Help: probleme cu baietel de 4ani

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Bine, poate am ales gresit exemplul, eu nu am fost decat la o inmormantare in viata mea si aia la 18 ani, asa ca poate sunt chestii care imi scapa.

Dar ce voiam sa transmit este ca uneori nevoile altora sunt mai importante dcat ale noastre. Poate fi o nunta, nu o inmormantare -- sunt sigura ca fiecare va puteti gasi un astfel de exemplu.

Buli -- cred ca pentru copiii mei, cel putin pentru cea mica, ar fi mai traumatizant sa stea cu un vecin 2-3 zile decat sa mearga la o inmormantare (asta chiar asa, super off-topic).

31+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia

Buli -- cred ca pentru copiii mei, cel putin pentru cea mica, ar fi mai traumatizant sa stea cu un vecin 2-3 zile decat sa mearga la o inmormantare (asta chiar asa, super off-topic).

ha! nu stii ce spui

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Probabil ca Freedelia se refera la inmormantari cu capacul de la sicriu pus peste sicriu, cu domni si doamne cu ochelari negri, care schimba amabilitati intre ei, si cu un discurs dragutelo-patetico-optimisto-pozitiv tinut de best friend in timp ce toata lumea sta demn pe scaune indantelate.
Ca altfel nu-mi explic.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Chiar daca suntem offtopic rau de tot cu inmormantarile astea, sa va zic de baietelul meu ce a facut vara asta. Noi l-am tinut departe de astfel de evenimente pana cand in vara cand se afla la bunici in vacanta a avut loc in sat o inmormantare a unei batranici. Fimiu vede cortegiul funerar si incepe scandalul ca vrea si el sa mearga sa vada ce se intampla. Noi nu eram acolo. Mama si tata au o discutie si vazand ca nu au cum sa se inteleaga cu copilul l-au dus la inmormantare.
Cand am mers acolo fimiu mi-a povestit cu lux de amanunte cum a decurs totul (tot tacamul : cosciug, colaci, preot , plansete...). Nu a fost nici impresionat, nici speriat si mi-a explicat ca asa se intampla :"oamenii imbatranesc pana nu mai pot sa stea acasa, asa ca se muta la cimitir si sufletul lor se ridica la cer". Totul parea atat de firesc pentru el.
Am fost socata si de fimiu si de bunici..... nu mai zic ce discutii am avut cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelyna spune:

Pisicuta si matei,eu am avut probleme cu somnul cu fetita cea mare(cauzele sunt de alta natura decat ale voastre)dar acum are 7 ani si doarme bine cu 2ml de melatonina.Ii dau o perioada mai fac si pauze dar si-a facut un program bun de somn(de la 8:30 seara la 7 dimineata).Ziua este la scoala de la ora 8 la ora 15.
Poate ti s-a mai dat acest sfat,insa nu am avut timp sa citesc tot ce s-a scris.

Natalia Ioana (13-08-2002)si Noemi Antonia(31-03-2007)
Noemi 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Citat:
Exista lucruri pe care trebuie sa le facem, fie ca vrem, fie ca nu vrem.

Da! Cu conditia ca alegerea sa fie a mea si numai a mea: "vreau sa fac asta, desi nu imi convine".

Eu nu prea inteleg asta - cum adica VREAU sa fac ceva ce nu-mi convine. Daca nu imi convine inseamna ca NU VREAU. Dupa mine dorintza are stransa legatura cu placerea . Cum pot sa imi doresc sa fac ceva ce nu imi place ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Citat:
citat din mesajul lui denizel
Citat:
Exista lucruri pe care trebuie sa le facem, fie ca vrem, fie ca nu vrem.

Da! Cu conditia ca alegerea sa fie a mea si numai a mea: "vreau sa fac asta, desi nu imi convine".

Eu nu prea inteleg asta - cum adica VREAU sa fac ceva ce nu-mi convine. Daca nu imi convine inseamna ca NU VREAU. Dupa mine dorintza are stransa legatura cu placerea . Cum pot sa imi doresc sa fac ceva ce nu imi place ?

adica vreau sa slabesc, desi nu-mi convine sa tin dieta. asa ca vreau (imi impun vointa, ca vreau vine de la vointa si doresc de la dorinta, deci is diferite ca sens si sursa) sa mananc rabdari prajite toata ziua, desi nu-mi convine (nu e ce imi doresc, nu e placut). e vechiul conflict intre placere si datorie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
adica vreau sa slabesc, desi nu-mi convine sa tin dieta. asa ca vreau (imi impun vointa, ca vreau vine de la vointa si doresc de la dorinta, deci is diferite ca sens si sursa) sa mananc rabdari prajite toata ziua, desi nu-mi convine (nu e ce imi doresc, nu e placut). e vechiul conflict intre placere si datorie.

Pai sunt doua actiuni diferite - a slabi si a tine dieta.
In exemplul dat de tine :
VREAU sa fac ceva (sa slabesc) dar nu imi convin metodele pe care le am la indemana pentru a face asta (dieta). Nu ca NU imi convine ceea ce vreau sa fac ...imi convine sa slabesc, nu imi convine ceea ce trebuie sa fac pentru asta.

Hai ca am intors-o de ma doare muschiul limbii (romane)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai pt placerea de dupa, suport niste chinuri.

Uneori n-ai chef sa freci pasaju la pian, da stii ca daca o faci, iti iese muzica aia misto pe care o auzi in cap cand te uiti pe partitura.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Cred ca nici biata Mihaelka nu ar reusi sa descurce itzele astea.

Buflea, e asa cum am scris: nu-mi convine, dar fac, pentru ca:
1. ...
2. ...
3. ...

N-ar fi fost mai bine sa te fi legat totusi de "nu-ti convine, dar trebuie sa faci" ?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput