BRAVO SAGETUTZA, UNBOTICUTZ! Pufuleti 2010 (100)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Daca va puteti imagina, parinti nebuni, a facut tati un excel cu 10 nume ramase pe lista si acum le dam note de la 1 la 10

Ratusca 38+

AMR - 2 zile and counting (oare da la socoteala? )

ACUSICA SE COACE SI NUMELE...

foarte tare....lol......asteptam rezultatul final

Andreea 33+ -Alexandra Elena +Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Citat:

Deci: Ioan este ales deja, si la a doilea nume top 5 este asa:

HORIA
VICTOR
RADU
VLAD
LUCA

Ce ziceti?

Ratusca 38+

acum am vazut ca deja v-ati hotarat la o parte ..ptr cea de a doua eu as alege RADU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ufff...deloc nu mai reusesc sa intru pe la voi macar sa va salut...de 4 zile incerc sa citesc putin si sa apuc sa bag si eu niste agitate sau niste felicitari, dar mereu sunt tare in urma...mai mult de 1/2 de ora nu ma lasa fetele libera, au inceput bazdaceii...
Oricum, pana reusesc sa citesc vreau sa le felicit pe toate noile mamici (nu nominalizez pt ca nu sunt la curent ). Sa aveti bb-i sanatosi si papaciosi! Iar gravidutzelor le doresc nasteri usoare!

Va pup pe toate...si sper sa revin cu lectziile facute...

Aaa...ieri am implinit o lunitza si ne-am cantarit din nou: Natalia 2.96kg, Alena 3.16kg, mami 69.3kg (+6kg). De oboseala am uitat sa incercam sa le si masuram (acum mi-a picat fisa) .Poze n-am mai incarcat din aceeasi lipsa de timp.

din 09.12.2009 mami de Katya Natalia si Sofia Alena

album bb-lushe

Mergi la inceput

larisel...se pare ca Alena a asimilat mai mult....bazdacii trec stai lin...dar inainte tre' sa se faca simtiti prin muuulta oboseala lasata la mami

fetele vad ca se vb de insomnii...eu nu am asa cv...as dormi de la 8 seara pana ........ ...azi m-am trezit la 9 ...si nici la susu nu am mai iesit noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:

Deci: Ioan este ales deja, si la a doilea nume top 5 este asa:

HORIA
VICTOR
RADU
VLAD
LUCA

Ce ziceti?

Ratusca 38+

VICTOR SAU RADU

_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile cu Bombonica noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Neatza,

Cris.D, pt mine Dogarel e pur si simplu un nick name, nu m-am gandit la el ca la nume de fam.De asta mi-am permis

Plateea, eu ma gandeam sa-mi iau si niste supozitoare Novocalmin la spital, pe langa fiolele enumerate de tine.Ce zici?

Xela,

...nu gasesc periutza cu peri moi

_
Lorex - www.flickr.com/photos/44547000@N05/sets/" target="_blank">Pufuletus Dependentus de 32+ ....11 kile cu Bombonica noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lorex... e in functie de ce iti merge tie... eu de ex, nu as folosi supozitoare decat in caz de "stejar, extrema urgenta!". prefer una bucata ac in ..., se rezolva problema, si gata.
cat dspre periuta cu peri moi... eu am dat fara sa vreau peste ele, si trebuie sa merg sa cumpar altele cu peri tari, ca astea sunt.. moi de ma enervez. deci... in metro, periute aro, firma lor, din alea, set de 5, la pret de nimic. sunt colorate, si costa suuuper putin.

larisel, ma bucur mult pt avansul fetelor, si iti urez... somnic dulce de fiecare data cand reusesti...

37+ cu bbTo...+ 6 kg, ... + ultimul neuron, si ala... blond! si multa speranta la DD

AMR teoretic 3 sapt. , practic... mai stam si prelungim suspansul...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iudita16 spune:

Ca sa nu ramana spatiu liber in dreptul numelui meu, anunt si eu nasterea puiutului Natalia pe 31.12.2009 - cezariana la 37-38s. / 2600 gr /50 cm / Apgar 8 - Maternitatea Filantropia Bucuresti- dr Hamid Ayatollahi un medic de nota 10++++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

buna dimineata fetelor!felicitari mamicilor!noi am fost aseara la ziua lui tata si ne-am intiiins prea mult nu am apucat sa felicit!
bun venit pe lume bebeiii!
am si eu o rugaminte la voi poate va pricepeti ca sunt in ceata:
de 2 zile am dureri ca la ciclu si de dansa dar asa sus nu in interior....doar neregulate,dar de azi noapte am intr-una dureri....m-am si trezit de cateva ori...si spre dimineata nu am mai putut sa dor deloc de durere.....si acum radiaza in picior....si plus poate fi dopul curat...asa cam ca albusul de ou dar nu asa consistent si curat...fara firisoare de sange...si acu 15 min m-a sagetat in mijlocul burtii de am zis ca nu mai apuc sa respir....dar a trecut dupa cateva sec...ar putea fii inceputul?eu stau calma poate trece dar daca persista sa facem o vizita la spital sau inca nu e momentul?daca ma puteti ajuta va rog cu un sfat sa nu ma fac de mirul lumii pe acolo!

bun venit in lumea mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eu sunt asa de 2-3 zile................si nu stiu la ce sa ma astept si ce sa fac.....................
faza cu sagetatu' inca nu l-am avut, dar restul pe toate..........
asa ca nu stiu nici eu ce sfat sa dau........

oricum trebuie sa fie ceva concret...ori dureri regulate, ori rupere de apa sau ceva................

dar daca tu vrei, pentru linistea ta, poti merge la un control.............

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

plateea ma bucuri ca reusesti so dorim, si tu cris mario...........
super ok!!!!!!!!!!!!!!!

si eu am mai dormit o ora.............

Poze
Bea 39+ cu Ivan Matei

Doamne ajuta sa nasc usor!!!!!!!!!!

AMR.....numai Dumnezeu stie....

Mergi la inceput