**Zmeurici de iulie-august 2009 (23)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Siacob unde ati fost la munte? Ai facut supa si acolo ?

Giova ce bine a luat Edi in greutate 200 g in 10 zile..eu nu o mai cantaresc de Eva pana la 6 luni, ma rog asa as vrea ca am cantarul aici acasa si ma tenteaza.

Rallu super cu dieta..o sa arati zana in curand..te pregatesti pentru la vara la mare?

Mica naspa ca nu se gaseste jumper..dar pleaca sotul la sf lunii in Germania si a zis ca se uita pe acolo. Sper s aaiba Eva noroc sa gasim.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si eu fac supa pt. 2 zile si o tin in frigider. nici nu as putea portiona pt. o singura masa.habar n-am cat mananca, nu am cantarit, stiu asa ochiometric.
eu nu i-am introdus inca ceapa. poate o fac maine...sa vedem...daca nu...sapt. aviatoare.

la noi e soare, fara zapada.....

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Pupici!

Ca sa raspund si eu : eu mai nou fac piureul pentru trei zile si o tin in frigider. De cateva zile am introdus carnita. Carnea o fierb zilnic si o amestec in portia de piure inainte de masa.

Aniela, Vladimir a facut o frma usoara de gripa, cand ne-a lovit pe toti. A tusit, i-a curs nasucul si a facut febra o zi. Sper sa fie bine si la voi!

Am fost vineri la medic si i-am facut vaccinul de 6 luni. Am scapat si de asta. Nu a avut reactii, poate a fost doar un pic mai marait in seara aia. L-a cantarit, masurat. Nu a luat prea mult in greutate, vreo 4-500 grame intr-o luna jumate, dar s-a lungit. Are 8,400 kg si 74 cm. Mi-a spus sa fac eu cu el gimnastica d etrei ori pe zi, ca intr-adevar piciorusele lui sunt tare moi, dar l-a laudat ca sta foarte bine in fundulet si ca e vesel si cuminte.

Cuminte, cuminte, dar de cand si-a castigat o anumita autonomie, adica sta in fundulet si se joaca a devenit o zgatiutza . Tipa cum nu-i convine ceva, nu suporta sa stea la orizontala decat cand doarme, adoarme cu cineva langa el, se foieste noaptea si se roteste (ca ceasornicul) si se loveste de gratiile patutului... Dar nu ma plang prea mult . E un dulce si a devenit copilas. Ce dor imi e de beblusul nou nascut! Se uita Doru la el acum cateva zile si imi spune: nu mai facem un bebelus?, dupa care f. repede: am glumit, sa stii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi:

Teodor
Ana Maria si Matei Stefan
Leon
Alexandra Ioana
Bryce Mihai Jacob
Ioana Teodora

Eu fac zilnic supa. O fac pentru doua persoane dintr-un morcov, 1 pastarnac, 1 patrunjel, o bucatica de telina, si vreo 4 felii de dovlecel.
Cu sucurile nu am noroc ca dorm cand ar trebui sa manance. Asa ca maine mai introduc o leguma la supa.
O saptamana frumoasa sa aveti.

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

blanca, eu stiu ca odata bagate la congelator, isi pierd vitaminele. Cel putin stiu sigur ca Vit C se distruge in totalitate. Eu cam evit sa congelez, fac mai bine pentru 3 zile (ziua in care mananca plus inca 2) si le tin la frigider.
Tot din motivul asta nu fierb ci le fac la steamer. E si ff comod ca le trantesc pe toate acolo, il programez si ies afara dar se pastreaza si vitaminele in legume, decat fierte.

Uite un anunt cu un jumper http://www.okazii.ro/catalog/37577697/Balansoar-Fisher-Price-Rainforest-Jumperoo.html
Oricum in magazinele online e in jur de 700 pretul lui.

Eu am un jumper de vanzare, modelul acela de agatat la tocul usii. E Graco, super rezistent ... daca intereseaza pe cineva, sa-mi scrie pe PM.

AnamarialuiIulia (23.03.2006) si Teodora(11.07.2009)
Nasterea printesei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Mersi Micade link..contactez imediat vanzatorul. Eu jumperul de agatat nu am ce face..nu am tocuri de lemn in casa.

-------------------------------------------
Mami de Eva Ilinca 25.07.09
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo

My precious baby girl...
Bubi mic poze...din burtica si din afara ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mony08 spune:

Ms [Giova] si mie imi place la nebunie sa-l vad razand cu pofta, asa ca mi-am propus sa-l fac in fiecare zi sa-l fac sa rada asa desi se plictiseste repde de o schema si trebe sa gasesc o alta "gluma buna".

Siacob da vrea sa mance singur dar nu prea nimere gurita si totusi nu o lase pe mami sa-i dea ea , el vrea lingurita si trebe sa-l asculte ca altfel scandal

Micaalsa super fain sta teodora in jumper , chiar este o idee buna cu jumperul.Felicitari pt diversificare.

Ieri am incercat sa-i dau cateva lingurite de para si nu prea io placut si toata ziua o facut kk dar gros si uneori chiar f tare,pana si azidim la 6 dim s-a trezit si a facut kk , el care nu se trezea niciodata noaptea. Si am vazut cateva bubite rosii unele dintre s-au facut ca niste blande,o fi alergie?
Noi am incercat azi supita dar nu-i place.

Va

Mony de Denis Adrian (01.08.2009)

www.onetruemedia.com/shared?p=9e2987701899744bd26de6&skin_id=701" target="_blank">Denis 0-3luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_1979 spune:

Buna seara fete !
Blanca am incercat cu de toate , insa azi surprixa , a ,mancat supica si am mai mancat si desertul pe baza de lapte acru de la Humana .
Intr-adevar credeam ca nu se mai intampla sa manance , dar a meritat sa incercam mai multe saptamani la rand , pana la urma a cedat bebelina .
Mami de Laura Maria ( 16.07.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Am pus poze noi pe cont Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Azi pt. prima oara a papat Balazs pireu cu o poftaaaaaLa noi diversificarea merge fff. incet,deocamdata mananca doar morcovi,pastarnac,patrunjel....maine o sa-i bag dovlecei....Nu inteleg,de ce trebuie fiarta separat carnita?Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)

Mergi la inceput