"Puiuti de Randunici 2008!!(353)"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Neata!

Livi, Irisuca e toata tati, m-au terminat ochii ei ( lor )!!! Ce culoare, albastru-gri, nu?

Nicol, ce sportiva am vazut eu acolo!!! Foarte misto, duceti-o cat mai mult, daca puteti, e un sport exceptional!!!

Cleme, imi pare rau de povestea cu serviciul tau . Si da, Diana e fetita lu' tati .

Doua perle de la Sophie si la munca cu mine:

- cioara este "neg'u po'umbelu" ( obserbati topica inversata )
- era o sticla de apa minerala rasturnata pe jos, pe care ea o ridica spunand "a sculat fetita sticla"

Va ! O zi usoara tuturor!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, ce tare e Sof!!

Vineri a spus si Mateui prima propozitie: Tata ba apa. Si m-a vazut ca imi schimbam pantalonii, si a zis Caca! si a aratat spre mine. O fi crezut copil ca am comis-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata! Beau si eu o gura de cu voi

Va mulumesc tuturor care ati vazut pozicile pt aprecieri . Intr-adevar , e frumoasa Alexia , doar ca ar trebui sa mai slabeasca. E unul din subiectele de cearta cu randunoiul. Recunosc ca e putin mai durdulie, dar nici chiar obeza cum o vede el. De cate ori o are in fata, nu ezita sa se uite la ea si sa-mi spuna cat e de grasa si ca trebuie sa facem ceva. Va dati seama ca in momentul ala iau foc, chiar mi se pare ca exagereaza.
Am si eu o poza de la 4 ani in care aratam ca ea, iar apoi pana sa raman gravi n-am putut avea mai mult de 47 -48 kg. Ce ma ingrijoreaza , pe de alta parte , e ca , la cat seamana cu el si cu maicasa la fizic, ma gandesc sa nu semene si la constructie cu el (si cam seamana).Iar de mancat nu mananca mult, dar asimilileaza. Fetelor, da are o carne tare pe ea, e pietroi, fata de Antonia care e mai moale asa...

Nico felicitari pt noaptea dormita in patul matrimonial! Tine-ti-o tot asa! Bravo Matei!!

Olgutz spor la treaba! Ce tare Sofi!! Antonia nu face inca propozitii, ea la majoritatea cuvintelor le pronunta primele 2 litere ("ca"= cascaval , castravete, "pa"=portocala,pa, "caca"=geaca, caca, "ba"= baie, pe Alexia o striga Ale)

Fug sa mananc si plec la treaba ca am o coafeza noua si azi e prima ei ziei, tre sa mai discutam una, alta

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicol, pentru Alexia, sport! Inot, schi, patinaj, tot ce i-ar placea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Din primavara o ducem la inot. Partea proasta, care m-a tinut in loc pana acum,este ca va trebui sa fac naveta cu ea special pt ora de inot, dar asta e ...daca orasul asta in care locuim n-are nimic in el...Pana mai acum juma de an, avea rau de masina, era o teroare sa plec cu ea la drum, acum e ok, nu mai are problema asta. Mai ramane sa ma hotarasc unde o voi duce.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata
Am vazut si eu dragutza de Alexia schioarea si draguta de Diana harnicuta Doua fete cucuiete
Nicol, mai cunoscator ca mine in ale ingrasatului/slabitului nu e nimeni si de aceea imi permit sa vorbesc . De vina pt rotunjimile fetii sunt in primul rand obiceiurile alimentare proaste din familie si cand spun asta nu ma uit urat la tine care pari ca n-ai nimic de-a face cu asta. Ci chiar la dumnealui si probabil la mama dumnealui, care gateste acolo mult si bun Trebuie sa nu mai aveti in casa si sa nu mai cumparati nimic ingrasator (sucuri, dulciuri) , sa manance toata lumea la ore normale mancare normala, ceea ce ma indoiesc ca se intampla uitandu-ma la poze Nu poti pretinde doar copilului sa manance sanatos si tu sa infuleci sandvishuri seara sau dulciuri si sucuri si copilului sa nu-i dai,nu? Asta pe langa mostenirea genetica a unui metabolism lenes, clar!
Eu iti spun din proprie experienta, numai eu sunt de vina pentru kilogramele in plus ale Teodorei Eu cumpar, eu poftesc, eu gatesc, eu mananc seara la televizor, eu sunt capul rautatilor. Daca nu avem in casa nimic de rontait, nu avem si gata...e f calma, n-are treaba! Nu mai zic ca mie nu-mi plac fructele, salatele, legumele, etc....nu-mi plac, nu fac Dar o pizza, niste cartofi frantuzesti Deci crede-ma, nu exista decat f rar copil gras din parinti slabi si cu cat il frustrezi mai tare (adica vede si nu-i dai) cu atat risti sa ramana cu tare din copilarie pe tema asta
Olgutz, Nicoleta vreau si eu sa spuna Dudelle ceva Perla, neperla, propozitie/nepropozitie, vreaaaauuuu si euuuuu

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Nici n-a apucat sa mi se faca foame bine si sunt cu in sus! Am vizionat la prima ora pozele unui fost coleg de facultate si prieten bun, stabilit la Chicago.Am asa niste sentimente amestecate, de drag si dor , de ciuda, de neputinta, de admiratie, de nostalgie, de de de .....sa speram ca-mi trece si nu se agraveaza odata cu aparitia foamei

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Repede,repede,ca am la treabaaa...
Neata...am avut w-e plin cu gateli la greu (impreuna cu randunoiul),iar aseara DANSUL a bagat vreo 40 clatite...si cica sa slabesc...dar tot DANSUL ma ntreaba ce-mi trebuie slabit ca arat f bine si nu ammare...dar e

Tocmai ce m-am decis impreuna cu randunoiul sa ne vaccinam impotriva AHINI si scrie misha cum a stat randunoiul ei la pat bolnav de la reactii adverse de m-a luat frik.
Noi am vrea sa ne vaccinam,dincolo de reactii adverse,de a fi cobai,de a ne rascoli organismul,pentru a o proteja pe Tea fiindca eu,mai ales,sunt nevoita sa merg cu trolee full,cu tusitori stg-dreapta-fata-spate si mi-i frik.
Doctoresele noastre cu diplome ce spun oare de asta?
Dar Naty,care in plus a trecut prin chin?

Si daca tot suntem la ghicitori,ce inseamna cania?

Nu veti ghici,asa ca spun eu:ciocolata.
Tocmai ce o laudam pe Tea ca nu prefera dulciuri pana a prins o cioco in mana buuuna si am gasit-o cu bucata intre dinti..Si de atunci,am incurcat-o daca vede pe undeva "cania".

mami de TEA (1.04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

E clar... - copilul meu e cel mai nevorbitor de pe craca asta!!! Cand va aud cu dictionare si ghicitori de cuvinte... cand o vad pe Sophie cu puzzle-ul, ma gandesc ca la noi mai e muuuult pana departe!

Nicoleta chestia cu parcatul dupa schema e valabil DOAR in functie de marimea masinii. Reperele de la Dacie nu mai sunt valabile la un SUV de exemplu, sau la un Matiz. Iti trebuie doar practica, practica si iar practica.

Mai vroiam sa scot ceva din putul gandirii, dar ma intuneca durerea de masea (care apropos, dupa 6 zile de la operatie e din ce in ce mai puternica, si calmantele nu mai fac fata... vai mama mea! Mai bine mai nasteam de 3 ori)

Aaa, neaparat vreau sa o pe Simo si sa ii dau curaj!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
ieri am avut o dupa amiaza reusita la nasi, in sensul ca Mufa a papat de-a spart, pui la cuptor cu cartofi natur si un castravete murat..incredibilul s-a produs, ce nu credeam eu sa aud vreodata :'caneee'!! cerea copilu' carne tare bine s-a simtit! Nasii norsti sunt la fel cum ii stim, nu ne-au spus de divort, si se comporta la fel de firesc ca de obicei..poate cine stie, s-or rezolva lucrurile..
o sa pun niste poze mai dupa masa...ca acu', am o vizita inopinanta..la ora 9,45 suna la usa de mama focului...ghici ciuperca cine??
despre vaccin, nici eu nu intru in polemici, nu sunt nici pro nici contra...dar noi nu il facem ca asa am ales, eu una nici nu-s expusa prea mult stand acasa...lyvy astia de la smurd au intrebat primul lucru de alergii, la ou in special, omul manca oua normal, ca si noi...deci nu era alergic..cine stie..ce Iris dulce am vazut
am vazut si nicol la munte si diana craciunita, frumoase toate pozele!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput