America (188)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Party-ul e duminica, la o prietena acasa, vin nasii maine, de abia asteptam! Ii taiem si motul. Din pacate va trebui sa mearga la daycare maine, dar o sa plec mai devreme de la servici, poate pe la 3.30.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

La multi ani Aidan sa cresti mare si voinic!( si sa nu-i mai dai emotii mamei cand vine ziua ta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Miere, La Multi Ani pentru Aidan si sanatate. nu te speria cu febrele convulsive, sunt "normale", adica mai obisnuite decat crezi. am avut si noi un episod (ii scazuse temperatura!), deci iti inteleg panica din momentele respective. daca se mai intampla (doamne fereste sa nu!), nu incerca sa-l "trezesti" din convulsii. culcat la orizontala si incercari de scazut febra. Andrada a intrat in cada, vad, buna idee. faza cu gheata pe frunte de care zice Macrina noua ni s-a interzis, ar fi o schimbare prea brusca de temperatura si e periculoasa. am vazut poze, e delicios Aidan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Miere mama ce sperietura cu Aidan! multa sanatate!
La multi ani!

asa fetele mai ziceti de zite-uri cu cupoane si reduceri.. ca eu le salvez..

Buflea si Pumba sunteti pe faza nu? cu Pr Runway.. ce ma bucur ca a reinceput.. iar am program la tv..

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Yay, 4 day weekend!

Plecam la Berlin azi si ne intoarcem luni! Weekend fain tuturor!

Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arminad spune:

La multi ani Aidan!!!

Ramona, multa sanatate Anutei! Mai ai un pic si tu cu bolile. Dupa 7 ani deja se raresc bine de tot imbolnavirile.. Of course ca incep altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Multumesc Arminad. Asa-i, ai dreptate. Macar unul dintre ei e mai mare, nici nu-mi pot imagina cum ar fi fost sa-i am pe amindoi bolnavi deodata, mereu.
Pare-mi-se ca incepe sa fie un pic mai bine. De fapt nici n-a fost nu stiu ce boala, dar vad ca e ea sensibila si face 3-in-1!
Chiar vroiam sa spun ca nu ai mai prea scris si mi-e dor sa te citesc.
La fel si cu Hilde, am tot vrut sa mai intreb cum e la job, cu asigurarea, cu casa, cu soacra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Fetelor nu stiu daca ati vazut la stiri despre recall-ul lui Tylenol asa ca pun informatiile aici:
http://abcnews.go.com/Health/WellnessNews/tylenol-problems-affected-extra-strength-rolaids/story?id=9561842

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

La multi ani,Aidan!

miere,LUc felicitari !aveti un baietel reusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ramona - sanatate multa, Anei!
mihutza- sunt pe baricade

Mergi la inceput