Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, e o isterie generala cu gripa asta.Eu deja chiar am obosit de tot acest "ba da/ba nu".Am primit un mail in care se spune ca Toni Tecuceanu nu a murit din cauza gripei, sustinut cu link-ul blogului bebelusei Oana:

http://www.bebelusaoana.ro/

Daca aveti rabdare sa cititi pe acolo, veti vedea ca atat ea cat si fratele lui au primit informatii contradictorii, ba ca avea virusul, ba ca nu avea..ba ca era de 8 zile in organism, ba ca era doar de 3...etc.Eu nu cred ca oamenii astia doi au de ce sa minta, sincer....mai degraba as crede ca minunatele autoritati s-au gandit ca ar putea face o super mediatizare astfel, bazandu-se pe faptul ca totusi omul acela a fost racit.Si ma mai intreb....daca tot e atat de grava situatia si nu vor sa se imbogateasca ci vor binele populatiei, de ce au scos acest "test pt AH1N!" care costa, atentie, 50 ron! Ar trebui sa aiba un pret de nimic, sa poata sa il faca oricine si daca e pozitiv sa se prezinte la doctor.....

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fetele, uitati ce am gasit despre vaccin:

http://www.time4news.ro/social/romanii-se-vaccineaza-antiah1n1-fara-sa-stie-ce-contine-o-doza-afla-care-este-componenta-vaccinului/

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Mihaser, multumesc mult de urari!

Am sa incerc sa ii dau treptat cu furculita. Am mai incercat o data, a mancat, nu face nazuri, singura problema e ca se satura mult mai repede si cu o cantitate mai mica decat daca ii fac la blender. Dar, asta e, il las cu atat, pana se va obisnui.
Multumesc mult de raspunsuri!

Lucia, merci pentru cartile de bucate. Am sa incerc sa ma inspir!

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmns spune:

Mihaser, multumesc mult de urari!

Am sa incerc sa ii dau treptat cu furculita. Am mai incercat o data, a mancat, nu face nazuri, singura problema e ca se satura mult mai repede si cu o cantitate mai mica decat daca ii fac la blender. Dar, asta e, il las cu atat, pana se va obisnui.
Multumesc mult de raspunsuri!

Lucia, merci pentru cartile de bucate. Am sa incerc sa ma inspir!

Pupici!

Mergi la inceput

Fetelor pe unde v-ati ascuns?

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Eu ma pregatesc sa merg la Bacila la control... Sa vedem cum e Patrick si poate stabilim si data nasterii

Azi am aflat de sotul unei colege de serviciu. A murit de gripa porcina. In 3 zile . Avea 30 ani si era perfect sanatos. Inca nu ne vine sa credem, suntem in stare de soc .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ashera

Eu ma pregatesc sa merg la Bacila la control... Sa vedem cum e Patrick si poate stabilim si data nasterii

Azi am aflat de sotul unei colege de serviciu. A murit de gripa porcina. In 3 zile . Avea 30 ani si era perfect sanatos. Inca nu ne vine sa credem, suntem in stare de soc .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Iti tinem pumnii la control!
Daca vrei iti las PM cu numarul meu sa ne anunti cand nasti si eu sa le anunt pe fete.

In ceea ce il priveste pe sotul colegei, Dumnezeu sa il odihneasca!
Sigur era gripa? Ca la ceea ce se intampla in ultimul timp sunt multe semne de intrebare.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Ashera doamne fereste ce povestesti tu acolo e tare trist.Si mie incepe sa imi fie frica de virusul asta
Si eu vreau sa iti spun ca iti pot lasa nr meu pe PM sa imi trimiti mesaj ca sa anunt nasterea lui PatrickAsteptam vesti

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Buna dimineatza gagici. Haideti la

Ade24, multumesc

Diana, .

Am fost ieri la Bacila, si am stabilit cezariana ptr 22 ianuarie. Daca nu vrea sa vina pana atunci . Acuma, cand ma gandesc ca e peste o saptamana, parca imi vine sa-l sun si sa-i zic ca vreau pe 25 . M-a luat o frica, de parca asi fi la prima nastere .

Mami de
Chris (08.08.07) )

si 38+ Patrick

Mergi la inceput

Deci mai un pic si scoatem !
O sa treaca toate emotiile cand iti tii puiul in brate. Si oricum stii asta, nu e prima data.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput