America (188)
Raspunsuri - Pagina 15
IoanaN spune:
felicitari pentru bebica miha
...eu dau si la copii cand si cand apa de baut de la robinet, are fluor ii ajuta cu dentitia...
in rest avem filtru...
anca_ spune:
Noi bem toti apa de la robinet, si noi si copiii...nu mi-am facut griji pana acum, dar aici cam toata lumea bea de la robinet, si fara filtre. Stam in statul Washington.
Felicitari Mihutza!! Sarcina usoara! ce iti doresti, fata sau baiat?
BiancaM spune:
Si noi o filtram si o bem. Si lui Andrei ii fac formula tot cu filtrata, nefiarta. La mancare, direct de la robinet.
Am fost cu piciul la control. Un lungan si un grasan. Are 15lb11oz si 26.5in. E mai mare decat era Amalia la varsta lui. Au fost bolnavi amandoi, Amalia mai usurel dar Andrei a facut bronsiolita(asa se zice?)cu tot cu weezing. Vad ca acu nu se mai aude nimic, sper la urmatoarea raceala sa fie ok. Mititelul a fost bolnavior deja de 2 ori in 4 luni. Ce sa-i fac daca sora-sa e darnica...
Mami de Amalia si Andrei
BiancaM spune:
Am uitat, felicitari Mihutza si Adriana, sa fie sarcini usoare!
Mami de Amalia si Andrei
mihutza11 spune:
Anca am vrea baiat, sa fie pereche, dar daca e fata nu-i nicio suparare .. ce-o fi sanatos sa fie!
si 5+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
Oana C spune:
Mihaela, felicitari pt simburel!!! Sa fie baietel dansator, asa cum va doriti.
Oana 25+sapt si Eva (29 iunie 2005)
CamiM spune:
salutare!!
Mihuta felicitari!! sarcina usoara si bebe sanatos/oasa
Oana tu nu mai zici nimic? Cum merge cu burtica? Eva ce zice? Aveti nume?
Bianca sa va traiasca pruncutzii, multa sanatate si la cat mai putine si rare raceli. cam asa patim si noi, cand raceste Sofia o ia inevitabil si sora-sa..
Miere cum mai sunteti? Cu intarziere ii urez si eu la multi ani lui Aidan baiat dulce!
Si noi tot apa filtrata de la robinet folosim.
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
mihutza11 spune:
Cami, Oana multumesc!
am mai pus cateva pozici din ultima vreme aici
si 5+
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
miereamara spune:
Aidan e tot mai rau, febra mare, nu cedeaza la nimic, 102-103, nu mananca, vomita tot,tuseste f urat, am fost ieri la doctor, aceeasi chestie, ceva viral care s-a suprapus peste strep. nu e swine flu. Sambata o sa ii ia sange sa vada ce e cu infectia. nu am chef de nimic.
Mihuta felicitari si sa fie intr-un ceas bun!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
blackpanterro spune:
Of Irina...saracutul de el! Abia sambata fac teste? Nu ar trebui cat mai repede daca tot nu scade febra?Sanatate multa si putere sa treceti cu bine peste asta!
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"