Gravidute si mamici de Timisoara (39)
Raspunsuri - Pagina 14
Fancy spune:
fetele, merci frumoas pt raspunsuri

stiu ca la prima vizita se vine acasa(sunt obligati, noi ii si platim din bun simt) dar na.......oricum, i-am transmis toate parerile si sfaturile si mai departe decid ei ce fac......e greu de gasit pediatrul ideal:)
dana, si eu stiam ca de la ROR pot face diverse reactii pana la 7 zile; noi nu am avut treaba la nici un vaccin......poate e de la dinti, avet grija de voi!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doina2222 Buna fetelor Ank uite aici :http://www.bzi.ro/Premiera-nationala-in-neurochirurgia-ieseana---A39373.html La Iasi, am citit ca s-ar opera. A incercat mamica acolo ?! Haideti sa-l ajutam cumva... Asa am patit eu dupa ce l-am nascut pe Darius. Imi spuneau ca in tara nu se poate face...Pana cand a venit Dr.Lacatusu... Sigur se poate si in Ro... mamica de baietzel Darius primul dintisor pozele lui Labuta Darius s-a nascut a doua oara |
uite am sa printez acel articol si am sa il dau mamei copilului deseara..

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
Pretendenti pt
strunfita spune:
Ank, e groaznic, saracul baietel si saracii parinti, sa-i ajute Dumnezeu sa fie bine 
Giova, da, la Claudia e Bogdan. M-am gandit ca merge Marco la CCC atunci cand ai zis ca merge de 2 ori pe saptamana la inot. Noi din pacate am renuntat acum in ianuarie dupa ce l-am luat bocna de inghetat de la gradinita si mi-a facut otita apoi din cauza nasului infundat. Anul trecut a mers toata iarna si n-am avut probleme, dar faceau in bazinul mic unde era apa mai calda. A fost la patinaj azi si a fost tare incantat, el a mai fost si acum 2 ani tot cu gradi. Il trimiti la schi?
a, nu prea ai cum sa ma vezi pe la gradinita ca-l duce sotul dimineata si doar il mai iau eu din cand in cand la pranz. Spre rusinea mea, eu nu-l stiu pe Marco, tu in schimb imi pari tare cunoscuta, probabil de la vreo serbare (am tras si eu un ochi la poze).
Mie mi-a venit medicul de familie la care sunt inscrisi copiii la amandoi acasa, sunt obligati, de altfel au si program de teren, i-am dat o cafea si o cutie de ciocolata pt. ca asa am vrut. Pediatrii in schimb nu sunt obligati sa vina acasa si daca vin trebuie sa platesti.
mmns, nu cred ca e reactie la vaccin, pare mai probabil de la dinti.
Doina, ma bucur ca Darius e bine!
Ce inseamna camperi? ![]()
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
mmns spune:
Lucia, strunfita am fost cu el la control, ca nu ma lasa inima sa stau in incertitudine. Intr-adevar este de la dinti, imi spunea d-na dr ca reactiile la ROR apar totusi in max 4-5 zile. A 7-8- a zi deja e prea mult.
Va multumesc mult pentru ajutor! 
Ank83 spune:
Doina azi nu am apucat sa mai scriu supa ce am cititi bine articolul.. procedura l-ar fi ajutat pe acest puiut daca se intervenea inaintea perforarii venei...Din pacate sansele sunt din ce in ce mai mici.Am inteles ca ar fi sanse daca interventia ar avea loc in 2-3 zile 
Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 
gratiana77 spune:
Dar nu s-a vazut din burtica mamicii ca bebele ar avea vreo malformatie?
Saracul de el! Asa mic si sa sufere.
la DD sa fie totul bine.
38 si 5 zile
Amaris-Stefania
AMR maxim o saptamana si ceva!
poze
doina2222 spune:
Saracutul ...
Imi pare rau, nespus de rau.
E greu cand ti se imbolnaveste copilul. Ne temem de bolile copilariei, dar de altele!
Fetelor noi azi am facut vaccinul, la control totul ok, mai putin cu putulica. Dr mea imi tot zice sa-l trag, sa incerc sa-l decalotez putin cate putin. Adevarul este ca am inceput "operatiunea " doar de vreo doua luni. Il trag putin de preput dupa baita. Voi faceti asta?! Azi mi-a zis ca ar trebui sa merg cu el la chirurgie sa-l vada un medic si totodata o sa-i vada si bazinul.(nu ca par a fi probleme cu bazinul)
Dar mie cu putulica tot nu mi-e clar. Am citit ca fimoza e fiziologica pana la 1 an si ceva parca. Mie frica sa-l duc la chirurg pt ca o sa-l traga cu forta. Voi ati avut astfel de probleme??
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
strunfita spune:
Ank, imi pare tare rau 
Doina, eu am mai incercat sa-l decalotez pe Bogdan usor, usor, dar se pare ca nu mi-a iesit. Can avea aproape 3 ani am observat ca avea niste colacei albi sub pielea de pe putulica, atunci l-am dus la medic (un pediatru chirurg prieten cu noi) si l-a decalotat, daca il lasam asa se putea infecta de la smegma adunata sub putulica. A fost dureros atunci, nu l-a taiat doar ca l-a decalotat fortat, a plans cand a facut pipi vreo 3 zile. Medicii spun ca daca il duci cat e mai mic e mai bine si se vindeca mai repede.
Miha, am tot uitat sa iti raspund. Si mie mi se pare fff scumpe hainele de la z si bebeloo, doar ca acum le-am prins reduse cu 50 respectiv 60%. Prefer sa ma duc la Szeged, dar acum nu prea aveam timp de o plimbare.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
doina2222 spune:
Strunfita, multumesc. Inseamna ca o sa ma duc totusi cu el. Eu am tras de putulica destul de incet(cred). Mie mi se parea ca e prea tare. L-am luat asa" cu duhul blandetii"
cum imi zicea Bacila mie la nastere![]()
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara
Ashera spune:
Salutare gagici 
Ank, e groaznic ceea ce ne-ai povestit tu
. Saracutul
. Daca putem ajuta cu ceva, sa ne spui.
Doina, am citit povestea voastra.Doamne, prin cate ati trecut!!! Ma bucur din suflet ca acum sunteti bine
. Esti o mamica foarte puternica
.
Cu decalotarea, nu stiu ce sa-ti zic. E un subiect foarte controversat, cred ca gasesti foarte multe subiecte pe forum despre asta. Si eu am incercat sa-l decalotez la baita, cu duhul blandetii, cat timp era mai mic. Am reusit sa decalotez ceva, dar nu de tot. Acum e mare, nu ma mai lasa nici macar sa-l spal, se spala singur, si se decaloteaza singur, dar nu de tot. Eu nu sunt adepta decalotarii chirurgicale, decat in cazul in care apare fimoza sau alte complicatii. Am insa prietene care au ajuns cu copiii la urgente din cauza fimozelor si au fost decalotati chirurgical.Eu sper sa nu avem probleme si sa se decaloteze singur in timp.
Mami de 
Chris (08.08.07) )
si
38+
Patrick