Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Stiu ca ai dreptate Mihaela, dar mie mi s-a pus pata pe zona araba. Cand am spus bine ati venit si sa va fie de bine concediul chiar am spus-o la modul serios! Nu a fost la modul peiorativ!!!
Spuneam ca astept sa mai creasca Alex un pic sa mergem impreuna cu el in Egipt... si poate pentru ca nu cred ca voi merge de doua ori acolo! desi e zona pe care in adolescenta am visat-o ca pe Paris! Si e valabil si pentru peninsula Yucatan un denu cred ca voi merge vreodata, desi tare mi-ar placea!

Inca ceva despre Dubai, sunt multi europeni acolo sa stii, si multi amercicani de asemenea; toti acolo vorbesc engleza, mai bine sau mai rau dar te intelegi cu ei.
Repet, poate am stat noi prea mult si mi se acrise de barbati aroganti cu cearsafuri albe in cap urmati de femei imbracate in negru din cap pana in picioare, numai faptul ca ei poarta alb si ele negru cand vara e atat de cald... poate asta poate alta, e doar parerea mea nu vreau sa starnesc polemici... insa asta e.

Inainte de a pleca la Dubai daca vrei iti mai povestesc despre aeroportul lor - femeile fac scanarea retinei! barbatii nu - si daca mergeti acolo, apelati la o agentie.
E important sa va ia cineva de al aeroport si sa va aduca la hotel. Noi am venit prin Viena si am ajuns noaptea dar am inteles ca noaptea vin cursele europene... e bine sa ai shuttle-ul hotelului sa va transporte de la aeroport la hotel si inapoi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

ce sa facem, nivel de cultura...

io una as innebuni de-a dreptul sa ma pui sa merg in spatele lui, si sa fiu doar "reproductiva"... oricat de mare si aurita ar fi colivia...

egipt as vrea si eu. tot istorie, ca, deh, narav vechi. dar cate vreau eu...

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

mei, va amintiti podiumurile la gimnastica, cu romania pe toate treptele :D?

asa se pare c-a facut-o lata gasca noastra...
http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=8

kat, felicitari!!
ma bucur tare mult ca ati luat papusa... ca eu voiam catile . pacat ca de premiu se bucura mai mult piticul cel mic decat david, dar compensati voi!

si... normal, multumim tuturor celor care ne-au votat!!

miha, ce rau imi pare ca n-am vazut mai repede scrisorica silviei...

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cris, katalyna felicitari! sa va bucurati de premii!

Cris, ai strans o recolta bogata nu gluma! Te invidiez! In sensul bun, normal. Nu-ti fa probleme pentru Silvia, nu am avut cand sa spun cuiva ceva...tot ce a primit au fost voturi de aici de pe DC, dar nu am zis nicaieri nici o vorba. Nu-i bai, abia am castigat un alt concurs, nu-i asa?

Carmen, multumesc de lamuriri, foarte utile. macar sa stim unde mergem, atunci cand ne hotaram. Dar asta e lumea lor, a musulmanilor. Pe mine contactul cu alte culturi simt ca ma imbogateste, ca imi schimba modul de a vedea lumea si viata. recent am vazut un reportaj facut de Madonna, intr-una din cele mai sarace tari africane, unde fundatia ei a ajutat atat si cat a putut...enorm de putin pentru cat ar fi nevoie, dar enorm de mult pentru oamenii aceia... In Africa mai vrem sa mergem, noua ne-ar placea in zona aceea salbatica, in centru continentului, dar nu cu copii. Am vazut recent in Kenya ce zone frumoase sunt la Mombasa...Am avut cat inavatam suedeze o colega din Kenia, o fata de milioane. Ne-am inteles bine si cred ca atunci cand am vazut ca se poate calatori in tara ei, m-am gandit ca as merge ca sa vad unde a crescut. E ceva la care visam, dupa ce mai cresc copiii. Pana atunci istorie, cultura si relaxare. Mi-ar placea sa ajung si in Brazilia dar aici mai am de lamurit jumatatea.... . Deh...visez si eu, ca deocamdata nu am altceva mai bun de facut...

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

In Egipt vrem si noi sa ajungem, dar m-am lecuit pentru vreo 2 ani cel putin pina creste si Diana mai maricica. La muzeul la care am fost a fost cam grelut ca s-a plictisit....nu a inteles ea multe si de aia. Asa ca vom merge acolo cam in 2-3 ani.

Mihaela, nu m-am uitat inca la poze, dar imi fac timp diseara.

La circul la care am mers a fost f. frumos. Nu e circ de animale ci numai cu acrobati, contorsionisti etc si a fost bestial. Fetele au fost la fosta si tare pupate in fund au fost. I-am dus fetele la 1 pm si le-am luat la 10 pm...frumos, nu:)? Chiar in ziua aia Emma a implinit 6 ani si jumate si Carmen i-a cumparat tort cu luminarele, pizza, au gatit, le-a cumparat cadou la amindoua. Sint 100% convinsa ca Emma nu o sa o uite niciodata:)).

Noi sintem in santier ca renovam baile de sus. De abia astept sa terminam. Tipii care ne pun gresia sint de belea...o pereche de tot risul. Unul are 1.92 m si un spate cit usa si muschi pe el cu caruta, celalalt cred ca are 1.65 cu burtica. Ala mare e bunut tare , blond chelios cu ochi albastri:)).

Felicitari pentru premianti! Nu am fost pe faza sa trimitem scrisoare si noi, dar poate la anul. Pe mine ma distreaza cum spell-uieste Emma pe engleza cuvinte romanesti. Cind i-am zis lui Alex ca ea stie sa citeasca si in romaneste cuvinte, nu i-a venit sa creada asa ca a testat-o. A pus-o sa zica "carte" si "dragoste" si i-a zis fata asa "si ei ar ti i" si "di ar ei gi ou es ti i". Intelegeti ce spun, nu :)). Iti vine sa te duci la balamuc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Salutare natiune! mai trecem si noi din cand in cand pe aici sa vedem ce face populatia si ma bucur ca mai scrieti, nu ca altii puturosi

Mihaela bine ati revenit ! Frumoaseeee pozele (cum ma asteptam de fapt), insa eu nu ma vad prea curand pe acolo, cu toate ca tema imi place si cred ca, candva, il va atrage si pe Raducu (el nu manifesta inca vreun interes pt nici un fel de faraoni, mumii...e mai cu picioaele pe pamint, prea angrenat in realitatea cotidiana, cred). Ii plac, in schimb, chestii legate de geografie, pe unde sunt tari, cu cine se invecineaza, ape mari, etc. I-am cumparat recent un atlas geografic mai pt copii, in care se explica si tot felul de detalii despre continente, fauna, flora, chestii mai importante din fiecare loc si e destul de interesat de el.

Carmen felicitari pt Alex, ma refer la partea cu cititul.... pai eu cred ca in conditiile in care si tu, si mai toate fetele spun ca, copiii lor citesc, Radu ramine repetent El nu citeste carti, dar citeste tot felul de anunturi scurte in gara, pe pereti. Adica cunoaste literele, dar nu le leaga neaparat intr-o propozitie. Va descoperi si asta...eu nu vreau sa il imping de la spate. Mai nou e pasionat de timp, de ceas, ma tot intreaba despre ore, si imi spune din 5 in 5 minute cat e ceasul

Iuliana parca v-ati mai facut baile odata? Sau am eu vedenii??? Stiu ca am admirat o baie bej candva...dar se poate sa ma insel.
Si...hm, hm, vezi ce faci cu maskulul feroc de 1,92 si ochi albastri Cred ca am si eu ceva de reparat pe aici prin baie

Katalyna bine ai venit in gasca, si felicitari pt premiul de la concurs!

Cristina nu fii suparata ca nu ati luat cartile, las“ c-or sa mai fie concursuri si va razbunati voi Cum merge invatatul?

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It“s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

dana, tocmai, ca am luat cartile!! de-aia sunt asa fericita!!
mai ales de cand m-a prins pasiunea pe blog, de scris despre carti de copii, salivez sa le citesc...

barbati-miu imi zicea ca era misto si papusa, plus autograf original... da' asa nu ma atragea...

miha, da, abia astept sa-mi spui ce crede despre premiu. stiu ca e mai mult practic... l-am trimis ca si corespondenta normala, n-am idee cat face un plic din ro in sw, ca tati a uitat sa intrebe la posta...

iuly, renovati cu stan si bran...?

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

A, Cristina, scuze, am citit pe fuga! Pai atunci ma bucur, mai ales daca pe tine in special te pasioneaza

Hobby

www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"It“s all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Deci unde am ajuns....
Da, deci stim unde mergem, mai ramane sa stabilim CAND, data exacta ma refer. O vom afla cam la 1-2 aprilie, cica British-ul nu are inca negociate tarifele cu OIM-ul....
Am inceput listele... lista cu medicamente de luat, lista cu bagaje, lista cu ce lasam, lista cu ce trimitem cargo,...
Am o problema acum, si am nevoie de pareri, mai ales de la Mihaela, DanaEne, Iuliana... dar si de la restul de mamici, nu musai cu doua fete...
Ma preocupa camera lor, vreau sa le fac o camera comuna, totusi Eliza va incepe scoala, Erika va fi mica inca. Spatiul de joaca va fi probabil impartit, dar de dormit vor dormi impreuna. Acuma, intrebare - care personaj rules?? Ca Eliza este (INCA) fan printese, asta pentru ca am ingradit noi altele... Deci nu le avem cu Hannah montana, cu H2O Emma Cleo si Ricky, si cu atat mai putin cu Lazy Town - atata doar ca are un tricou cu Stephanie, dar altfel nu se uita la LazyTown.
Eliza vrea paturi supraetajate, eu nu prea as vrea asa, Erika e mereu dupa ea, si SIGUR se va cocota acolo si se vor inghesui intr-un singur pat...
Biroul... sunt in ceata total, ceea ce stiu clar e ca vreau O TEMA.
CARE?
Nu imi place mobila Ikea, desi Eliza asta prefera, setul KURA, cel cu copertina cu stele... Pentru STELE, nu pentru cum arata patul, clar...
Nu m-am apucat sa caut pe net, stiu ca vazusem candva niste huse foarte interesante pentru pat, caleasca Cenusaresei, etc....
Multam anticipat de pareri!

Si eu vazusem scrisoarea Silviei, am recunoscut-o de la nazdravani, si am votat-o in consecinta

Mihaela - off, va trebui sa imi fac si eu program de citit... Cu blogurile tale am ramas in urma...
Hmm, ... emotii... cam da... astea vin la pachet impreuna cu viza...

Cris - ce putin mai ai din master... Bafta!

Carmen - mama ce experienta la Dubai... Pare caraghios, cumva amuzant, dar de fapt hilar... Mda... Si eu as fi simtit ca tine...

DanaT - si Eliza citeste putin, si asta pentru ca s-a apucat singura, pana acum citea anunturi, afise, reclame, iar acum 2 zile a citit cateva paragrafe dintr-o poveste usurica. Eu as fi vrut sa nu se apuce de citit, ma astept la un amalgam... Citeste cate ceva in engleza, acum s-a apucat de romaneste, nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie sa citeasca in franceza

Cu fricile... deci hop si noi in club!

Revin ca am uitat sa spun: gata, nu o mai duc la gradinita, de fapt nu a mai fost de la mijlocul lui decembrie. Nu i-am anuntat inca, dar o voi face, nu e clar cand, ca tot aman, nu am chef sa le vad mutrele.
In schimb m-am organizat - de mult timp imi propuneam! - si avem ORAR, dimineata facem ceva lectii, dupa amiaza ceva activitati practice si jocuri, seara juma' de ora de jocuri la calculator, cina, baita, citit si nani.
Am pus 2 zile cu engleza si 3 zile cu franceza, activitatile de "citit" alterneaza cu cele de "socotit", fiecare cu partea aferenta de "scris", cam asa ceva...
Deocamdata ne tinem de program cu succes, mai am de finisat lucrurile, dar ma declar multumita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Danateu, noi avem 2 bai jumate. Adica 2 bai intregi cu cada si WC si una numai cu wc (aia pe care am renovat-o anul trecut). Baile intregi sint sus la etaj si la alea nu am facut nimic pina acum. Era si timpul mai ales ca la noi in baie aveam mocheta pe jos, iar la fete linoleum. Nu ca arata nasol, dar aveam nevoie de shimbari. Si da, maskulul feroc arata yam yam...ma ling pe bot. Nu cred ca ar veni el asa de departe la tine. Si cica e single, adica neinsurat cu gagicile de rigoare, dar nica stabil:)).

Stii ca m-am gindit la tine zilele astea (tocmai citisem sub. sondaj cu virsta la care am avut copiii) si ziceai ca nu te opresti la unul:)). Ei??? Se pare ca te-ai razgindit, nu?

Anka, de ce nu faci tu in asa fel incit sa le impaci pe amindoua? Fa o camera cu floricele, balerine, fluturasi etc. Aici gasesti orice, nu trebuie sa iti faci probleme. Cit de mare e casa? Cu 2 sau 3 dormitoare? Daca ai 3 dormitoare, una o faci birou/camera de joaca pentru ele si una dormitor si una dormitor pentru voi porumbeii. Poate ai noroc si iti incap in dormitorul lor 2 paturi twin si nu iti trebuie bunk bed.

Mergi la inceput