Ghiocei Martie-Aprilie 2009 *132*

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pisik - de mult m-am tzinut sa iti zic ca na se face din ce in ce mai frumoasa si mai interesanta

am uitat sa va zic ca am meu a ras astazi mancare de bame de nu se mai oprea. e prima data cand gatesc, mie nu imi plac deloc, dar sotul cica e mare fan...se pare ca si fi-su

ah, eu incerc sa il trec la un singur somn. adica acum il frec pe aici sa treaca timpul si sa nu se gandeasca ca ii e somn

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Mababei multa sanatate la amandoi

Denisamada am admirat pozele cu Adela ,tare frumusica .Feliciatri pt.ridicatul in picioruse ,acum urmeaza pasuleti
Adee ,Ariana e scumpica foc m-au dat gata ochisori ei albastri
Ramona7575 m-am uitat la pozele cu Stefan,e un scump
Olishka distractie placuta si fara cazaturi

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

De-o ora ma chinui sa fac capitol nou

Merge ca drak forumul!!!!

Ma las pagubasa ca mi-am facut draci degeaba

fericita de Maya Andreea din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri

www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26
am uitat sa va zic ca am meu a ras astazi mancare de bame de nu se mai oprea. e prima data cand gatesc, mie nu imi plac deloc, dar sotul cica e mare fan...se pare ca si fi-su

a ne zici ce izbande mai face dupa ce a mancat bame

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Am incercat sa va citesc cat de cat ,nu prea pot ca Time e foarte maraita ai iese dintisorul cu numarul 2 .Nu am mai facut de mult raportul asa ca o sa spun cate ceva si despre noi.Are 76cm si 9,5 kg. Cand nu o dor gingiile topaie intruna nu sta locului un minutel ,canta ,danseaza.Se chinuie tot mai mult sa mearga singurica de multe ori ami lasa mana si o ia la picior .A inceput sa manance mai bine,era foarte moturoasa doar cu somnul e o problema nu vrea sa adoarma mai repede de ora 1.30 .Cu vorbitul e mai lenesa in afara de tata,da,nana nu vrea sa mai spuna altceva.
Cam atat,am pus o melodie care ai place mult lui Time pe contul comun.

Monica mami de Timeea Alexandra 25. 02. 2009

Mergi la inceput

o sa incerc eu sa fac cap nou... daca o sa mearga si la mine netul si daca o sa reusesc...

Mergi la inceput

nu ma intrebati cat de bine merge netul. aici capitol 133 , completarile le voi face in masura netului functionabil. va rog sa ma scuzati de intarziere

Mergi la inceput