti poti lua concediu la 2-3 luni? (fie si cateva zile) Adica pe langa faptul ca toate aceste iesiri costa destul de mult, eu nu mi-as putea permite sa plec in vacanta asa de des, nimeni nu mi-ar oferi concediu tam nesam. Eu cand am fost la vechiul loc de munca mi-am facut cererea cu o luna inainte pentru doua amarate de saptamani vara, si aparoape ce nu le-a convenit sefilor. Bine c#259; nu mai lucrez acolo, dar nici in alta parte aici în Rom, nu cred sa gasesc ceva mai flexibil. Oricum felicitari pentru job oricare ar fi el, vreau si eu Ma duc sa-mi mai clatesc ochii cu pozele tale http://www.celina-bianca.blogspot.com/ |
Roxana,iti multumesc de complimente..
Cu concediul... eu intotdeauna mi-am luat concediu cand am vrut, chiar si in RO (e adevarat ca nu am lucrat pt angajatori romani) atata timp cat nu am depasit nr de zile de concediu platit pe an.
Nu mi se pare ok sa faci cerere cu o luna inainte si sa speri sa iti aprobe seful.Concediul il iei cand se pupa cu viata ta personala.Cu planurile sotului/familiei/pritenilor.Sau cand sunt preturi mai mici.Sau cand pur si simplu simti tu ca nu mai poti.Ce faci daca nu iti aproba sau nu iti aproba in acelasi timp cu sotul?Iti trica tot cheful , mai ales daca ai asteptat un an intreg pt concediu.
Aici primul lucru pe care ni l-a spus medicul cand am ajuns la post a fost ca 'odata la 3 luni tb sa iesiti din tara, pt psihicul vostru'.
Este o tara cu grad mare de soc cultural si izolare.In Europa poate nu am pleca la fel de des, cu toate ca in general nu am depasit 4 luni fara sa mergem undeva macar cateva zile.Ne si pasioneaza calatoriile, e adevarat.
Concediile sunt intr-adevar scumpe dar noi schimbam tara o data la 3 ani si incercam sa vedem cam ce e in regiune.Astfel reducem costurile de zbor.Care sunt semnificative.Una e sa zbori in India ,sa zicem ,din UK (unde avem domiciliul) si alta e sa zbori din Bangladesh.Pt o familie de 4 pers ai taiat cam jumatate din costuri daca nu mai mult.
Cait pai uite legatura:
Anya a zis ca ea asteapta de obicei sa treaca sarbatorile sa fie mai liber si mai ieftin.Si ca nu intelege e ce se 'inghesuie' lumea.
Si eu i-am explicat de ce se 'inghesuie'.Ca sa nu 'isi rupa' din concediu.Ca de Pasti de ex sunt cateva zile libere.
Asta e legatura.
Plus ca am spus ca sunt si locuri unde nu e nici aglomerat nici nu explodeaza preturile de sarbatori.Ma gandesc ca or fi si altele , mai aproape de Romania.
Oricum eu va zic sincer preturile, mai ales in raport cu calitatea in Ro mie mi se par ff mari.Si chiar unde sunt servicii excelente tot prea mult mi se pare.Asta si inainte de sarbatori.
Lara w7+ si Huckleberry Errie
Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali
celi-bia spune:
Lara, eu te înteleg si te felicit, e normal sa vrei sa vezi cat mai mult dintro regiune in care poate nu mai ajungi niciodata... e ok faptul ca profitati de perioadele in care aveti sansa sa lucrati in locuri exotice. Si e excelent ca nu ai sefi cu ochelari de cal care inteleg nevoile engajatilor si sunt mai flexibili asa, dar din pacate eu in RO nu am intalnit asemenea specii, probabil în afara oamenii sunt mai deschisi si vis a vis de concedii si calatorii.
Vacanta frumoasa de Pasti si asteptam poze.
Si am vazut ca esti din nou insarcinat#259;. Felicitari