Albinutze de Mai-Iunie 2009(55)
Raspunsuri - Pagina 20
yioanna_s spune:
la multi ani cu intarziere bb nascuti ieri si celor de azi
sa cresteti mari si sanatosi
coraly:asta e si la mn ,nu sh ce sa fac.insa dr. a zis sa-i dau doza injumatatita..adica 2.5 si zicea ceva de vitam insa are vit. B cam multa si cica pute pielea de la ele ca si cand iei injectabil B-le
nicuratze:nu sh ,imi pare rau ca sunteti bolnavioare..pup sa treaca
printesa lu' mama ~.~ Stefania Alexandra 
http://picasaweb.google.com/home
http://lb1f.lilypie.com/hIDVp3.png
17.06.2009 
philip spune:
intru numai sa urez multa sanatate bolnaviorilor si sa va multumesc ca va ganditi la mine. azi am impachetat vreo 8 cutii. incet-incet...
oana_MVT spune:
Ehee iar mi-s la zi cu cititul![]()
Narcisica, Eduard manaca iaurt sau fructe cu cereale dimineata pe la 9, legume cu sau fara carnita pe la 1-2 si cereale cu lapte la 7. Intre mese incercam sa ii dam lapte, ceai, apa sau suc de portocale sa se hidrateze ca nu prea vrea sa bea.
Otilia 
Ioana ce plante aromatice folosesti?
Alinutza23, poate mama ta ar trebui sa consulte mai multi doctori pana ii va da unul un diagnostic. Un diagnostic poate aduce si un tratament corect. Multa sanatate.
Lauraa - eu l-am dat pe Eduard cu Baby Rub pe piept cand a fost racit si il ajuta sa respire.Poate gasesti si tu ceva asemanator in farmacii. Multa sanatae Mayei.
Andata, Maria sper ca sotii sa isi gaseasca servici cat mai repede. Fratele meu a ramas fara servici in noiembrie si e disperat. Cumnata e insarcinata cu al doilea copil si o duc tare greu.
Andata soacra sta pana la sfarsitul lui mai.
Nicuratze, avocado trebuie sa fie moale. Stiu ca ai intrebat-o pe Ioana dar eram prin zona si mai ales stiam raspunsul. ![]()
Voi le-ati dat bebeilor ananas. Eu am cumparat un ananas tare bun si i-as dat lui Eduard.

mami de Tudor (24/07/02) si Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
Ma bucur ca v-am inveselit
ca daca se intampla la altcineva radeam si eu
Numai ca sunt la a doua runda de spalat faianta-geam-mobila-hota.
O sa incerc faza cu otetul, cat nu-miplace mie miroul dar asta e si mai si. Am mai ars eu diverse chestii de-a lungul timpului, cred ca si mai groaznic, de am aruncat vasul cu totl, dar nimic nu a mirosit asa.
Soata a zis ca nici daca prajeam un kk nu mirosea asa.
Si craticioara e ok!!! Acum ii fac reclama la IKEA, ma inchin cu amandoua mainile, dar nici macar nu m-am opintit sa o curat, am pus praf de curata-e adevarat, dar nu am frecat la ea, doar am dat cu buretele si s-a sters.
Acum am dat jos perdelele, sper ca de la asta e.
Nicuratze, avocado e bun moale, dar sa nu fie maro coaja.
Iar pentru raguseala incearca sa dai cu crema VapoRub pe piept.
Mai intrebase Ganesha acum un secol, dar neuronul meu curentat acum si-a adus aminte cum se numeste uleiul ptr usurat respiratia la bb = MORAZ.
Ar fi mai multe, dar nu toate chestiile naturiste sunt ok si la bb, eu pe astea le-am gasit si in varianta "soft" special pana la 1 an.
A, si am mai gasit in DM saculeti cu samburi de cirese, acum e tarziu sa-i luati ptr colici, dar merg folositi si in caz de raceala, incalziti la cuptor sau microunde si pus pe piept sau spate.
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
oana_MVT spune:
Dici si eu mi-am permis sa rad ca nu miroase la mine a ars.
Mama a ars o data fasole si mirosea rau de tot, a trebuie sa varuiasca bucataria.
oana_MVT spune:
Andreea spor la impachetat.
Unde va mutati? Cred ca ai mai scris dar nu am retinut.
Cunoasteti pe cineva acolo?
dicirstea spune:
De suparare am baut si o bere, cu alcool.
Ca sa stiu macar de ce uit
acum ma gandeam ca mai vroiam sa zic ceva cuiva....
La Cosmote e la ordinea zilei cu pacalici din astia, nu poti face reclamatie c suna de pe cartela si nu ii pot identifica. M-a sunat si pe mine una cu o vrajeala proasta si am inceput sa o iau la puricat, dar azi cred ca au avut campanie-ceva, ca amprimit si eu mesaj ca am castigt 2000 e. Le-a trimis si eu mesaj sa ma anunte de la 25.000 in sus, ca astia nu usnt bani sa merite eforul sa le cumpar eu douajde cartele.
Mi-am amintit inca ceva..cu vitaminele. Pediatra mea la 5 luni l-a tras pe Th de ochi (adica s-a uitat sub pleoapa inferioara) si mi-a spus sa-i dau fier. Mie nu mi-a placut "laboratorul" ei de analize si nu i-am dat. La 6 luni repeta figura si ma intreaba daca ii dau fe, eu mint ca da, iar ea imi psune sa maresc doza. Am inteles ca trevbuie sa fie pielicica de pe pleoapa de o anumita culoare la carenta de Fe, stie cineva mai exact?
Oricum ar fi...mi-e frica de vitamine, minerale, chestii din astea. am facut ceva tratament la Matei, dar numai dupa analize, si veau sa spun ca se deregla complet cu somnul si ma termina fizic si psihic. Se trezea de cum rasarea soarele pe cer si se culca la miezul noptii, ziua alerga de bezmetic, dormea putin si agitat...nu mai vreau sa aud de ele.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui oana_MVT Dici si eu mi-am permis sa rad ca nu miroase la mine a ars. Mama a ars o data fasole si mirosea rau de tot, a trebuie sa varuiasca bucataria. |
Bine ca nu mananc fasole
Si eu de dimineata incerc sa va spun ca am pus poze cu 'tatuia libitatii', cu cheliuta si cu M incercand sa se imbrace cu blugii mei.
dar de fiecare data uitam

CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA
A DOUA MINUNE
clodyac spune:
buna dimineata fetele fiti pe faza schimb capitolul

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic