Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 20
_irina_ spune:
Ashera hai ca nu o sa fie decat de la foarte bine in sus, doar ai mai dat odata examenul asta. 

Oricum sa tii ca o sa iti trimitem numai ganduri pozitive si o sa ne rugam sa fie totul bine.
Ashera spune:
Fetele, va multumesc din suflet 

![]()
Tre sa fie bine !
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
doina2222 spune:
Ashera si noi iti tinem pumnii ! O sa fie bine, mamico! Maine ne vom gandi la tine

Liliana eu am storcatorul asta si sunt super-multumita de el : http://www.domo.ro/Electrocasnice/Aparate_mici_de_bucatarie/Storcatoare_de_fructe,_citrice/Tefal/Storcator_de_fructe_Tefal_ZE_7001. Ramane pulpa separat. Eu o adunam si o amestecam cu sucul.
Cat despre blender am unul mare de la un alt robot dar nu e practic.Am luat de la Selgros unul vertical cu pahar si a fost super ieftin 35 Ron. Este foarte bun chiar si piureul de mar il fac cu el. Tai fructul bucatele si il mixez asa fara suc.
Steamarul iarasi mi se pare foarte util. Noi acum am luat unul pentru ca si Darius are 6 luni si jumatate si trebuie sa manance sanatos.(si mami ca sa mai slabeasca
)
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
liliana_m spune:
Ashera iti tinem pumnii ....vei scapa repede si bine ..si uita asa inca un puiut mic in familie ..
Asteptam vesti
Multumesc mult fetele pentru sfaturi voi tine cont de ele negresit ..
www.pitikfr.blogspot.com
Mamica lui David Andrei
mihaser spune:
Salut!
Ashera iti tin pumnii pentru maine! Doamne ajuta!
ela ce cadou frumos..lasa merg si eu cu paula sapt viitoare....sper sa se mai incalzeasca.
liliana eu am avut robot braun care avea si blender si storcator de fructe...l-am folosit decat la baiat ca eli nu a vrut piure...ea direc bucatele ca a avut dinti de la 4 luni.
ieri am fost la Arena cu kinderii...ne-am balacit...asa s-a bucurat Cri...azi am fost la patinoar si acum ma uit cu sotu` la un film cu denzel ![]()
va pupez!
elatim spune:
Irina multumesc de urari ,pupici la Deea.
Miha da a fost frumos mai ales ca m-am putut uita in liniste dp hainute ,cred ca am uitat sa va zic un amanunt ,am fost doar eu( sotul si Victor au ramas acasa cu cumnata)cu fina mea si un verisor primar .
Ashera multa bafta !
Elatim si Victor 13.05.2008
Ashera spune:
Buna dimineatza gagici 
M-am trezit, m-am dushat, am facut o
ptr toata lumea... mi-am aprins si o tzigara (nu dati cu rosii
)...
Imi trezesc acuma si sotul, si pe la 9 plecam la spital.
Va multumesc din suflet ptr incurajari si ptr gandurile bune 
Va pupacesc 
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick
strunfita spune:
Ashera, tinem pumnii 
Elatim, asta da cadou
Liliana, eu am robot de la Moulinex, dar folosesc doar storcatorul de fructe, fff rar tai ceva pentru salata. Are si blender, dar mai am unul de la Braun si il folosesc doar pe ala ca mi-e mai usor. Steamer am tot Moulinex, da' si pe asta il folosesc destul de rar, l-am folosit mai mult la inceputul diversificarii cu Andreea, acum folosesc o oala zepter sa-i fierb legumele. Morcovii sa nu-i pui la steamer, trebuie fierti in cat mai multa apa (exista si o explicatie - contin nitrati care prin fierbere/aburire se transforma in nitriti sau ceva de genul, asa ca pui cat mai multa apa sa se mai piarda din ei).
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
cristina_nagy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ashera Buna dimineatza gagici ![]() M-am trezit, m-am dushat, am facut o ptr toata lumea... mi-am aprins si o tzigara (nu dati cu rosii Imi trezesc acuma si sotul, si pe la 9 plecam la spital. Va multumesc din suflet ptr incurajari si ptr gandurile bune ![]() Va pupacesc ![]() Mami de ![]() Chris (08.08.07) ) si 38+ Patrick |
Ce tare esti!!!
Ne gandim la tine si asteptam vesti!
Curaj!
Milioane de pupici!!!
gratiana77 spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR! TOCMAI M-AM INTORS DE LA SPITAL UNDE AM FACUT ULTIMUL CONTROL. COLUL MEU E FOARTE DESCHIS SI MI-A ZIS DOCTORUL CA, LA CUM MA PREZINT, MAINE SIGUR NASC. ASA CA DIMINEATA LA PRIMA ORA VOI FI PREZENTA LA SPITAL PT INTERNARE.
SUNT IN CULMEA FERICIRII!!!!!! NU POT SA CRED CA IN SFARSIT, MAINE AM TOATE SANSELE SA IMI TIN BUBURUZA IN BRATE!!!!!! AM NISTE EMOTII ATAT DE MARI INCAT NU CRED CA VOI REUSI SA MAI DORM LA NOAPTE.
39 sapt. si 2 zile
Amaris-Stefania
AMR mai putin de o saptamana!
poze