Burtici cu iepurasi de Mar-Apr 2010 (74)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Servus burticutelor!

Am ajuns si noi acasa. Azi am hoinarit toata ziua. De azi dimineata de la 10 pana la 6.A avut tati treaba prin magazine cu mutatul lor, asa ca am fost si noi sa ii tinem de urat si sa mai cumparam una alta.

Am luat cadita, termometru la bebe, tampoane de sani, tampoane de noapte pt mine, ciorapei, manusite, nu mai stiu cate.

Cadita am luat-o fara suport, ca mi-am adus aminte ca mi-a dat cumnata o chestie faina si am testat-o cand am ajuns acasa si arata cam asa.

Am vazut ca au aparut discutii, suparari, avertismente, etc. Am citit pe diagonala, dar o sa revin asupra paginilor. Oricum nu vreau sa reiau nici unul din subiecte, e de ajuns ca fiecare si-a spus parerea.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna fetelor.
ma bucur ca s-au mai linistit spiritele
a fost cam multa agitatie asa ca am preferat sa stau pe bara 2 zile.

OANAIACOVITA esti o harnicuta.bravo.ai reusit sa termin hainuteleimi plac pungutele,mi se par practice,cred ca tot pt din acestea o sa optez si eu. sa poarte bebe hainutele curate sanatos.

GABYHILA f frumos cosmonautul pt JOY.(frumos nume imi place)sa il poarte sanatoasa minunea ta.

MIRIA_CRISTINA am vz pozele cu tine si cea mica.este asa frumusica si vad ca ii place sa stea la pozat.fotomodel o faci si tu are cu cine sa semene,ca si mamica e frumoasa[:)

sa ne laudam si noi cu shopping terapy pe care tocmai l-am facut.dar va punem pozele mai tarziu un pic : BLUGI pt 3 luni(da
,de fitze dar sunt superbi nu m-am putut abtine) , ROCHITA RAIAT pt 1an dar am gasit-o la super pret ,PIJAMA pt 3 luni si un COSTUMAS intreg pt 3 luni. de maine incep si eu sa le spal si sa le pregatesc.

pupici la toate gravidutzele.

30+
AMR 9
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Am venit de la Kiabi.
4 ore am stat si nu m-am uitat in tot magazinul. Doar la haine de gravide si lucruri pt copilasi.
Mi-am luat 3 perechi de pantaloni, sotul si-a luat raiati, bebeluna o gecuta impermeabila de ploaie pt 6 luni si un set de bavete ca nu aveam . Totul 245 Ron. Eu ma declar super multumita.
Bine inteles ca am luat in mana zeci de rochite, pantalonasi , bluzite dar m-a convins sotul ca nu se muta magazinul si nu are rost sa-i iau o tona de hainute acum.

Roxana- 30 de pijamale ???? Pai daca citeam asta inainte sa plec iti dai seama ca veneam acasa cu jumate de Kiabi.

Erina- de mult vreau sa-ti spun . Imi place la nebunie trusoul Dariei. A purtat toate hainutele ? Au fost prea multe ?

Oana- imi place mult suportul pt cadita. Stiu ca e cadou dar ai idee de unde e cumparat ?? Sa le foloseaca bebe cu placere

Gaby- frumos cosmonautul pt Joy. Eu cred ca nu o sa mai iau pt inceputul lui aprilie.

Denisa, 28 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Aici sunt geaca si bavetele. Geaca e mov, desi in poza nu prea se vede. Ar trebui sa fac pozele ziua la lumina naturala si fara blitz
http://picasaweb.google.ro/deni757/BebelunaMayaSophie#5424805893995596754

Roxana- am vazut aparatorile de pat de care ziceai tu. Sunt mai frumoase in realitate decat pe net.
Super pozele cu lucrusoare. Comoda cu cadita mi se pare super utila.
Eu pana la urma trebuie sa cumpar un dulap pt hainutele bebelunei ca nu mai am unde sa le pun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa ce ma bucur ca ai fost multumita in kiabi! mai ca.mi venea sa te imping acolo :)))
sa purtati sanatosi hainele!

oana frumoasa cadita si util suportul

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Salut fetele,
Azi nu am intrat sa scriu, dar am citit tot..inclusiv conflictele..E pacat ca trebuie sa ne exprimam parerile folosind tonuri agresive, categorice si jignitoare...Pana la urma aici nu e concurs si nu trebuie sa convingem pe nimeni care are dreptate si care nu..

In fine, hai sa vad daca tin minte tot ce vroiam sa scriu..
Dayanara vrey sa spui ca toate lucrusoarele din poze au fost ale lui Ivan??? Super misto s-au pastrat..
Imi plac foarte foarte mult carucioarele...amandoua!

Miria ai dreptate cu hainitele: daca primul copil a fost baiat, poti imbraca fetita cu tot ceea ce ai..
Dar in cazul tau, e mai delikat sa-i pui la baietel volanase
Doar daca nu il imbraci in rochite, cum zicea Honeybaby cand a aflat ca are fetita si nu baiat: zicea ca daca se mai schimba o data sexul, jura ca il imbraca in rochita

Gabyhilla din cate imi dau eu seama voi ii veti spune Joy la bebita si nu Veronica..
Foarte misto hainita

Oana E clar! Tu esti campioana noastra la cumparaturi...
Cadita e foarte practica..asa am si eu, doar ca suportul meu atasabul e de plastic cu ventuze.

Honey e super hainita Dar parca nu imi vine sa cred ce ieftine au fost toate lucrurile Asta da afacere!

Anca

cu Codrin (Martin sau Fabian) in 32 saptamani
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Roxana aveam impresia ca e mai departe. Desi dupa ce am mers prin parcare si am trecut peste 3 damburi de limitare a vitezei s-a facut burta beton. M-am dus direct la cabina de proba si am scos dresul care desi era jos de tot mai mult de vezica accentua problema.
Imi place ca ai de unde alege la kiabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Sa recuperez in mare.

Delia !

Ioana felicitari pentru vestile bune de la eco si pentru ca bebe s-a intors.

Erina al meu sot deja viseaza ca il ia pe bebe in marsupiu si se duce sambata la birou sa o mai lase pe mami sa se odihneasca. Asa ca imi inchipui ce mandru va fi cand va duce scoica.

Samaria ce urasc drii astia care dau medicamente de dragul scrierii de retete si nu iti fac eco ca e aglomerat. Pai ce vina am eu?! Acum tu tre sa mai stai O LUNA pana sa vezi ce si cum?? Eu as mai cere o parare.
Si ai mare gria cu mersul la serviciu cu col deschis, nu e de gluma.
Cu prenatalul, o sa vezi ca va fi mai bine, pentru ca e 85% din brut, deci o sa iei mai multi bani decat la salariu. Si va fi platit de firma, tu numa sa duci la timp medicalul.

Denisa imi pare rau de patania cu masina. De asta cand eram in Bucuresti si acum la fel o duceam numai la reprezentanta, ca in alte service-uri nu am incredere. Poate ar fi bine de dus la reprezentanta.

Castelana la noi azi au fost 15 grade si muream de cald, nu prea as vrea sa fiu in locul tau, desi o balaceala mica as baga, dar m-as intoarce la nametii ce se anunta saptamana viitoare.

Carmen cand ne mai pui poze cu Mihai? Ne e dor de el.

Roxana ce superbe sunt toate lucrusoarele. Dar m-a dat pe spate halatelul de baie. Vai cat de frumusel e.

Nafi felicitari pentru vestile bune de la dr. Si cu bunatatile, stai linistita ca asa am zis si eu de Craciun si Rev si am dat jos ce am pus fortat atunci. Nu te abtine de la bunatati, mai ales ca porbabil vii mai rar in tara.

Gaby imi pare rau ca ai avut contractii. Ai grija de tine.
Cosmonautul e superb. Foarte faine si sterilizatorul si termometrele.

Alina2 asteptam pozele.

Denisa suportul de baita e din Italia luat, pe cand cumnata mea statea acolo. L-a luat pt finuta mea, dar l-a folosit o singura data, asta pentru ca cea mica nu statea la baie la inceput si nu avea timp sa ii faca baie pe indelete.
Feliitari pentru achizitii.

Anca incerc sa cumpar cat mai multe cand il prind pe sot mai liber ca in rest e la birou si mai nou si peste program si in weekend. Si nu vreau sa risc sa imilipseasca ceva in caz ca as naste mai repede. Ma tot uit la Pufuletii de Ian-Feb si multe fete nasc la 35/36 de sapt fara sa fi avut probleme inainte. Li se rupe apa si gata. Asa ca eu nu am pe cine ma baza sa imi ia si mi le iau eu pe toate.

Am uitat sa va zic ca sunt suparata. Nu mi s-a dus infectia urinara. Am luat rezultatul de la urocultura si infectia e tot prezenta desi am luat antibiotic o saptamana. Sa vedem ce zice dra cand merg la ea.

Oana 33+ Eric Nicholas
AMR 6+
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!

Mergi la inceput

Am scris un mesaj dar a cazut curentul si se pare ca nu a fost trimis.
Reiau..
Oana- e buna idea cu reprezentanta.

Imi pare rau de infectie.
Daca iti mai iti da antibiotic incearca dupa ce il termini sa iei urinal cel putin 2 sapt dupa si sa bei ceai de codite.
Asa antibioticul omoara bacteria iar urinalul te ajuta la imunitate si previne reaparitia.

Anca- au fost asa ieftine pt ca in afara de o pereche de a mea de pantaloni restul au avut 50% reducere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, denisa, anca ma bucur ca v.au placut pozele

babyangel astea sunt doare cateva, ce.am gasit la indemana :))

denisa,la reprezentanta e foarte scump,dar daca te gandesti cat ai pierdut si acum iar o iei de la capat, e o solutie sa intrebi cat te costa

oana imi pare rau ca ti.a iesit iar pozitiva analize de urina
uite mie mi.a iesit de vreo 3 ori alterata, adica ei cand o fac isi dau seama daca e infectie sau e alterata
cu alterata ma refer la faptul ca nu e luata bine si in general la analiza de urina asa ceva se intampla des, de asta trebuie repetata de mai multe ori
daca ai fost de mai multe ori la baie noaptea, evident folosesti hartie si dimineata cand o iei si stersul asta o poate afecta de exemplu, apoi mie mi.au zis cand iau monstra, tre sa las sa curga un pic , si ce vine pe urma recoltez, dar nu pana la sfarsit
suna aiurea nu siut ce s.a inteles...

roxana 29 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput