Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (133)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

neatza!


gabi, despre invatamantul romanesc, e asa cum spui tu.
Doar ca nu rezulta oameni, ci masini eficiente de munca, pentru care nici nu se pune problema sa aleaga intre overtime si famile.
(Meet one adica eram... inaite de motherhood)
De aceea suntem apreciati peste tot, mai ales peste hotare - insa... doar pentru scurt timp - foarte destepti, foarte bine pregatiti, multilateral dezvoltati si foarte devotati si dispusi sa "moara" pentru firma, pentru business.
Iar in tara, ca doar suntem toti la fel, e bataie si omor: care sta mai mult? care poate sa care mai multe proiecte?
invata si strainul sa aprecieze nu eficienta, ci devotamentul.

ma rog... nu vreau sa ma intind, dar la scoala la noi nu se invata si nu se apreciaza unicitatea, individualitatea, nu se pune accent pe valori.
Si nici pe comunicare, colaborare, anger management, conflict management si alte lucruri la care suntem de-a dreptul handicapati, in ciuda a tot felul de cunostinte din toate domeniile.
Ca sa nu mai vorbesc de team work... zero prin invatamantul nostru.


Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

hello!
GABI: se iubesc, ma. de aia nu riposteaza aia mica orice i ar face frate sau..
acu', cu scoala romaneasca, nu mai sint la curent si nu ma intereseaza direct inca.
dar opinez si eu, sper sa nu ma aberez
AU SI ALTII GENIIle lor. Acu’ e interesant de vazut o statistica globala, distributia numerica a altor state comparativ cu romania.
Eu cred ca sint ori tineri cu valente native superioare, ori copii bine educati si/sau sub controlul puternic al parintilor(carora le e jena si/sau frica sa nu invete si sa absenteze). cred ca datoreaza scolii romanesti preocuparea unui profesor pasionat…
In rest, un invatamant atat de putin tributar talentului, aptitudinilor. Atat de inflexibil. Alegerea unui profil uman/real e subiectiva, cred ca mai mult din grija parintilor, nu indrumarea fireasca a scolii care ar trebui sa evalueze, incurajeze si sprijine aptitudini native, adica obiectiva.

MADY: poate bea prea putin..tu de cate ori faci pe zi? ca nici mie nu mi se ntampla mai mult decat lui razvi(nici eu nu prea sint consumatoare de bauturi...).

sanatate la bolnaviori!



mama de papusha si cateodata balaur, Nana
Asa creste o fetita

[<a href="http://lilypie.com/"><img src="http://lb3m.lilypie.com/OGAKp2.png" width="200" height="80" border="0" alt="Lilypie Third Birthday tickers" /></a>] Varsta mea[/url]

norah

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Ma Pisi se iubesc e clar ca se iubesc... ca dodoloata e non stop cu ochii dupa el si el dupa ea.
Si sa vedeti super faza pe care o face si a facut-o de cateva ori ... plecam de obicei toti 3 peste tot (uneori toti 4) si e obisnuit sa il dau jos pe el ai apoi sa o iau pe Bianca si sa mergem pe unde avem treaba. Intr-o zi cand nu am luat-o pe ea cu noi am mers, am rezolvat problemele si cand am ajuns acasa l-am dat jos si am luat-o catre scara blocului. El merge merge si se opreste dintr-o data: mamiiii, ai uitat iei pe Bianca! A fost f tare si m-a distrat ... a mai facut de cateva ori si tot asa haios a fost.

Alte faze:
- il mangaie pe taica-su si ii spune de ce nu te-i barbeierit? taica-su nu stiu ce i-a zis dar el a replicat Puturosule!
- de sorcova il roaga tatal sotului meu sa ii zica si lui Sorcova. El nu si nu. Zi ma sorcova ca iti dau bani! La care el: nu imi trebuie ca mi-a dat mami.


Acusica sa fac si eu sondajul meu. Sunt pusa in situatia sa imi pun sterilet Mirena. Cu cine stiu ca are am vorbit deja dar daca mai sunnteti care aveti si care stiti ceva va rog sa imi spuneti si mie cum sta treaba. Puteti sa dati PM
O alta problema: ma duc luni sa il inscriu pe Tudor ca gradinitia. Ce ii duc directoarei? La fel .... puteti sa dati PM

Merci anticipat pentru raspunsuri

Sa il ajutam pe Andrei!


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Aceleasi cuvinte le spune si Mihai cand se apropie cineva de carut: e al meu! Tare mult il iubeste pe Stefan. Mai devreme l-a adormit in bratele lui sustinut de mine. Si ii canta: puiul mamii, pui.Imi venea sa ii mananc pe amandoi. Nu pleaca la gradinita pana nu se urca repede in patutul lui sa il pupe si sa il mangaie. Ii spune: buna bebe, ce faci? Ubesc mult, mult pe tine bebe. Si el rade de numai poate.Stefan sta mai mult pe jos. Il trage de maini, de picioare, ii aduce toate jucariile ce nu ii face. A inceput sa il care in brate si vrea si in carca. Eram la bucatarie si vine cu el in brate si zice: uite mamii, bebe! Mi-a venit rau, de frica sa nu il scape. Poate reusesc sa pun un filmulet. Stefan mananca foarte bine. Nu mai am nici o problema cu el, e foarte cuminte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

Sa inteleg ca Riloasa e o norocoasa cu copilasii ei care se iubesc!
Si uite asa ma conving eu ca e timpul sa mai fac un copilas. Poate, cine stie, o sa fiu la fel de norocoasa!
A fost sotul meu la 241 in Titan. O dna directoare f draguta, gradinita ok, inscrieri dupa Paste ,dar....30 de copii inscrisi in grupa .Of, speram totusi sa fie mai putini. Am citit ca , de obicei, nu vin niciodata 30 , dar parca totusi sunt prea multi.
Si acum, ca tot ne pregatim de sarbatoarea stupului, ce vor sa primeasca copii vostri cadou de ziua lor?
Anastasia vrea tot o Alba ca Zapada, desi i-a adus si Mosul una.Nu pot sa o conving cu nici un chip sa-si aleaga altceva.
Mai avem ceva timp, sa speram ca isi va schimba dorintele!
Sanatate multa la bolnaviori
stupul

Andreea, mamica de Anastasia

http://community.webshots.com/user/Siutaa?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Gabi si Riloasa, ce frumos spuneti de fratiori... Ce senzatii trebuie sa aveti cand ii vedeti impreuna...

Mady, si eu cred ca e ok cat face pipi. Da-i intr-o zi multe multe lichide, sa vezi ce-o sa se inmulteasca vizitele la olita.

Despre invatamant.. am tot scris astazi mesaje si iar le-am sters. Pentru ca n-am fost sigura de ce sa va zic.
In esenta: pentru orice "varf" care uimeste prin inteligenta, pregatire, profunzime exista cateva mii de copii care se pierd, care nu ajung sa faca atat cat le permit abilitatile lor native, pe care "sistemul" (ce urasc cuvantul asta) ii trateaza la gramada, cantitativ si nu calitativ, impreuna si nicidecum diferentiat. Si rezultatul este unul sub mediocru, de un formalism care atat de mult ma deprima incat, daca n-ar fi criza, daca as avea o alternativa, mi-as da demisia astazi.
Imaginati-va situatia urmatoare: astazi, astept sa inceapa o prelegere. In audienta, cateva studente la master care sunt si invatatoare, educatoare sau profesoare, dupa cum am dedus din discutia lor.
"Vai, tu, asa sunt de rai copiii ca nu mai stiu ce sa le fac. Nicicum nu ma asculta".
Ochii peste cap.
"Daa. Eu le spun sa vina in fiecare zi cu graunte de acasa si ii pun in genunchi la colt, pe graunte"
In 2010. Nu intr-un varf de munte, intr-un centru universitar. Si tare mult as vrea sa fie o exceptie astfel de atitudini. Dar din pacate nu cred ca e asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Dragi mamici,

Imi cer scuze ca postez off topic la voi. Vreau sa va spun ca s-au deschis bazare la sectiunea "Ajutor umanitar" a forumului, mai multe persoane avand nevoie urgenta de bani pentru a le fi salvate vietile sau pentru a continua tratamentele necesare.

Alexandra
Alex
Alina Donescu
Bogdan
Emma
Robi
Pentru copii


Deci va invit la bazare, poate gasiti ceva sa va placa sau sa va trebuiasca!

De asemenea, daca aveti hainute (noi sau purtate, in stare buna), jucarii, care nu va mai folosesc sau alte produse pentru copii sau adulti de care nu aveti nevoie si credeti ca ar folosi cuiva, va rog sa luati in considerare si varianta de a le dona pentru aceste bazare.

Orice ajutor, oricat de mic, conteaza!

Va multumesc tuturor celor care ati facut donatii si celor care intentioneaza sa ajute!







Teodora, de Vladut (15.05.2007)




Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riloasa spune:

Am reusit sa pun cateva poze de la munte
http://picasaweb.google.com/SergiuUSM/Ianuarie2010?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Buna dimi...dar de ce e asa liniste pe aici???

va multumesc de sfaturi si pareri...m-am mai linistit!

riloasa tare frumoase pozele!

weekend frumos!


Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

Buna dimineata!
Tot n-am facut-o niciodata, asa ca azi cafeaua, sampania si tortul virtual sunt din partea mea :)
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput