Gradinta nr 60-Scufita rosie (parca)
Raspunsuri - Pagina 2
ancasilv spune:
Teo, ce ai facut, ai mai fost la 60? Spune-mi cum ti s-a parut!
anca, mami de Vladut... 06.10.2007
miri2007 spune:
Readuc subiectul in disuctie.
Mergem la o alta gradi din cartier si nu suntem deloc multumiti.
Dupa experienta de aproape o luna de gradi, am ajuns la concluzia ca peste problema spatiului mic si al copiilor mai multi in grupa as putea sa trec. Am inteles insa ca educatoarea este cea care conteaza. De fapt tocmai ceea ce ma deranjeaza pe mine acum.
Revenind la Gradinita 60. As vrea sa stiu daca sunteti multumite de modul in care se ocupa educatoarele (grupa mica sau mijlocie) de copii.
Merci mult!
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala
IrimiaF spune:
Fiica mea a fost la gradinita 60 intre 1999 si 2002, ea s-a simtit foarte bine acolo si chiar si acum se bucura cand ne intalnim cu fostele ei educatoare, dna Monica si dna Crenguta.. Si directoare este si acum dna Mariana Lamba.
De atunci gradinita 60 a fost renovata si a inclus si cladirea de pe str. Ruginoasa, fosta gradinita 26, asa ca acum au spatiu mai mult. Da, se gatea acolo zilnic,fetita mea manca destul de bine, dar ea e cam mofturoasa de felul ei. Pe atunci fiecare grupa se juca, facea lectii, manca si dormea in acelasi spatiu, se foloseau paturile pliante. Nu stiu cum s-au organizat dupa renovare. Gradinita nu are sala de festivitati, asa ca fiecare grupa isi tinea serbarile in propria sala de clasa. Mi-aduc aminte ca era foarte cald in timpul iernii, gradinita are centrala proprie pe gaze si cateodata miroseau caloriferele prea incinse. Grupele aveau cam 20-25 de copii, dar nu mi s-a parut a fi asta o problema.
Indiferent de conditiile materiale, omul sfinteste locul, asa ca eu le sunt recunoscatoare fostelor ei educatoare pentru tot ceea ce au invatat-o. Si cand am ales scoala tot cu ele m-am sfatuit si am facut bine ca le-am ascultat.
miri2007 spune:
Merci mult de raspunsuri!
Asa cum am mai spus, am ajuns si eu la aceasta concluzie: educatoarele conteaza cel mai mult. De ele depinde modul in care copii vor evolua sau nu. Noi acum suntem la gradi de pe Tohani, dar nu am motive sa cred ca lucrurile vor evolua asa cum sper (nu mai intru in detalii...am mai scris la alte subiecte). De aceea caut o alta gradi unde sa gasesc o grupa mica/mijlocie cu o d-na educatoare cu experienta si har. Copilul poate foarte mult, insa daca i se cere, daca se lucreaza cu el. Nu stiu ce sanse pot avea acum sa mai fac mutrea, dar o solutie trebuie sa fie.
Miri2007
Mai scriu pe / reclama ilegala