America (188)
Raspunsuri - Pagina 2
liris spune:
pai cum pute? pute puturos.
acu imi aduc si eu aminte de episodul ala din SEinfeld. mai stiti cum se termina. ii arunca cheile unui homeless si fugea din masina , asta dadea sa intre si cind simtea mirosul pleca scirbit .
noi locuim in valea siliconului, in nordul lui san jose. deci se pretinde oras
asa, si ca sa va mai zic: de miercuri noapte pina azi inainte de prinz am avut trei cutremure. ieri a fost cel mai zdravan. cica s-ar fi reaseza faliile alea cu citiva inch-i d'astia de ai lor ...
weekend placut!
eu voi sta singura cu copiii, barbate-miu a spalat masina dar miine o va lua el singurel la mina, rotile mai ales.
josefine spune:
sanzi, e super catelul! are moaca de catel blajin.
ciuf, foarte faina petrecerea de revelion. ati fost cu romani?
toy poodle, sau cum se scrie, imi place ca e ca o pisica :-). are profu' meu unul din asta, e tare simpatic. mic si jucaus, chiar si la 10 ani cat are. imi mai plac si labradorii si husky. si ala saint bernard e frumos, dar e mare rau. eu mai tare ma emotionez la pisici ca am crescut cu ele.
noi de revelion am facut un 80's party. ne-am imbracat toti in stilul ala, a iesit fain. aici sunt eu http://tinyurl.com/ybrphun . a iesit ceva madonna, am avut o rochie roz, bratari, manusi, leg warmers. pacat ca muzica nu prea ne-a iesit si am dansat pe orice alta perioada, numai 80's nu.
am facut si un om de zapada si au venit caprioarele si i-au mancat nasul, ochii..
http://www.youtube.com/watch?v=PRGGcRlDMxM
www.razvanphotography.com
arminad spune:
Wow,josefine, ce frumoasa esti! si ce tinara Ti-ar fii stat bine cu orice si oricum
Fetelor care aveti copii ochelaristi, cum s-au obisnuit ai vostrii cu ochelarii ? De care cumparati, de unde ?
Am fost ieri la oftalmolog si cred ca Dan va avea nevoie de ochelari. E suparat rau ca va fii singurul nerd din clasa
corinadana spune:
Pai cum crezi?! noi am aflat cand am mers prima data ca avem nevoie nu erau dubii. Si avea doar 5 anisori. Se obisnuieste nu ti fa griji.
Copiii mai smart poarta ochelari ! nu orisicine...ha ha. Cand ii comanzi sa ceri sa fie cu lentila care nu se zgaraie si sa fie anti reflex adica sa nu l deranjeze lumina. Eu Ralucai i am schimbat in fiecare an ptr ca s au schimbat dioptriile dar nu am incercat din aia care si schimba culoarea la soare/umbra ptr ca si la lumina erau un pic dark iar in clasa nu se deschideau f tare si ea nu vroia asa ceva
Josefine !
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
arminad spune:
Corina, mersi de info Chiar nu ma pricep. Ioana a trecut direct la lentile de contact si oricum era mai mare. O sa tin cont de ce zici tu cu anti reflex.
Citat: |
Copiii mai smart poarta ochelari ! nu orisicine...ha ha. |
Ei da dar la virsta asta crezi ca-l intereseaza pe el sa fie smart?
Azi a venit ex-ul-din nou actualul-nu se stie pina miine boyfriendu' lui sora-sa si i-a adus ochelarii pe care i-a purtat el in cls a 3a.
Daca J, care e idolul lui, a fost nerd intr-a treia, deja situatia a devenit mai suportabila.
Acum ne concentram pe model, sa fie cit mai cool
Nikolle spune:
Ma scuzati ca intrevin in discutia voastra.
As vrea sa pun o intrebare fetelor care au aplicat pentru Green Card.
Sotul meu are viza H1b, iar eu H4. Ne-a fost aprobat I 140 si ni se cere sa trimitem I 485. Intrebarea mea e, daca acum este necesar sa trimitem si acte de-ale mele, fotografii, examinarea medicala? Deci, eu fiind dependent.
Orice sfat suplimentar este binevenit.
Multumesc frumos
PS: nu avem avocat
LucasMom spune:
Nikolle, da. Eu am avut H1b si sotul la fel, am obtinut green cardul sponsored de firma la care lucram eu. Cand avocatul a trimis aplicatia mea pt I 485 a trimis si pt sot ca dependent.
Dar asta era mai demult, acum vreo 5 ani. Cred ca si acum e la fel. Daca aveti copii si pt ei faceti aceeasi aplicatie ca si pt tine. Daca ai nevoie de mai multe informatii, mie mi-a fost de mare folos forumull asta
http://forums.immigration.com/forumdisplay.php?s=75f35aa28d4b5c23be8292382ff74484&f=190
mihutza11 spune:
Josephine tare frumoasa esti! eu nu te stiam, dar numai o poza?
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Amina_Marina spune:
Buna Ziua! Scuzati-ma ca va deranjez . Ce linie de zbor este mai buna din punct de vedere tehnologic si nu numai. United sau Continental?
Multumesc.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
Nikolle spune:
Alina,
Multumesc frumos pentru informatii.
Iti mai aduci aminte cumva, daca ati completat un formular separat pentru el sau doar a fost trecut pe formularul tau.
Citat: |
citat din mesajul lui LucasMom Nikolle, da. Eu am avut H1b si sotul la fel, am obtinut green cardul sponsored de firma la care lucram eu. Cand avocatul a trimis aplicatia mea pt I 485 a trimis si pt sot ca dependent. Dar asta era mai demult, acum vreo 5 ani. Cred ca si acum e la fel. Daca aveti copii si pt ei faceti aceeasi aplicatie ca si pt tine. Daca ai nevoie de mai multe informatii, mie mi-a fost de mare folos forumull asta http://forums.immigration.com/forumdisplay.php?s=75f35aa28d4b5c23be8292382ff74484&f=190 Alina, Mama to Luc 3/08 |