Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns murica spune:

Buna fetele

Dupa cum v-am spus, noi am fost vineri la echo morfo de 23 de saptamani si am o mare ingrijorare, de aceea va cer sfatul.
Doctorita a avut o nastere, s-a cam grabit, si printre toate masuratorile, care a spus ea ca sunt in grafic, mica mea Evelyne are doar 22 de cm lungime la 23 de saptamani si 5 zile, in conditiile in care pe toate site-urile scrie ca ar trebui sa aiba cam 28 de cm. Diferenta mi se pare cam mare, la 19 saptamani avea 19 cm, in grafic scriind ca ar trebui sa aiba cam 21 de cm. A spus ca va fi mai micutza la nastere, adica vreo 48 de cm, ca nici noi nu suntem tare inalti( eu am 159 cm, iar tati 172 cm, dar la nastere eu am avut 50 de cm). Fetele cu copilasi stiti mai multe despre acest subiect? Va rog sa ma linistiti si pe mine ca altfel albesc de tot pana la urmatorul control de februarie. Credeti ca fierul scazut poate influenta asta? De saptamana care vine incep sa iau suplimentare de fier.
Multumesc anticipat

Pupici

Murica 23+ si Evelyne-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Buna dupa amiaza burticute
Laura LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!
Noi aseara l-am petrecut pe "Sf Ion",varul meu,pana pe la 3 dimineata am ras,topait,dansuit si tot tacamul unei petreceri.A fost tare frumos.
Acasa toata lumea e bonlava,sotul a adus de la munca,vineri,o raceala de toata frumusetea cu tuse dureri de gat si tot tacamaul.parca nu era de ajuns,a venit azi si sora mea cu familia,si ei toti raciti.
Pana acum insa,vad ca am noroc,sunt singura sanatoasa din casaSper sa ma tina starea de bine
Pup,duminica frumoasa
poze
Cristinacu Seby23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Laurita La multi ani, sa fii sanatoasa. Sa ai o petrecere frumoasa.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Murica nu am experienta in domeniu,dar pe toate site-urile scrie: "Micutul are acum circa 29 de cm. Evident aceasta aproximare variaza de la copil la copil, avand in vedere ca fiecare se dezvolta intr-un alt ritm"
Deci nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi,probabil fiecare copil creste diferit,in propiul ritm,cum si noi gravidutele luam in greutate diferit,unele mai mult altele mai putin.

poze
Cristinacu Seby23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Moni, mersi de compliment! Am "furat" ochii de la bunicul meu matern, care a fost tare zgarcit cu ei: i-a transmis doar unui copil din patru (unchiul meu) si unui nepot din sapte (mie ), restul familiei e toata cu satena/bruneta cu ochii verzui/caprui. Sotul e sigur ca iubirici arata exact ca si mine (de unde si disperarea sa-i zica micutei Nana), eu ma indoiesc, se pare ca genele mostenite de mine sunt destul de slabe...

Eu am zis ca o sa-i dau nume lui iubirici dupa ce o voi naste, sa o privesc si sa vad ce imi va spune sufletul ca i se potriveste. Credeti ca sunt dusa cu pluta?

Sabina, am gasit hainute super dulci la Sprider, insa doar intre 6 luni si un an, nu mai mici. Am hotarat sa ma mai "scap" si la lucrusoare mai maricele, ca sunt atat de frumoase, de nu ma pot abtine! Si probabil pentru nou nascuti voi primi o multime. Tex imi place si mie, au un raport calitate pret excelent; mi-am luat mie si nepoteilor multe chestii de la ei si am fost cat se poate de multumita. Plus ca la Sprider am prins 40% reducere si la Tex 20%, deci am reusit sa fac ceva economii. Am vazut si eu in Carrefour carucior 3 in 1 de la Chicco, cu 1.200 de lei, dar si un Bertoni sport 0-3 ani cu aprox 700 lei care mi-a placut. Sunt absolut de acord cu tine in legatura cu scaunele de masina. Aici am pus un link unde am gasit o multime de carucioare si scaune de masina: http://www.ibebe.ro/

Ioana (T) multumesc mult ca mi-ai adus aminte de Laura ca neuronul meu someaza ...

Deci:

Laurita o multime de de la mine si iubiricea mica!!! Sa fi sanatoasa si fericita, sa te mai bucuri 1.000 de ani de Mirci si Ilinca!!!

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Murica, eu zic sa nu iti faci probleme. Da o ocheada pe site-ul asta (scoate spatiile) http : //www. pentrufemei .ro/articole/sarcina-si-parintii/sarcina/trimestrul-ll/cat-va-creste-burtica-in-trimestrul-ii-de-sarcina---2896.htm poate te mai linistesti. Si iti mai dau un exemplu: prietenei de care povesteam mai inainte i s-a spus la fiecare eco ca bebelina ei e cam micuta, si a nascut la 40 de saptamani si o zi fetita care cantarea 3,5 kg si masura 53 de cm!

Cris, mare grija la raceala, tine familionul la distanta cateva zile si pedepseste sotul sa doarma la celalalt capat am patului

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza09 spune:

Salutare burtici,

Laura... sanatate maxima si o zi superba...

noi nu avem nimic nou de raportat un weekend linistit acasa incercam retete noi chiar spunea o mamica de ciorba radauteana cu musdei si am devenit curios si am gasit reteta pe http://www.reteteculinare.ro/carte_de_bucate/borsuri_supe_ciorbe/ciorba_radauteana-2172/ inca e in modul de preparare, in rest ne pregatim de o saptamana noua de scoala si munci ...si o duminica placuta

18+cu &Cristina 12.01.1999
http://www.dropshots.com/madutza09#albums/bebe14

18+ + Cristina 12.01.1999

http://www.dropshots.com/madutza09#albums/cristina%20%203%2610%20yrs

Mergi la inceput

Am gasit o melodie care vad ca ii place la nebunie lui iubirici! I-am pus-o sa o asculte de vre-o zece ori, si se misca non stop, parca se leagana in continuu, se deplaseaza finut, finut dintr-o parte a burticii in alta. E minunat!!! Nu m-as fi gamdit ca o sa isi aleaga chiar genul asta de muzica: am incercat pana acum toate felurile de muzici, de la clasica la cea a indienilor inka, si asta e singura la care reactioneaza!
shttp://www.youtube.com/watch?v=CFw_lDHlqg8

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana5255 spune:

Murica eu zic sa te linisteti. Picea mea la nastere a avut 49 de cm si 3 kg, era cea mai mica dintre toti copiii nascuti, iar acum este printre cele mai inalte la grupa ei de varsta. Nu te ingrijora pentru atata lucru.

Sabina 23+ cu gemenele Ekaterina si Iustina si mamica Alexandrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui murica

Buna fetele

Dupa cum v-am spus, noi am fost vineri la echo morfo de 23 de saptamani si am o mare ingrijorare, de aceea va cer sfatul.
Doctorita a avut o nastere, s-a cam grabit, si printre toate masuratorile, care a spus ea ca sunt in grafic, mica mea Evelyne are doar 22 de cm lungime la 23 de saptamani si 5 zile, in conditiile in care pe toate site-urile scrie ca ar trebui sa aiba cam 28 de cm. Diferenta mi se pare cam mare, la 19 saptamani avea 19 cm, in grafic scriind ca ar trebui sa aiba cam 21 de cm. A spus ca va fi mai micutza la nastere, adica vreo 48 de cm, ca nici noi nu suntem tare inalti( eu am 159 cm, iar tati 172 cm, dar la nastere eu am avut 50 de cm). Fetele cu copilasi stiti mai multe despre acest subiect? Va rog sa ma linistiti si pe mine ca altfel albesc de tot pana la urmatorul control de februarie. Credeti ca fierul scazut poate influenta asta? De saptamana care vine incep sa iau suplimentare de fier.
Multumesc anticipat

Pupici

Murica 23+ si Evelyne-Maria

Buna,

Nu toti bebeii sunt la fel...Depinde si de constitutia parintilor...Mihaita a fost mereu mai mic la masuratorile ecografice; s-a nascut cu 48 de cm si era cel mai pitic nounascut. Nici noi nu suntem inalti. NU are sens sa te stresezi!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 21+ cu Matei Stefan

Mergi la inceput