Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 8
ancy_2405 spune:
Buna fetele.Va multumesc din suflet pentru urari

Andata la multi ani si multa sanatate.
Alic e superba Naty[pup
Yioanna asteptam pozici
Ramona felicitari pentru dintuc
Ely imi pare bine sa te citesc
Bebe beca interesant articol,stau si ma gandesc cu teama cand voi veni in tara.Aici sunt foarte putine cazuri de gripa porcina.
Si acum sa va spun ca i s-a spart gingia in sfarsit si lui Alexut
Roade tot ce prinde,ieri a fost foarte marait dragul de el.
Pupam toate mamicile si toti bebicii
si va dorim o dupa amiaza placuta.
Anca mami fericita de
Alexandru George 07/05/2009
alynta27 spune:
Salutare!
Ancy................felicitari pentru coltuc!
Ely..........abia astept "criticil"!![]()
Lauraa...........e la fel ca la primul bebe! IL indragesti progresiv, inca din burtica, va atasati cu totii de el si apoi realizati ca viata fara el ar fi mai urata!
Ioana............fain concediul planuit! Sa va iasa cum va doriti!
Alic.............sa inteleg ca Natalia a dansat pe melodia lui Matei?! Sotul meu povestea cum Motzard compunea melodiile in gand! Taicasau ii incuiase clavecinul peste noapte si el de dimineata a cantat o melodie noua! Taicasau crezuse ca descuiase instrumentul noaptea, insa copilul era un geniu!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
alic spune:
multumim fetelor pt complimente! 
Alynta, da...se pare ca-i plac "instrumentistii" ![]()
Beca, bun articol, am mai citi si eu altele care ne indeamna sa nu ne vaccinam...pe cauvant daca stiu ce sa fac 
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
Bebe Beca spune:
eu
acum.
la multi ani Sofia, Dominica, Cata, Bianca, Ada, Andra! Sa cresteti mari!
Astazi i-am dat fetei niste smantana in mancare. I-a placut, a mancat mai bine legumele cu oul. Acum miorlaie din nou, numai in brate ar vrea sa stea.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
miruta spune:
Va pup,dragelor!
Sunt asa furioasa pe mn insami ca mi-a racit copilul in halul asta incat imi vine sa ma dau cu capul de pereti.
.Mai bn zaceam en in pat o saptamana.Am avut o noapte horror.Mi-a dormit numai in brate,saracuta abia putea sa respire cu toate cele care i le-am dat eu,pe la 3.30 i-am luat temperatura,avea 37,6 si am lasat-o cu taica-su sa dorm si eu un pic.Dupa o ora m-am trezit ca plangea,frigea cu totul ,avea 39.Am crezut ca mor.Nu stiam ce sa fac mai intai.Bn ca fusesem inspirata si luasem panadol seara sa am in casa ca dr imi zisese sa-i dau doar nurofen(inca nu facuse febra),i-am pus si sosetele in apa rece cu otet si a reusit sa adoarma pe la 6.Azi am fost la dr,din pacate
suntem pe antibiotic ,acum doarme ,mi-e asa mila de ea,ma uit la ea si plang.N-am dormit decat vreo 2 ore adunate azi-noapte dar nici somn nu imi e ,mi-e frica sa adorm,poate nu mai poate sa respire si eu n-o aud.
Ma scuzati ca ma plang atata la voi dar si voi sunteti mame si sigur ma intelegeti.
IOANA...da,5 ml de nurofen pt ca inca nu ii dadeam si panadol,nurofenul era de 2 ori pe zi cate 5 ml.acum ii dau 2,5 ca are si panadol 5 ml.
O zi buna si bebei sanatosi.
Antonia,minunea mea
otiliap spune:
buna fetele!!
la multe lunite tuturor sarbatoritilor zilei de azi, dar si celor din week-end!
in sfarsit am si eu o mica si binemeritata pauza numai pt mine, caci de dimineata tot treaba: am facut o ciorba de pui, musaca de cartofi si carne, i-am facut lui matei un pilaf de orez cu legume multe (pastarnac, telina, morcov, dovlecel, ardei gras) si cu carne de pui. tocmai am pus o placinta cu branza de vaci la cuptor, l-am adormit pe puiut si ma relaxez. sper sa doarma macar o ora.
maria_bunica, multumesc ca mi-ai raspuns de pastai. cu siguranta ii voi da si eu saptamana asta, mai spre sfarsit, caci maine vreau sa-i introduc conopida.
raluca_ioana, multi 
dicirstea, multumesc din suflet pt raspunsuri. si eu voiam sa-i iau din start scaun de masina 9 - 36 kg, dar nu eram sigura ca e bine. acu m-ai lamurit. multumesc si py raspunsul referitor la balutze. la matei au inceput balutzele pe la 2 luni si jumatate. la 6 luni i-au aparut primii 2 dinti, el continua sa saliveze tare de tot, iar alti dinti nu au mai aparut. mai asteptam sa apara si ceilalti, poate nu va mai saliva asa tare. 
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
maria_bunica, felicitari pt primul dintisor al lui darius!! 
deea_24,ginette, 
ancy_2405, casa de piatra!! 
oanaalex, spor la impachetat!!
oana_mvt,
sa treaca odata infectia asta urata!!
alic,
eu ii dau cate 3 pic D3/zi, cate 7 pic vitC/zi, cate 7 ml calciu gluconic/zi, 10 zile/luna.
Ramona.P spune:
Offf....cred ca v-am zapacit de cate ori v-am zis ca as vrea sa intru sa scriu mai mult si mai des dar ma solicita la joaca o mumusete de copila!
Am intrat sa urez tuturor bebeilor nascuti pe 11 La Multe Lunite!!!!
Sofia Ioana bebe de Mamica Oana
Dominic Antoniu bebe de Coraly
Catalin-George bebe de alinutza23
Mircea bebe de cristinamaria
Ada Ruxandra bebe de kiralina
Andra Ioana bebe de Nicuratze
Sa cresteti mari puilor,sanatosi si voiosi!!! 
Printesa mea,Bianca Maria,sa-mi fi mami sanatoasa si cuminte si sa ne bucuri secunda de secunda chiar si numai cu prezenta ... esti viata noastra si te iubim maxim maxim maxim!!!La multe lunite puisor
Mesaju asta l-am inceput pe la 11 dimineata....am fost si in oras...am avut si treaba ...si instalatori pe acasa..![]()
otiliap spune:
danami, bine ai venit acasa! multa sanatate lui bubu!! 

madalinuza, multa sanatate si voua si nasei voastre!!
ramona.p, felicitari pt dintuc!! sa iasa si restul repede si fara durere! 
lauraa, imi para rau ca printesa a fost piscata de tantar. sa stii ca pt asta e ff bun unguentul cu galbenele si propolis. eu l-am luat de la plafar, dar se gaseste si la farmacie. si costa doar 5 sau 6 lei. scrie pe el ca e si pt intepaturile de insecte.
tot eu eram cea care intreba de oscilo. multumesc mult. 
andata, la multi ani cu intarziere!! sa fii sanatoasa, fericita alaturi de superba ta familie!!!

multa sanatate micutei printese!!
nicuratze spune:
Buna tuturor,
Am vazut poze frumoase,baietii lui ALYNTA si fetita de RAMONA,NATALIA jucausa si am mai vazut poze cu cei doi fratiori minunati blonzi,dar nu mai stiu ai cui sunt
,sa-mi fie rusine,nu mai am cum sa iau totul de la cap
IOANA,COSMINICA,si eu ma bucur ca m-am intors,trebuia sa stam pana miercuri dar m-a chinuit un dinte rau
NARCISICA,eu eram,da sa stii ca nu ma uit numai la tatici in poze.![]()

LAURRA,si eu ma intrebam la fel inainte de al doilea,chiar aveam multe exemple de mamici care preferau unul din copii...eu ii iubesc la fel,ce ma enerveaza ca nu ma pot focusa decat pe unul atunci cand are o problema ( cand si-a spart capul Radu uitasem complet de Andra,sau cand a racit fata am stat numai cu ea )
MIRUTA,ce rau imi pare,multa sanatate Antoniei,sa se faca repede bine.
OTILIA,ce de bunatati,bravo tie,eu nu reusesc.. 
YIOANNA,ELY,
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)