Trombofilia o cauza a infertilitatii - 20 -
Raspunsuri - Pagina 15
rocris75 spune:
Cristina, nu ti-ai activat mesajele private.
"Mergeti in meniul din stanga ecranului si apasati pe "Mesaje private". Apoi apasati pe "Optiuni" (in dreapta ecranului), bifati "Activeaza mesajele private" si "Trimite modificarile".
2 sarcini oprite din evolutie la 6, resp. 8 s; MTHFR 1298-heterozigot, PAI-1-4G/5G-homozigot
mcrissa spune:
miki-miki eu faceam injectia seara de fricoasa ce sunt.ma speriase cineva ca e risc mare de sangerare, dar cred ca se face oricand.inca mai fac afurisitele de injectii, bebe are 3 saptamni si probabil voi face pana face el 6.de multe ori uit sa o fac , ma tine bebe foarte ocupata si o fac noaptea la 3, 4 in loc de 10 seara.
ma intreba cineva cum am luat eu Medyn.am luat una la doua zile, chiar si una la 3 zile, luam doar in zilele care erau divizibile cu 3 sau doar in zilele impare.am facut si pauza 2 saptamani si atunci bebe nu a mai crescut si le-am reinceput una la doua zile.daca vreti sa ma mai intrebati ceva mai bine imi scrieti pe PM sau mail ca am foarte putin timp, citesc atat de rar la voi.sper sa treaca colicii si sa fiu si eu mai activa si mai odihnita ca noaptea trecuta de la 2 pana azi la 12 nu a dormit bebe, la- durut rau burtica.
Mami fericita de bebe Vlad
Puisori
Bebe Vlad
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
letzy81 spune:
Fetelor eu sunt foarte suparata.
Azi a fost sotul meu la Dr Uscatescu cu analizele in mana si i-a zis ca nu ma baga pe Clexan dupa ce raman insarcinata ci pe aspenter.Eu oricum iau si acum aspenter zilnic,ac folic,Magneziu+B6,Omega3,vit C si Dr stie asta.
Degeaba i-a zis sotul ca am pierdut 2 sarcini,a zis ca tratamentul se ajusteza in functie de evolutia lui bebe.
Simt ca turbez,mi-e si frica sa mai raman insarcinata.
Spuneti-mi si mie va rog cum sa fac rost de Medym.Am un cumnat farmacist,poate sa-mi faca comanda,ce stiti?
letzy81 spune:
Am uitat sa scriu mutatiile ca oricum nu am reusit sa-mi fac semnatura
.
Mutatia Fct V Leiden,g. heterozigot
MTHFR:mutatia C677T,heterozigot
-m. A1298C,heterozigot
balanta_tm spune:
letzy, daca nu ai fost multumita de dr Uscatescu, poate ar fi bine sa cauti alt hematolog.
Mi se pare ciudat ca nu te va trece pe Clexane, avand in vedere istoricul sarcinilor tale si mutatiile...
Medyn forte eu am comandat online din Germania.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
mcrissa spune:
letzy nici pe mine dr uscatescu nu m-a bagt pe clexane si sti ce am facut?m-am dus la ea dupa ce am ramas insarcinata cu injectiile incepute, am zis ca asa mi-a dat ginecologul si a zis foarte bine, continuam asa.si multumesc lui Dumnezeu ca am facut asa si ca am acum un baietel perfect.
Mami fericita de bebe Vlad
Puisori
Bebe Vlad
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
letzy81 spune:
Super Mcrissa asa am sa fac si eu!
Multumesc!
Deocamdata nu ma gandesc sa merg la alt hematolog,imi este mult mai usor la Fundeni.
dangabriela spune:
Draga letzy81, nu te descuraja! Poate d-na Uscatescu te baga pe Clexane, dupa ce ramai insarcinata, dar doar daca este necesar, in functie de evolutia lui bebe, asa mi-a spus si mie ( am factor leiden heterozigot). Tu si la celelalte sarcini pierdute ai luat Aspenter??