Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Remy, am trecut dimineata caruciorul in lista.

Sabina, da, a, vazut si carucior pentru gemeni la Kika. Nici mie nu mi-a venit sa cred cate chestii pt copii au!!..

Cris, eu nu am recoltat la Mihaita celule stem , dar acum ma gandesc sa recoltez...

Cusa, am sa fac in wweekend poze cu noua mobila cand o sa si terminam de amenajt cu totul..Felicitari pt eco!!

Tatyana, statul pe scaun creaza presiune si poate duce la scurtarea colului..Se poate vedea la eco starea colului.

Masa de infasat, mie mi-a fost de folos mult fiindca am nascut prin cezariana si , in primele sapt nu ma puteam apleca...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 21+ cu Matei Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Neata fetelor!

Vad ca sunteti in mare verva cu toate cele trebuincioase ptr bebe.

Eu raman ferma pe poziti, cum zice si Discordia si nu numai, si o sa iau doar strictul necesar; nu inseamna ca nu studiez si eu ce si cum. Acum incerc sa ma dumiresc cum e cu www.lisaln.com/wp-content/uploads/wpsc/product_images/ultimate_baby_wrap.gif" target="_blank">WRAP-UP ca-s o mie de variante si modele insa mi se pare o super chestie.

Despre unde se infasa bebe, in primele luni am folosit o:www.firme.oradea-online.ro/images/items/1450/104_big.jpg" target="_blank">MASA INFASAT
ca e comod de pus pe patut, chiar si pe cel pliant cum am avut noi;
Apoi am trecut direct la canapea/pat; si asa o sa fac si acum, nu iau nimic special, nici macar acea tablie de infasat.

Adinutzza, bine ca nu a fost nimic grav si ca esti acasa;

Gabriela10, bun venit printre noi! O sarcina usoara de aici inainte.

Cristina, nu stiu cum e aici cu celulele stem, daca se recolteaza au ba, daca se folosesc au ba, etc; o sa intreb dr cand merg la control pe 23 sa vad el ce imi zice.

Nana

Fug la treaba,

sa aveti o zi faina

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Ioana,

eu in documentarea mea despre purtarea copilului am dat peste 2 bloguri interesante: blog1 si blog2, precum si un www.sling.ro/" target="_blank">site.

Toate sunt din Romania, deci tu probabil vei comanda din alta parte, insa contin informatii utile, descrieri, precum si trimiteri catre alte site-uri, din strainatate.
M-am gandit ca poate mai sunt fete interesate pe aici, sau cel putin curioase

Corina 16s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Cris, si noi vrem sa recoltam celule stem din cordonul bebelinei, dar n-am apucat inca sa ne interesam in detaliu. Exista mai multe clinici in Bucuresti? Care o fi mai buna / ieftina / sigura?

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Corina, multumesc tare mult!
Se pare ca cel cu inele e cel mai potrivit, dupa parerea mea desigur. Insa o sa ma informez un pic si cum e cu cele elastice care aici nu sunt prezentate, ceva in genul asta

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariam79 spune:

Fetele, legat de SLING, pentru perioada de inceput cand inca nu-si tine capushorul, si trebuie sa-i stea si coloana dreapta, e recomandat? Eu ma gandeam la scoica din aia care merge si pe carutz, si la masina, si in mana.

Ana 21+ Alexandru-Nicolae
bebica mea mica si scumpica

ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinasmile spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariam79

Fetele, legat de SLING, pentru perioada de inceput cand inca nu-si tine capushorul, si trebuie sa-i stea si coloana dreapta, e recomandat? Eu ma gandeam la scoica din aia care merge si pe carutz, si la masina, si in mana.

Ana, din ce-am mai citit eu, se poate folosi din prima zi, dar sunt doar anumite pozitii in care poate fi tinut bebelusul, in asa fel incat sa fie sustinut de-a lungul coloanei, inclusiv capsorul.
Practic copilul ar trebui sa stea in aceeasi pozitie ca si cum l-ai tine in brate.

Fetelor, pe site-urile serioase se atrage atentia sa nu fie folosita orice bucata de tesatura pt wrap, exista materiale special concepute pt asa ceva, care ofera sustinerea necesara si atat de importanta pentru sanatatea lui bebe, mai ales la inceput.
In strainate chiar exista standarde pt asta, adica produsele sunt certificate oficial.

Mie mi se pare ca au foarte multe avantaje aceste metode de purtare a copilasilor, si sunt foarte tentata sa incerc

Va , sa aveti o seara frumoasa!

P.S. am pus si eu in sfarsit poze pe webshots

Corina 16s+ cu Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mai_iun_2010 spune:

Odiseea florilor de liliac continua in CAPITOLUL 29

Mergi la inceput