America (188)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sanatate multa la copilasi!

Fetele dupa cat timp ati primit raspuns de la USCIS despre cetatenie? nu ma refer la interviu ci la cat timp au trimis scrisoare ca au primit pachetul si e in processing? Noi am trimis acum 2 saptamani si am trimis priority si signed receipt si nu stiu daca a fost primit sau nu? sa mai astept si sa le scriu apoi sau sa stau pana imi trimit ei raspuns?
Sau ma pot duce undeva sa verific, pe net?

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

destul de repede. probabil vei primi in urmatoarele zile (Cred ca maxim o luna).
poti verifica pe internet dupa ce primesti scrisoarea de confirmare, acolo ai numarul aplicatiei.

www.razvanphotography.com

Mergi la inceput

Multumesc de raspuns! mai astept :)

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Aoleu Miere ... poate ar trebui sa il scoti din comunitatea aia, cumva ... cheama pe cineva din Romania sau incearca sa gasesti un family daycare, din alea care au max 6 copii. Nu stiu, dar e clar ca nu ii prieste mediul ala, e mic si vulnerabil. Nu toti copii sunt asa, dar daca al tau e pare mai sensibil si probabil ca daca ar fi putin mai mare ar fi ceva mai bine.
Imi pare rau ca ai asemenea experiente ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere,vazui si eu pozele cu sarbatoritul,nasii si parintii.Sa va traiasca si sa va bucurati de el!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am emotii.. priviti mai jos ..

si 5+

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Felicitari Mihuta!!!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos si la fel de dansator ca Andra!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Mihuta, sarcina usoara.

Fetelor, vin si eu cu o intrebare funny a la sotul meu. El sustine ca apa din sudul Californiei nu ar fi buna de consum. Chipurile i-a zis "cineva" ca ar fi contaminata. Noi oricum nu bem apa de la robinet, dar o folosesc la gatit. E safe sau nu? Voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miha, felicitari pt sarcina si sa fie usoara!!

Carmen, cine i-a zis, cat de incredere e "sursa"? Contaminata cu ce? Apa vine pe aqueduct din Siera Nevada si evident e tratata local. E ceva recent sau dintotdeauna a fost "contaminata"?
Noi avem filtre la orice foloseste "tap water" si o folosim inclusiv pt baut.

Mergi la inceput

Mihaela, felicitari!!! Suntem la aceeasi varsta de sarcina! :)

Carmen, eu nu mai beau apa de robinet in US de cand am citit ca ar fi contaminata cu tot felul de pilule(anticonceptionale, anti depresive etc) ce le arunca lumea in WC. Centrele de filtrare curata mizeria dar nu si substantele din medicamente.

Niste linkuri
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/discussion/2008/03/10/DI2008031002217.html
http://www.naturalnews.com/024764_water_pharmas_chemicals.html

Mergi la inceput