Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 28
dyanira spune:
Cristina de unde cumperi siropul de patlagina?Sau e facut in casa???
Sa stii ca si Andrei tuseste noaptea si la trezire ziua nu prea sau deloc, deci poate merge si la el siropul.
Dr zice ca e din cauza secretiilor adunate in gat din cauza unei forme mai deosebite a locului unde sunt plasati polipii asta zice dr orl ist.Acum sa vad ce zice si pneumologul cand o sa merg cu el.
Iti multumesc pt sfat.
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
liliana_m spune:
Incerc sa fiu cat mai ferma si atenta , sa suspectez momentul cand ar vrea sa muste ...am inceput sa ii zic chiar si inainte de alaptare sa nu indrazneasca sa ma muste dar sa vedem poate reusesc sa il dezobisnuiesc ....nu de alta dar imi doresc sa il alpatez cat mai mult cu putinta...oricum ma trec toate transpiratiile cand stiu ca mai urmeaza inca , inca o masa ....:(
| Citat: |
| citat din mesajul lui bpaula Liliana nu-l lasa sa te muste. Ia-l de la san de cate ori te musca. Ca altfel o sa faci rani si nu o sa mai poti alapta. La meu a avut 2-3 tentative dar nu l-am lasat si apoi a incetat. Sper sa reusesti si tu. Nu stiu pneumolog pentru copii :(. Ultima data la tuse noi am primit Stodal si a trecut de la el. |
Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com
toshador spune:
Buna fetele.
Am si eu o rugaminte, daca stie cineva sa ma ajute cu un sfat sau o recomandare de cresa prin zona Cetatii/mehala/bucovinei/Dacia. In zona aeea lucrez si pe acolo stau si socrii mei si la anul va treb sa o dau la cresa. Astept si pareri ce e mai bine: bona-cresa-bunici, care credeti voi ca e cea mai buna solutie dupa cei 2 ani in care poti sta acasa cu bb.
Va multumesc mult
Si astept raspuns
ade24 spune:
Fetelor am primit un mail foarte interesant despre ceapa (zic eu) mai ales in raport cu gripa porcina si gripa obisnuita. Am trimis mail la cine am avut adresa si l-am pus si pe mailul comun pentru celelalte fete. Sper sa fie real....dar oricum nu avem nimic de pierdut daca incercam...eventual cateva cepe![]()

Va pup.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
Doina m-ai "contaminat" cu steamerul![]()
. Eu aveam unul comandat de la tv acum vreo 5 ani si il tineam in dulap. L-am folosit atunci si dupa am uitat de el.
Aseara am facut pulpe de pui cu orez si au iesit super bune. Au papat tati si buburuza si au fost incantati
. Acum ii fac Oliviei ficatei cu cartofi. Sper sa iasa buni.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
gratiana77 spune:
Buna fetelor! In sfarsit am ajuns azi acasa dupa 4 zile petrecute in spital. Nu am apucat sa recuperez postarile pierdute dar promit ca o voi face.
Multumesc de incurajari, in primul rand.
Am nascut natural la 39 sapt si 3 zile, scor apgar 9, Maternitatea Odobescu Timisoara, dr.Mihai Bacila. M-am internat dimineata la 08.30, la 10 si ceva au inceput contractiile iarla 12.30 deja nascusem. In ultimul moment am refuzat epidurala si am hotarat sa nasc fara ea. Din fericire, nasterea nu a fost asa de grea cum m-am asteptat.
Buburuza mea e super bine, mananca, doarme, face kk si pisu si din cand in cand mai si plange ca o doare burtica. In rest, nu am treaba. Eu sunt bine, ma refac incetisor dupa epiziotomie si lucrurile merg spre bine.
Mami de buburuza Amaris-Stefania
poze
ade24 spune:
Gratiana ma bucur ca sunteti bine si tu si buburuza!
Iti doresc refacere usoara si rapida! Bebita sa fie sanatoasa, papacioasa si fara colici!
Pup.

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ale_d spune:
Felicitari Gratiana! Sa iti traiasca fetita,sa fie sanatoasa si sa aibe mult noroc in viata !
doina2222 spune:
Buhuhu ! Si eu pe aici la ora asta. Dar abia acum mi-am reparat calculatorul. Colectasem un virus si a trebuit reinstalat totul. Mai da' greu a fost fara el...Calculatorul e o boala iar forumul asta si mai si!![]()
![]()
Gratiana bine ai venit! Abia astept sa o vad pe micuta! Va pup !
Ade![]()
![]()
si eu il folosesc la greu. Asta pt ca fac mai multe feluri in acelasi timp si nu stau sa mestec in oale.
Lui Darius i-am facut si eu ficatei si chiar si mar+gutuie coapte si i-am dat cu carnita.
Fetelor, da nu stie nimeni sa faca un capitol nou ?!
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
Mony08 spune:
Intru si eu sa felicit o proapata mamica gratiana77
N-am mai intrat de mult pe aici dar promit sa recuperez.
Ma bucur doina2222 sa te vad si pe aici.
Mony
de Denis Adrian (01.08.2009)
Poze Denis
www.youtube.com/watch?v=kKC9YvD0qaQ" target="_blank">Denis rade
www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni