Gradinta nr 60-Scufita rosie (parca)

Gradinta nr 60-Scufita rosie (parca) | Autor: ancasilv

Link direct la acest mesaj

Buna. As dori pareri referitoare la gradinita nr 60 din sectorul 4. Este cea mai aproape de casa si mi-ar conveni din punctul asta de vedere. Insa nu am gasit nicaieri comentarii, nici pro, nici contra. Multumesc!

anca, mami de Vladut... 06.10.2007

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Chiar nu stie nimeni nimic? Pleaseeee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Anca, eu stiu doar din auzite ca e o gradinita buna, dar chiar am in plan sa fac un tur al gradinitelor din cartier. Eu mi-am scos pe lista nr. 60, de care zici tu, dar si 17, de pe Tohani si 30 de pe Cantemir. Tu ai facut vreo vizita la vreuna dintre ele?

Incerc sa te tin la curent cu ce voi afla si daca voi avea timp sa merg sa le vad,ok?

Mergi la inceput

Nu am fost la nici o gradi in vizionare. Trebuie sa imi fac timp saptaminile astea. De ce ai scos-o de pe lista daca ai auzit ca e buna?

Mergi la inceput

Anca, am scos-o pe lista gradinitelor pe care vreau sa le vad, nu am scos-o de pe lista...poate nu m-am exprimat cum trebuie si s-a inteles contrariul

Mergi la inceput

Ok, am inteles acum. Eu vreau sa ma duc azi sa o vad, daca vrei iti spun si tie impresia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri2007 spune:

Buna!

Si eu caut gradinita in zona Tineretului. Nu ne-am hotarat inca daca la particular sau la stat asa ca deocamdata testam orice. Baietelul nostru are abia 1 an si 10 luni dar cel tarziu in toamna (2 ani jumatate) vream sa-l dam la gradinita.
Chiar ieri am trecut pe la gradinita 60 (corp a parca) de pe Cuza Voda. Nu am dat de drectoare dar am vorbit extrem de putin cu o educatoare de la grupa mijlocie parca (cea cu sala de clasa imediat lanaga holul de la intrare). MI s-a parut calma si dargutica. Era ora de somn a ccopiilor. Nu mi s-au parut foarte multi in grupa. Insa nu mi-a placut absolul deloc mirosul de la intrare. Nu stiu a ce mirosea mai exact dar era oricum respingator.
Am sa mai revin cu o vizita.
Daca intre timp aveti impresii va rog mult postati aici sa putem face schimb de impresii.

Aspet si comentarii despre gradinita de pe Tohani. E cea mai aproape de noi. Ma cam deranjeaza ca e in bloc (si intre blocuri). Eu locuiesc in zona si stiu cat de intunecoase sunt ncaperile in acele blocuri mai ales la etajele inferioare. Dar asat este doar un aspect, poate nu foarte important decat pentru "piticii mei" multi de pe creier.

Sanatate multa tuturor!

Miri2007

Mergi la inceput

Buna! Vineri am avut prgram de vizitat gradinite, asadar sa va povestesc:
Gradinita de pe Frigului nu mi-a placut si sa va spun de ce:
- mi s-a parut destul de intunecoasa (cel putin holul de la intrare), neprimitoare.
- locul de joaca mi s-a parut cel putin ciudat, in sensul ca exista doua tobogane, 2 animale de hitinat (nu stiu cum se numesc), in rest beton si niste banci de adulti. Deci nimic f interesant pt copii.
Gradinita 30 de pe Cantemir mi s-a parut destul de ok. Am vb cu o dna educatoare f draguta, f calda.
- locul de joaca mai ok decit pe Frigului, adica era parca mai mare, cu bancute colorate pt copii. DAR ca sa ajungi la locul de joaca treceai pe linga tomberoanele de gunoi si pe linga un batator de covoare care mai avea atasate niste bare orizontale la nivelul capului unui copil mic. Adica numai bine sa se loveasca zdravan in ele. Asta nu mi-a placut deloc.
- intrarea erea mai primitoare ceva, mai luminioasa.
- clasele f mari(la ambele) gen 25-26 copii. Mi-au spus ca au avut grupe si de 30-31 copii, ceea ce mi s-a parut f mult.
- alt minus (la ambele gradiite) a fost mincarea. Adica dimineata aveau pate de ficat nu mai stiu cu ce, la pranz am vazut ceva branza cu mamaliga, iar l asculare o banana si sandwich cu muchi file. Adica mi s-a parut complet aiurea, eu nu ii dau asa ceva de mincare copilului.
gradinita 60
- super mancare, gen pranz format din ciorba, felul doi cu salata (intr-o zi aveau salata de muraturi, in alta salata de cruditati), desert facut acolo.
- miroase f tare a mincare
- clasa pt grupa mica fff mica, adica eu nu stiu cum au loc 15 copii acolo.
-locul de joaca destul de ok, nu excela, dar parca nici nuavea chestii periculoase.
Cam astea sunt parerile mele, mai am sa va spun de cea de pe Gramont, dar nu mai am timp acum. Astept ceva vesti si de la voi.

Mergi la inceput

Anca,

Multumesc ca ti-ai facut timp sa postezi parerile tale despre ce ai vazut.Eu inca nu am avut timp sa vad nimic, acum nici nu pot duce fata la gradi, din cauza vremii (eu o duc deja la o gradi, dar e f. departe de noi), asa ca am amanat cateva zile vizitele. Pe Tohani ai reusit sa ajungi? Asa cum zicea si Miri, asta nu are curte, e la parterul unui bloc, dar e f. aproape de mine...
Uffff, macar de am gasi locuri!!!

Spor la cautat si sper sa gasim cea mai buna solutie pentru puiutii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

buna,

va rog, am si eu o intrebare: cum se ajunge la Gradinita 60: cu metroul de Tineretului, apoi pe Sincai si fac stinga pe Cuza Voda ? cit mai merg pe jos din bulevard ?

multumesc mult

Mergi la inceput

buna! cel mai simplu e sa faci stinga cind iesi de la metrou spre timpuri noi si pe urma prima la stinga, care este chiar Cuza Voda. Faci stinga dupa ce treci de sediul bancii Transilvania (ai grija, ca sint 2 strazi acolo- una total stinga care te scoate direct in cantemir- se numeste Lanariei- si cealalta este cuza voda). sper ca ai inteles ce vreau eu sa iti explic. daca nu spune-mi si vad cum iti explic mai bine.succes!

Mergi la inceput