BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Buna seara,

Acusica ne-am intors si noi de pe drumuri, sunt obosita moarta, abia m-am tarait pana acasa... ce mers ca rata, poate rata schioapa, ca ma doare soldul drept de innebunesc!

In primul si-n primul rand,

FELICITARI SAGETUTZA SI UNBOTICUTZ!!! SA VA TRAIASCA MINUNILE, SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI!

Am cumparat o groaza de minuni, am reusit performanta a bifam aproape tot de pe listuta si sunt foarte multumita! Cea mai mare afacere pe care am facut-o sunt niste lampite de veghe cu led care se baga direct in priza (design asemanator unui aparat de tantari) si fac lumina taman bine - astea au costat cred 8 sau 9 RON, ceva de genul... cred ca o lampa de veghe, pe langa ca era mult mai voluminoasa, era si mai scumpa, nu?

A, si faza cea mai tare, cand sa iesim din Carrefour, de cine credeti ca dam cu nasul? De Base!!! Impingea omul la un carucior sa intre in supermarket, cred ca-l trimisese nevasta ca or fi ramas fara cartofi Si, mai mergem noi pana la iesirea din complex si cine credeti ca taman intra pe usa? Emil Constantinescu!!! Cred ca am ras vreo 10 minute de asa o nimereala!

Ratusca 38+

AMR 0.5 SAPTAMANI - 3 zile and counting (oare da la socoteala? )

POATE PANA ATUNCI NE HOTARAM SI DE NUME...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Mai fetelor voi cu ce va mai umpleti timpul, ca la mine e plictiseala maaaaaare! Am jucat sheptica cu barbat-meu, am jucat table...dar ne-am plictisit de toate. La tv numai despre gripa asta noua si isteria cauzata de ea se vorbeste...la filme nu mai am rabdare sa ma uit...de citit cu pot ca dupa 3 pagini adorm, iar daca ma bag in pat imi sare somnul.
As vrea sa profit de ultimele clipe de liniste, ca dupa ce vine "urlatica" o sa-mi fie dor de momente de astea...dar parca nici prea multa lancezeala de asta nu-i buna. Voi cum va descurcati? Hai ca cele care aveti deja copii , inteleg...dar celelalte...ce faceti? ca nici pe forum vad ca nu sunteti...dati-mi si mie neste idei...

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza84 spune:

Buna fetelor!

M-am gandit sa va mai pun si eu la curent cu noutatile.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa, laptic din belsug si bebei somnorosi si mancaciosi!

Noi am fost la medic saptamana asta si se pare ca nasterea mea normala s-a transformat in cezariana din cauza de bazin ingust si bebe mare, alexuta avea 3380 gr marti. Mai mergem saptamana viitoare la medic ca sa stabilim cand facem cezariana. Sper sa nu se intample nimic pana atunci. In afara de dureri de fifi nu avem alte simptome.

Va pupam dulce!

Dana 35+ Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Felicitari UNBOTICUTZ!!!Bravo SAGETUTZA!!!

pentru fetele cu experienta in postat poze...sa ma laud si eu cu feciorul meu, cum se face?
unde pot posta ( si cum ) ?
e undeva unde sunt pozele ingerasilor de la aceasta odisee?

pupici!!

Mihaela, fericita mami de Florin Cristian (16.12.2009)

site-ul creat de fete e pe webshots.com; te loghezi cu pufuleti_2010; parola e aceeasi ca la contul comun de mail de pe yahoo; succes! asteptam pozici!

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 15 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Bineinteles ca nu am mai apucat sa spal nici o husa de la scoica pt ca ni s-a oprit curentul dimineata si apoi am plecat prin magazine... ramane pe luni, sper sa se usuce!

Alexutzzza, buna intrebare cu reducerea la Medlife, habar nu aveam de faza cu casa de asigurari sociale. Luni cica ma suna ei sa imi spuna la ce ora sa vin si ii intreb!

Si inca o intrebare: umidificatorul asta de l-ai luat masoara si gradul de umiditate din camera, adica are si higrometru? Si ii poti stea tu procentul de umiditate dorit si merge pana il atinge si apoi se opreste sau cum?

Ratusca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Buna seara,

Acusica ne-am intors si noi de pe drumuri, sunt obosita moarta, abia m-am tarait pana acasa... ce mers ca rata, poate rata schioapa, ca ma doare soldul drept de innebunesc!

In primul si-n primul rand,

FELICITARI SAGETUTZA SI UNBOTICUTZ!!! SA VA TRAIASCA MINUNILE, SA FITI SANATOSI SI MANCACIOSI!

Am cumparat o groaza de minuni, am reusit performanta a bifam aproape tot de pe listuta si sunt foarte multumita! Cea mai mare afacere pe care am facut-o sunt niste lampite de veghe cu led care se baga direct in priza (design asemanator unui aparat de tantari) si fac lumina taman bine - astea au costat cred 8 sau 9 RON, ceva de genul... cred ca o lampa de veghe, pe langa ca era mult mai voluminoasa, era si mai scumpa, nu?

A, si faza cea mai tare, cand sa iesim din Carrefour, de cine credeti ca dam cu nasul? De Base!!! Impingea omul la un carucior sa intre in supermarket, cred ca-l trimisese nevasta ca or fi ramas fara cartofi Si, mai mergem noi pana la iesirea din complex si cine credeti ca taman intra pe usa? Emil Constantinescu!!! Cred ca am ras vreo 10 minute de asa o nimereala!

Ratusca 38+

pE base il dadura la realitatea in direct cand era la casa la supermarket.
Ei nu spusera numele dar era o placuta in spate pe care scria

37+ Teodor AMR 12 zile

www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/72157622872869700/" target="_blank"> Bebe la 25 sapt
www.flickr.com/photos/45013049@N06/sets/" target="_blank"> Poze
Blogul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

ma bucur si eu din suflet pentru proaspetele mamici si bebeii lor!
felicitari Vikinga, Ale1212xa, Sagetutza si Unboticcutz! sa aveti parte de multe bucurii si impliniri alaturi de aceste mici si dragi fiinte care au intrat in viata voastra! sa fie sanatosi si fericiti!

mami de Marcu (04.02.2006) si 37+ cu Madalina
AMR 15 zile!!! marea intalnire cu minunea noastra e atat de aproape...

www.simonasibogdan.piczo.com/vinebebe!!!?cr=1" target="_blank">Cum creste bebe...
Eu sunt Marcu!

Mergi la inceput

Cris.d, cred ca ne dau de acolo torsoane din alea, insa eu am gasit azi la Mothercare tampoane speciale pt dupa nastere, igienizate nu-stiu-ce. 12 bucati 15 RON si scrie pe ele ca in primele doua zile vom folosi 24 Eu am luat doua pungi, sa fie la spital, acasa nu conteaza. Dupa aia am luat Always din acelea de noapte, cu 5 picaturi

Cris_mario, ce te mai mananca, n-ai sta o clipa locului! Ce zugraveala Doamne Iarta-ma, acuma???

Ratusca 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui danutza84

Buna fetelor!

M-am gandit sa va mai pun si eu la curent cu noutatile.

In primul rand felicitari proaspetelor mamici, sanatate multa, laptic din belsug si bebei somnorosi si mancaciosi!

Noi am fost la medic saptamana asta si se pare ca nasterea mea normala s-a transformat in cezariana din cauza de bazin ingust si bebe mare, alexuta avea 3380 gr marti. Mai mergem saptamana viitoare la medic ca sa stabilim cand facem cezariana. Sper sa nu se intample nimic pana atunci. In afara de dureri de fifi nu avem alte simptome.

Va pupam dulce!

Dana 35+ Alexandra

Si la mine tot pentru acest motiv a recomandat dr. cezariana si acum chiar ma gandesc...chiar o fi asta o problema reala (?) sau pur si simplu o fi mai comod pentru ei sa apeleze la varianta asta, ca vad ca o intalnim din ce in ce mai des.
Mama mea are aceeasi constitutie ca si mine si a nascut 3 copii natural fara nici un fel de probleme. Nici eu nu mai stiu ce sa cred...totusi cand i-am zis doctorei ca as prefera natural mi-a spus ca daca aleg varianta asta o aleg pe pielea mea si dupa aia sa nu plang daca apar nush ce complicatii...si m-a cam luat frica si am zis ca totusi e medic si e mai bine sa decida ea.
Pledam aici pentru nasterea naturala...si ajungem in final la cezariana. Culmea ironiei!

38+ cu strumfita Daria-Ioana

pozicile_ mele
Revelion 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

FELICITARI UNBOTICUTZ, BUN VENIT PE LUME BB

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 37w Tudor

prietene DC .

Mergi la inceput