Gravidute si mamici de Timisoara (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Ashera si Gratiana nasteri usoare si refacere rapida. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!!!

Eu am luat robotul de la Philips care avea inclus si storcator, am folosit intr-adevar storcatorul la inceput dar al meu a trecut destul de repede de la suc la pireu si nu mai folosesc storcatorul. Blenderul e prea mare pentru cat ii faci lui asa ca in final mi-am luat un mixer vertical care e perfect.

Fug ca urla ca vrea si el la calcultaor.Ufffffffffffffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

Multumesc fetele...Gratiana iti tinem pumnii si noi ..sotul tau poate beneficia si de concediu de puericultura de 10 zile pe langa cele 5 care se dau pentru nasterea bebelusului.. .nu ii afecteaza salariul ..al meu si-a luat zilele respective si a fost foarte bine si de baza ....

www.pitikfr.blogspot.com

Mamica lui David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Stiu ca are dreptul dar si le va lua dupa ce ma intorc eu acasa, atunci cand am mai mare nevoie de ajutor.

Aveti ceva vesti de la Ashera?

39 sapt. si 2 zile Amaris-Stefania
AMR mai putin de o saptamana!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Gratiana oricum daca nasti natural cum am inteles ca vrei nu stai mai mult de 3 maxim 4 zile in spital eu asa stiu de la cunostinet care au nascut natural.Deci nu apuca sa i se termine cele 5 zile ca poate sa ia in continuare cele 10.
Am citit cu admiratie ca ai gatit ai facut curatenie etc eu inainte sa ma internez eram varza nu puteam face nimic eram tare stresata si emotionata.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Da, eu sper ca cel tarziu vineri sa ies din spital. Asta daca buburuza nu face cumva icter, dar sa speram ca nu se va intampla. Dupa asta isi ia sotul liberul ca sa ma ajute, ca nu prea are cine.

Am facut de toate azi. Poate si pt a-mi trece ziua mai repede ca mi se pare tare lunga. Nu mi-e frica deloc, am doar emotii si dorinta de a-mi tine cat mai repede buburuza in brate.

AMR mai putin de o saptamana!
poze

Mergi la inceput

Si noi am fost singuri a fost ok pana la urma la mine sotul a stat 2 sapt acasa si apoi eu am ramas singura greu la inceput dar in timp dupa 2-3 sapt m-am obisnuit ca nu aveam ce face.
Tie iti provoaca nasterea maine?Ca sa scoatem agitatele.

Diana

Mergi la inceput

Nu stiu daca se va mai ajunge aici. Colul e dilatat si bebele deja angajat. Poate ma apuca durerile la noapte sau mi se rupe apa. Sper totusi ca buburuza sa mai astepte pana maine dimineata.

AMR: AZI!!!!!!!!! Maine nasc!
poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gratiana77

Nu stiu daca se va mai ajunge aici. Colul e dilatat si bebele deja angajat. Poate ma apuca durerile la noapte sau mi se rupe apa. Sper totusi ca buburuza sa mai astepte pana maine dimineata.

poze

Ai deja dilatatie si nici o durere??Nu trebuia atunci sa ramai la spital daca e bb angajat??Poate nasti ff usor eu iti doresc.Sa ne tii la curent.Iti trimit pm si cu nr meu de tel sa anunt pe aici cand a venit pe lume Amaris(ff frumos nume si original).

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ade24 spune:

Fetelor vi-l prezint pe cel mai nou membru al clubului nostru:

PATRICK de Ashera
s-a nascut la ora 13.30, 3250 gr, scor apgar 10.

Amandoi se simt bine!
Felicitari! Refacere usoara si un bebe sanatos si papacios!

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Mergi la inceput

FELICITARI ASHERA! BINE AI VENIT BB PATRICK!

poze

Mergi la inceput