Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)
Raspunsuri - Pagina 8
moni_or spune:
LA MULTI ANI, LAURA, SA FII SANATOASA SI IUBITA SI SA AI PARTE DE UN BEBE 2 SANATOS TUN!
MURICA, si eu spun sa nu te stresezi, eu nici nu ma mai uit pe site-uri sa compar greutati, lungimi si din astea, mai rau ii faci lui bebe cu stresul. Daca nici voi nu sunteti inalti n-are nici ea cum sa fie Ghita Muresan
Si in plus cum spuneau si fetele, depinde f. mult daca a masurat sau nu bine d-rita, iar daca era grabita se poate sa fi gresit.
GABRIELA, la multi ani cu sanatate piticei tale pentru maine, in caz ca nu apuc sa-i urez! Si multa bafta la medic!
Monica, mami de
Luca Andrei (17.07.2008) si
20+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Ioana5255 spune:
Cordelia eu folosesc sutiene de bumbac fara sarma luate de la Quelel si sutienele mele Anita ptr alaptat. Pe cele din urm ale-am achizitionat de pe net de la bebelusultau. Inca mai incap in ele asa ca sunt happy, cand nu o sa mai incap am sa umblu fara. Pana la urma nu e mijlocul verii si pe sub pulovare si alte cele nu se vede nimic.
Sabina
23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei
murica spune:
Dragele mele, multumesc pentru raspunsuri.
M-am lamurit de fapt ca masuratoarea era din vf capului pana la fundulet, iar diferenta fata de grafice e de 2 cm, ca si la 19 saptamani. De altfel, si doctorita ne-a spus ca va fi un pic mai micuta decat graficul general, adica va avea vreo 48 de cm in loc de 50. Eu credeam ca are vreo 8 cm diferenta si m-am speriat ca nu are cum sa recupereze :))
Gata, ma destresez, dar m-am luat cu altele: am vazut pe discovery azi 3 nasteri naturale cu sau fara epidurala si sunt cu nervii zdrente de frica cand am vazut cum se chinuiau si cum sufereau saracele mamici. Of! Cred ca insist pe cezariana... V-am mai spus eu ca cea mai mare frica a vietii mele este nasterea.
Mai vorbim
Pupici
Murica 23+ si
Evelyne-Maria
Reallaura spune:
Fetele scumpe,
Va multumesc mult de mesaje, nu am apucat sa va citesc cum trebuie, dar am vazut mesajele voastre si pana intru cu un mesaj serios va dau o prajiturica
la fiecare - d-aia care nu ingrasa!!
Ioana_T, Cris_09, Sabina, Nana, Madutza, Cristina, Mamanati, Arturica, Moni_or
si sper ca nu am uitat pe nimeni!
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
arturicii spune:
Laura, LA MULTI ANI !!!
Ba mie sa imi dai o praji d-aia care ingrasa ca alea-s cele mai super mega bune!![]()
Ioana,
Philip 6ani,
Yann 6ani,
Sabina 23+
Alinutzaa spune:
La multi ani Laurita!!! Sa fii sanatoasa, voioasa si iubita! 

Si daaaaaa, si eu vreau o praji din aia buna buna, cu crema, care ingrasa da' si ce daca? 
Mai buchisesc nitel din urma si revin
Alina, mamica mandra a piciului Tudor si
20+
Handmade by Alina
Reallaura spune:
Iar insomnie. Profit ca v-am citi si eu din urma sa fac un mic conspectel.
R ocsy bine ca sotul te sustine si e alaturi de tine, ca nu realizeaza cum stau lucrurile.
Sabina felicitari sotului pentru implicare cu Alexandra. Si al meu s-a tot jucat cu Mirci cat a fost in concediu, dar acum a inceput serviciul, s-a cam terminat. Sper totusi ca Mirci sa se mai desprinda de mine ca sa ne putem descurca atunci cand vine Ilinca.
Anca bine ai venit, sarcina si nastere usoare si bb sanatos!!
Virgi bodyuri cu capse am luat f misto de la Kiabi, au avut acum oferta asta, daca iei 5 produse, ai reducere 50 % asa ca am iesit cam la un 8 ron bodyuri. Aveau si cu maneca scurta si lunga si ff haioase.
Mommy-to_be bucura-te de concediu, da o raita pe la reduceri- mama eu nu ma satur!!- si sa speram ca vii cu vesti bune de la morfofetala.
Arturica misto carutul Quinny. Il stiu, dar pacat ca nu are nici un cos unde s amai pui una alta. Mie cosul tare util mi-a fost. Cu Garmastanul, eu nici nu am terminat tubul. Am avut ragade doar la inceput, am sanii f mici- chiar si in sarcina!!-, dar sfarcurile bune. Zic ca 3 tuburi iti vor fi arhisuficiente
AM vazut pozica de pe site. Mai fata, pa ice aia e burtica?? In schimb, mda, am vazut niste sani imensi
Inteleg acum ca sunt multe kg in plus.
SAnatate baiatului! A fost ziua lor si nu a putut sa participle si el?? Oooff. Ah, am vazut pozele de pe insula. Superbe. Si baietii superbi!
T_Ioana sper ca si la mine sa ramana tot fetitza la urmatoarea eco! Deja am luat atatea haine si inca planuiesc sa umplu dulapul. Nu mai pot ce-mi plac!
Murica hai mai, eu nu m-as panica asa cu fetitza ca e prea mica. Eu am 1,69, sotul meu 1,93 si Mirci a avut 51 de cm la nastere…cam mic, nu?, in comparatie cu noi.
POate s-a si grabit drita si tu te stresezi degeaba!
Cris_09 sper sa nu racesti. Baga si tu citrice si ceaiuri calde! Tare rau e…pe mine de 2 sapt ma tine gatul si nasul!
MAdutza buna radauteana, subscriu, sotul meu e fan!![]()
Alinutzaa ms de felicitari, ok, dau praji care ingrasa, si mie tot aia imi place 
Legat de biberoane, eu am folosit de la Chicco. Am avut si Avent, dar nu i-a placut tetina de silicon, a preferat de cauciuc. Acum vreau sa iau tot Chicco, dar d-alea de sticla, plasticul elimina o substanta nociva (bisfenol) atunci cand este incalzit (lichid cald, sterilizare) si nu vreau sa mai fac greseala sa iau din plastic. Am aflat asta mai tarziu din pacate. 
Laurita, mami
de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si
24+
Ilinca Sabina
NicoletaB spune:
Neata fetelor!
O zi si o saptamana buna va doresc!
Ma duc sa citesc ce ati mai facut in weekend
15+
NicoletaB spune:
Laura- La multi ani si sanatat multa!
Mira- sanatate maxima!
Aveti grija de voi fetelor!
Eu nu pot dormi/aseza pe stanga, pur si simplu ma taie burta de raman fara aer. Asa ca dorm pe dreapta si pe spate. Nici sa ma aplec spre stanga nu pot. In rest nu am nici un inconvenient al sarcinii. Pana acum!
Am vazut si eu chicco 3in 1 la Carrefour la 1400 Lei, dar scaunul auto era mic rau, maxim 4-5 luni.
16+
NicoletaB spune:
O batrina mergea incet pe trotuar abia taraind dupa ea doi saci de gunoi.
Unul din saci se rupse si bancnote de $20 incepura sa se insire pe trotoar.
Un politist ce se afla pe acolo o opreste si ii spune:
-Doamna vi s-a rupt sacul si va cad banii.
Batrina se uita si spune:
-Noroc ca ati vazut domnule politist, acum trebuie sa ma intorc sa-i adun!
-Stati ca nu-i asa simplu! De unde aveti banii, nu cumva i-ati furat?
-Nu domnule, e simplu. Eu stau linga un teren de fotbal si unii din
spectatori vin sa urineze printre uluci pe florile mele. Asa ca atunci cind
e o partida imi iau foarfeca de vie si ma asez in spatele gardului. Cind un
spectator o scoate eu il apuc si-i spun 20$ sau ti-o tai!
Politistul se gindeste ca e just si incepe sa rada.
-Dar ce aveti in celalat sac atunci?
-Pai, domnule politist... nu toti vor sa plateasca!
Într-un sat, un preot merge la slujba. Lânga biserica, vede un magar mort într-un accident de masina si suna imediat la politie.
- Sunt preotul satului. Am gasit un magar mort.
- Si ce, zice politistul ironic, vreti sa-l îngropati cu popa?
- Nu, zice preotul, eu doar am anuntat familia.
16+