Gradinita Lic Pedagogic Constanta

Gradinita Lic Pedagogic Constanta | Autor: adastero

Link direct la acest mesaj

Buna la toata lumea. As dori sa il dau pe cel mic la Grad Lic Pedagogic Constanta si as dori sa mai aflu cate ceva despre aceasta gradinita de la mamici ai caror copii sunt sau au fost acolo recent. Baiatul meu cel mare a terminat acolo acum 4 ani si nu stiu cum mai sta treaba. Mai e ca lumea gradinita asta sau...? Multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Si eu as fi interesata sa aflu mai multe amanunte fiindca si eu mi-as dori sa imi dau baietelul la anul acolo. Vad ca pana acum nu a raspuns nimeni, mai asteptam putin

Barfe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adastero spune:

Bine, fiecare are parerea lui, in functie de mai multi factori, dar oricum e bine de stiut daca s-au mai schimat lucruri majore...
Eu luna asta vreau sa il inscriu acolo pentru 2011.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Cristi a ajuns acum 2 ani la aceasta gradinita dupa o experienta mai putin placuta la o alta gradinita.
Mie mi se pare ok, din toate punctele de vedere, nu pot spune ca am obiectii majore la adresa lor. Este suficient de buna ca sa merite drumul in fiecare zi pana acolo, avand in vedere ca noi stam destul de departe de ea. Dar, daca va intereseaza ceva anume, cel mai bine intrebati si incerc sa va lamuresc.

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Si eu vreau sa-l inscriu pe Filip pentru la toamna.
Am fost acolo, mi-a placut ce am vazut, doamnele dragute, curat, colorat, frumos...ingrijit.
Am uitat sa intreb si atunci , va rog pe voi, poate stiti :
Am inteles ca programul scurt este 8.00-12.00, dar pana la ce ora se primesc copiii dimineata?
Gustarea de dimineata le-o dam noi, dar ei nu mai primesc nimic altceva, inteleg.?!?
Au vreun loc de joaca in curte?, ca eu n-am vazut decat terenuri de sport.
Si mi s-a mai spus ca doar la step-by-step se platesc 120 lei/luna, dar la traditional nu costa nimic ??? mi-e greu sa cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BDana spune:

Andicu ca sa iti raspund punctual la intrebari: dimineata il poti duce si dupa ora 8 (noi am ajuns si la 9, rar ce e drept) dar mie personal nu imi convine sa bat drumul pentru 3 ore de gradi. Apoi, ii pui un pachetel in ghiozan, ptr cala 10-10.30 au pauza de masa si mananca cu toati, acolo. Loc de joaca au unul micut in fata gradinitei unde se mai opresc ei dupa ore. Anii trecuti ieseau cate putin afara cu educatoarea. Cat despre plata...in general la gradinitele cu program scurt de stat nicaieri nu platesti taxa. Dar, stai linistita ca ti se cer de 2 ori pe an (cel putin) bani ptr rechizite, reparatii, renovari re...re...si crede-ma ca la Pedagogic sumele sunt mai mari decat in alte parti (cel putin din ce comparatii am putut face eu).

Dana, mamica de Cristian (13. o1. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adastero spune:

Eu l-am inscris deja, urmeaza sa mergem cu copiii, sa ii vada etc. Pentru ca sunt mici, trebuie sa vada daca vorbesc, daca fac pipi la toaleta si nu mai poarta scitece etc... Sper sa fie bine. Mai am o problema, ca e stangaci si vreau sa lamuresc cu educatoarea lucrul asta... Sanatate

Mergi la inceput