Nazdravani de august-septembrie 2003 (ian.2010)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

buna fetele!

eu de vreo cateva zile merg la sala si sunt foarte ocupata daca ma intelegeti

eu de vreo cateva zile am intrat in fibrilatii ca nu mi-am inscris copilul la scoala, nu la oricare ci la cea la care vreau ca aia de care apartinem e la peliprava si eu copilul nu mi-l duc acolo nici tarata pe jos.

cand incep oficial inscrierile,aveti idee? ce acte trebuie pentru insriere?

merg si eu luni la scoala sa vad ce rezolv, am niste emotii cat casa poporului

-------------------------------------------------------------
aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

catalina, votat scrisoarea lui david, ca a inceput in sfarsit votarea la concurs...

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=scrisori%20pt%20mos%20craciun&page=

asa ca fetele, sper ca nu aveti ce face , si dati niste puncte pentru nazdravanii nostri din concurs.

andrei : cr1.jpg
iris: cr2.jpg
david: k1.jpg

hai, la vot .

Cristina
www.talentedenazdravani.ro" target="_blank">Talente... de Nazdravani
- mai mult sau mai putin talentati, dar cu foarte multa vointa.
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.
Naz si Ani: Povesti din dulapul cu rechizite
Ce sa agatam singurei in pomul de iarna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Votat toate 3 scrisorile maxim!

Talciocul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Fetele, sunt fericita, am semnat ieri pentru apartament, maine mergem la notar pentru oficializare, iar termenul este 15 martie (pentru definitivarea vanzarii). De eliberat, putem elibera cand vrem noi, de principiu am zis un 15 mai maxim, ca sa fie acoperitor.
Totodata, cred ca am gasit casa si pe celalalt continent (de inchiriat, desigur). Si sunt happy, ca una e sa te duci nu-stii-unde si sa te apuci sa cauti, anunturi, telefoane, vizionari, si altele.... Alta e sa te duci direct la destinatie si basta, si mai vezi ulterior ce si cum...
Ufff...

Acum ma duc la bucatarie, diseara avem ceva musafiri si vreau sa fac o prajiturica.

Talciocul meu

Mergi la inceput

bravo anka, ma bucur enorm pentru voi! Doamne ajuta in continuare!

aici este scrisoarea lui David adresata Mosului www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

ne-am inscris la scoala!!

am facut-o si pe-asta. am mai bifat ceva pe lista.

inscrierile oficiale incep pe 1 febr. ne=am inscris la clasa normala, nu la step=by=step.
si am avut nevoie doar de copie dupa certificatul de nastere si buletinele parintilor. acolo am mai completat cererea. si mai avem de dus, in iunie, inca trei chestii, de la gradi.

si... gata!

ps. nu uitati sa ne votati la concursul de scrisori

Cristina
Īncercam sa īnvatam de mici ca este mai important sa participi la o competitie, decāt sa cāstigi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Votat copiii si citit din urma.

Anka felcitari!
Cristina, felictari!

va pup.

Mergi la inceput

cristina felicitari pt scolarel! cum ai procedat?

am fost si eu azi la scoala si nu m-au lasat sa trec de gardianul de la intrare ca e dna secretara super aglomerata si oricum inscrierile incep dupa 1 febr bla bla am aplicat planul b, acum asteptam roadele

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput

pai intai am dat tf, sa vad ce mi trb...apoi mai dus cu hartiile.

fara strategii suplimentare necesare...

Cristina

Mergi la inceput

de Craciun aua vut serbare la gradi si a trebuit sa-i imbracam in pantalon negru, camasa alba si papion asa dragalas era ca parca imi dadeau lacrimile, parca era in prima zi de scoala, foarte emotionant

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

multumim!

Mergi la inceput