Ingriirea mainilor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Caro, vezi ca exista manusi speciale ,daca nu ma insel si cei de la Avon aveau,dar cred ca le gasesti la rafturile cu produse pt maini(cel mult aici sunt unde gasesc si mastile si peelingurile speciale de maini)

Incearca si crema cu extract de galbenele si vit E de la Alpifresh, este foarte buna, eventual iti pui un strat mai gros si apoi pui manusile.

Anita,lamaia are printre altele si rol de hidratare.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

tumi, exact la aceasta fraza m-am gandit si eu cand am vazut subiectul: "Mainile sunt cartea nostra de vizita, asa ca tb sa avem grija de ele"

- imi fac saptamanal manichiura, singura
- am manusi cand spal vasele, baie, etc, cand tai fructe, legume, nu pot sa le folosesc ca le tai si pe ele
- crema o folosesc mereu
- le dau cu vaselina si iau manusi chirurgicale, stau asa cat de mult rezist (la fel si cu picioarele), tot aici pe forum am citit chestia asta
- cand afara e frig nu ies din casa fara manusi
- sunt f.multumita de cremele de la Nivea Anti age, pt zi si pt noapte, Neutrogena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

ce incet merge forumul azi

intreba cineva de incalzirea uleiului de masline, nu, nu trebuie incalzit.

eu manusi nu pot folosi ca am alergie la pudra aia de talc care este innauntru, asa ca am grija la spalat sa nu ating prea mult chimicalele.
si apa prea dura dauzeaza mainilor.

laptele batut e de asemenea foarte bun pt catifelarea mainilor, stat cu mainile intr-un vas cu lapte batut amestecat cu o cana apa calduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Mindy, problema se rezolva simplu: iei manusi de bumbac pe sub cele de guma, ultimele eventual o marime mai mare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

ce incet merge forumul azi

intreba cineva de incalzirea uleiului de masline, nu, nu trebuie incalzit.

eu manusi nu pot folosi ca am alergie la pudra aia de talc care este innauntru, asa ca am grija la spalat sa nu ating prea mult chimicalele.
si apa prea dura dauzeaza mainilor.

laptele batut e de asemenea foarte bun pt catifelarea mainilor, stat cu mainile intr-un vas cu lapte batut amestecat cu o cana apa calduta.

vezi ca ai alergie la "latex"!

cauta manusi facute din alt material

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"To lengthen thy life, lessen thy meals" Benjamin Franklin

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

www.youtube.com/watch?v=fbwO7RAfwS4&feature=related/" target="_blank">my target :)

www.flickr.com/photos/42726167@N06/sets/" target="_blank">halfway there

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karfe spune:

Eu am gasit manusi de bumbac la Douglas in Feeria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui karfe

Eu am gasit manusi de bumbac la Douglas in Feeria

si cum spalam una-alta cu manusile astea de bumbac? am incercat cu manusi de latex si sunt inconfortabile, am tot timpul impresia ca scap vasele din maini.

cu sucul de lamaie...de la lamaie direct sau merge suc de-ala din comert? nu ustura pielea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Le pui pe sub cele de latex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

eu sucul de lamaie nu l-am folosit decat in zona unhiilo asa de unul singur.

In schimb in masca nu ustura deloc.
am pus 3 linguri zahar, o jumate lamaie stoarsa, si cam o lingura jumate ulei. Inca mai am din pasta asta si pt talpi e la fel de buna, omoara pielea moarta.

Cu manusi nu cred ca o sa pot spala vreodata. La cele de la latex nu am intotdeuna o recatie alergica cu usturimi de maini, dar ma omoara mirosul acela de plastic amestecat cu talc care ramane pe maini ore intregi.

am gasit niste metode de a spala fara a pune mainile prea mult in contact cu apa si chimicale. Vasele la masina de spalat. Clatirea unor vase sau spalare chiuvetei o fac cu furtunul mobil de la chiuveta. La curatenie folosec mereu perii cu coada f comode. Cam ca si astea:

www.chinatraderonline.com/Files/Household/Kitchenware/Kitchen-Brushes/Dishwashing-Brushes- TPR-Handles -22270882143.jpg" target="_blank">http://www.chinatraderonline.com/Files/Household/Kitchenware/Kitchen-Brushes/Dishwashing-Brushes- TPR-Handles -22270882143.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Pentru a scapa de mirosul nedorit dupa ce curat usturoi,etc aplic putina pasta de dinti.Las 2 minute ,apoi spal cu sapun.

Mergi la inceput