Burtici cu flori de liliac de mai-iunie 2010 (28)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Onana spune:

Salutare dragelor!

La multi ani in 2010, sa avem un an minunat cu familia largita!
Laurita, cu sanatate si muuulte bucurii alaturi de baietzii si bebelina ta!
Si scuze de absenta, totusi motivata, fiind plecati la Sinaia cateva zile si apoi am avut si netul cazut.
Am reusit totusi sa va citesc, foarte utile informatiile despre carucioare, biberoane, hainute, etc, dar trebuie sa le mai citesc inca o data, ca stiti voi cum e cu neuronu

ca nu nominalizez pe fiecare, dar am avut asa mult de citit din urma (bravo, fetele!), ca nu-mi amintesc decat atat acum:

Sabina, ma bucur sa aud ca nu mai ai pb cu fluxul pe artera uterina, imi pare rau insa ca esti consemnata la pat, dar daca asa e cel mai bine pt bebeline, o sa-ti dea DD putere si o sa fie bine pana la capat!

Ale, felicitari pt , o sa vezi ce mamica mandra o sa fii, nu trebuie sa fii dezamagita, desi recunosc ca si eu am fost un pic cand am aflat ca am tot baietzel; dar dupa ce te obisnuiesti cu ideea, o sa ti se para ca asa e cel mai bine, ca asta ti-ai dorit...cel putin asa a fost la mine.

Despre noi, ce sa zic, am avut iesirea de 5 zile la munte, unde papa muuult, somn si mai mult, cateva plimbari si o vizita scurta de tot la piscina, ca eram eu stresata ba sa nu iau mai stiu eu ce, ba de gripa, plus ca era si apa mai rece si asta m-a dezumflat total.
Am jucat si biliard, eram tare caraghioasa cu ditamai burtoiul intins pe masa (ca deh, am ajuns la maxime istorice cu greutatea, nu zic cat )
In rest, am stat stresata cand am aflat de la mama ca Matei acasa fiind la ai mei a facut febra peste 39, asa ca mai mai ca-mi venea sa ma intorc, dar din fericire in 2 zile i-a trecut febra, fara alte manifestari.

Altfel, eu am cateodata niste stari de tahicardie, cand imi bate tare inima si simt ca mi se inmoaie picioarele si trebuie sa stau jos, voi ati patit asa ceva? Am avut mai multe episoade din astea, oare ce-ar putea fi? Tot uit sa-mi iau tensiunea, desi la sarcina trecuta am avut ceva pb, ar trebui sa fiu mai atenta.

Vorbeati de creme pt burtica, eu la prima sarcina ma dadeam foarte rar cu crema, nu ceva special pt garvide ci o lotiune de corp oarecare, dar ma dadeam cand mai imi aminteam, poate nici saptmanal macar. Si din fericire nu am avut nicio vergetura pe burta, si cu un bebe de 4,400 as fi avut toate sansele, ca nici mica nu am fost. Acum ma gandesc ca ar trebui sa ma dau, ca nu stiu daca o sa mai am norocul asta, cat de elastica mai poate fi pielea dupa o sarcina? Asa ca citesc cu interes tot ce ziceti in domeniu.

Joi merg si eu la eco sa-l vad pe Tudor, stiu ca ziceati ca-l simtiti bine pe bebe, eu pana acum o saptamana il simteam destul de discret, fara lovituri puternice, de-o saptamana insa parca e party in burtica, danseaza de cateva ori pe zi, abia astept sa-l vad. Sper sa fi trecut si la mine fluxul crescut pe artera uterina si sa aud si de col ca e ok, ca la prima sarcina tot imi ziceau ca e ff scurt si sa nu fac efort, sa stau linistita, etc. Eu si acum il ridic pe Matei in brate de mai multe ori pe zi, si cred ca are cel putin 16 kg, sper sa fie ok.

Haideti ca nu ma mai opresc din scris, asa e daca n-am mai scris de mult, incerc azi sau maine sa pun si niste poze cu noi, sper sa reusesc.

Va si revin curand.

Sorana, mami de Matei (21.02.2008) si 23+ Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_09 spune:

Cand am mers noi la bulgari,acum 2 ani,pe terasa ne chinuiam noi sa comandam ciorba de vacuta...Incerca al meu sa gesticuleze serios:"soup of cow" muu muuu...la care ospatarita:"aaa.doriti o ciorba de vacuta?"A fost amuzant la momentul respectiv

poze
Cristinacu Seby23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Iubirisca

Buna fetelor!
Nu am mai scris de tare mult timp, asa ca intru sa va spun ca noi suntem bine, analizele au iesit ok, la fel si triplu test; la eco de triplu test (16 sapt) ni s-a spus ca este fetita.
Acum asteptam cu drag o alta eco sa vedem ce ne face papusica.
Doresc tuturor fetelor sa fie cat mai linistite multa sanatate si bebei sanatosi.

Felicitari pentru ! Sa fie sanatoasa, cumintica si frumoasa!

Nana 21+ cuIubirici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Nana, multumesc

Felicitari Iubirisca si Alesicoo pentru carucioarele roz!!! Ale, eu am auzit de multe cazuri in care pana la nastere mamicile nu au stiut exact ce poarta in burtica - o eco spunea ceva, alta altceva - sau mai rau, de cazuri cu surprize fix la nastere. Am o prietena careia toata sarcina i-au spus ca are baietzel, a cumparat totul pe bleu, si la nastere s-a dovedit ca era fetita. Cica de vina ar fi fost cordonul ombilical, care i-a indus in eroare la ecografii. Eu am asteptat 3 ecografii la rand care mi-au confirmat ca e fetitza, pana sa o trec cu nume si 'acte in regula' aici, in semnatura. Oricum, socul e mare cand te pregatesti pt ceva si apoi afli ca e altceva, dar o sa vezi ca vei fi foarte fericita sa tii o papusica in brate.

Si eu tot la dr. Iosup imi fac morfo de trim 2, si am programare cu o zi inaintea ta, pe 2 feb, am sa-ti scriu impresii.

Onana, si mie mi se intampla sa am o tahicardie usoara si stare de rau / lesin daca stau mult in picioare, mai ales pe loc, iar dr. mi-a spus ca e de la tensiunea mica - eu am 9 si ceva cu 5 si ceva. N-ai ce-i face se pare, decat sa te hidratezi mai bine...

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns discordia spune:

Nu am mai scris de mult, dar de citit v-am citit in fiecare zi.
Sabina ma bucur ca s-a normalizat fluxul pe arterele uterine, dar imi pare rau ca tb sa stai la pat 2 luni. O sa vezi ca timpul trece repede si cand le vei tine in brate pe fetite vei uita de tot chinul prin care treci acum.
Aleesicoo, nu mai fi trista ca vei avea fetita, poate pana la urma va fi cu puta, iar de nu, gandeste-te ca fetitele sunt mai cochete, vei putea sa le imbraci cu tot felul de hainute viu colorate, si poate al doilea bb va fi baietel asa cum iti doresti tu. Apropo, nu vrei sa facem schimb?Eu voiam fetita si voi avea baietel, iar tu invers.
Am vazut ca discutati despre creme, carucioare, biberoane si tot tacamul. La mine, la prima sarcina a fost asa:
nu m-am dat cu nici o crema caci nu numai ca nu suportam mirosul, dar nici sa le vad, nici pe fata nu m-am dat cu creme, nu va spun ce lupte duceam sa ma dau cu deodorant la subrat, la fel cu spalatul, pur si simplu nu suportam sa vad produsele astea cosmetice. A fost groaznic. Nici acum nu suport parfumul, ma dau cu crema doar pe fata, dar pe corp nu, poate imi voi face totusi ceva curaj si imi voi cumpara ceva.
Carucior la fetita am avut unul de la BabyCare, luat de la bulgari, noi nu prea am calatorit cu fetita cat a fost micuta, asa ca asta ne-a fost folositor pt cat l-am folosit. In primavara cand o mai puneam in el, statea ce statea apoi cerea jos, asa ca mai mult de 1 an nu l-am folosit. Il avem si acum si probabil ca il voi folosi si la baiat, este rosu cu negru. La fel si tricicleta care a primit-o cand a implinit un an,am folosit-o doar 2-3 luni, mai mult a stat in ea o vecina si cu verisoara ei, de asemenea o vom folosi si pe asta la baiat (daca nu o primi el alta cadou).
Biberoane am folosit de la Primii Pasi, tetine din silicon de la baby nova, biberoanele le mai am si acum, si le folosim. De sterilizat le-am sterilizat doar cateva luni, apoi am renuntat.
Of cat am mai scris, sper ca nu v-am plictisit. Va pup pe toate.

mamica de fetita si 21s+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Onana, Discordia, va multumesc pt felicitari!
dezamagirea a fost mai mare pt k tot acelasi lucru mi a zis prima data ca este baietel si inca un alt dr., si acum mi a zis ca e fetita....in fine indiferent ce va fi tot copilul meu este si normal k am sa il iubesc, important este sa fie sanatoasa/sanatos
crissy astept cu sufletul la gura sa mi spui cum a decurs ecoeu am auzit despre el ca este ff bun

asa creste bebicu
alein 19 sapt
maTie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Citat:
citat din mesajul lui NicoletaB

Eu vreau carucior cu roti mari, sa pot plimba fara griji copilul si pe piatra cubica, drumuri asfaltate cu "biscuiti", drum neasfaltat. Stau la curte nu se pune problema greutatii la carat. Portbagajul este iar mare.

16+

Carut exact ca asta am avut la Cami:
http://www.fixya.com/support/p135104-chicco_3wd_tech_wild_stroller
Asta imi placea la el(roti mari de cauciuc), mergea si pe nisip la mare, si pe prundis, trecea toate gropile fara ca sa-mi zdruncine copilul. Si ce imi placea ca nu trebuia sa-l ridic in brate, il coboram/urcam pe scari pe rotile din spate. Normal ca acum gasesti modele mai performante. Am zis de dezavantaj, nu are maner reversibil.

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamanati spune:

Alina, nana, pentru site-urile postate. Le examinez mai tarziu, acum fug dupa Cami la gradi, m-a rugat s-o iau prima.
Sabina, multa sanatate, si ne rugam sa duci scumpetele pana la termen. pentru Ale si o rugam sa stea cumintica, sa poata sta si mami linistita!

www.dropshots.com/mamanati" target="_blank">POZE
Nati, mami de minunea Camelia-Nicole si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crissy_C spune:

Alesicoo, si eu am auzit ca dr. Iosup e unul dintre cei mai buni ecografisti, toata lumea m-a trimis la el De fapt, se spune ca sunt 3 foarte buni, el, dr. Pop si dr. Herghelegiu, dar se pare ca el e cel mai comunicativ si mai dragutz

Cristina, fericita 18+ cu Patricia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Neata!

Nimic nou de pe aici, am intrat in sapt 24!

Sabina, ref la statul in pat, mie dr mi-a recomandat (dupa ce m-a lasat acasa din dec pana la sf lui ian cand am nascut) sa pun sub picioarele patului (cele 2 picioare de unde stai cu picioarele nu cu capul - scuze ptr explicatia aiurea) cateva carti astfel incat sa fie un pic mai sus colul ca sa nu forteze sarcina pe el. La mine asta, plus tratamentul, au functionat si am nascut la fix 40 de sapt.
Oricum, e bine ca nu te tine in spital.

Ale, felicitari pentru fetita. O sa fie bine, ai sa vezi!

Sorana, si mie mi se mai intampla ce zici tu; si eu am tensiunea mica de regula, 9 max 10 cu 5-6

Sa aveti o zi faina!

Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 24+

Mergi la inceput