Pleoape umflate de la Revitalift L'Oreal??

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns astrojunkie spune:

Buna,
daca e de la crema, o sa treaca. Am patit si eu, m-am dat cu o crema mult prea puternica pentru varsta mea (cati ani ai?).
Si mai e ceva, tot din experienta proprie, nu aplic crema pe pleoapa superioara, se umfla foarte rau ochii, indiferent de marca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

ML, cred ca e dermatita de contact. Mie mi se intampla cand folosesc un rimel sau fard mai vechi.
La mine n-a trecut niciodata de la sine. Trebuie sa ma duc la doctor ca sa-mi prescrie o crema si trece in doua-trei zile.(nu mai stiu cum se numeste acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Mi s-a intamplat si mie demult cu un eye-liner (Oriflame), de data asta insa ce ma deranja cel mai mult era mancarimea. Dar s-a dus si la mine. Multumesc!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

a mea era pt ochi, normal ca nu dau cu crema de fata pe pleoape!

a mea e www.lorealparis.ro/ingrijirea-pielii/ingrijirea-tenului/revitalift/ingrijirea-ochilor.aspx" target="_blank">aceasta

Da,tu ai specificat ca e crema pentru ochi,ins ML nu,a spus chiar ca nu prea foloseste creme pentru fatza!

Dana

Hai ca pina se incarca forumul...te apuca groaza!

ML,ne spune clar in mesajul initzial ca s-a dat pe toata fatza,deci e clar e crema de fatza si nu de ochi!

Ml...,lamureste-ma acum de care crema a fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

ML, am vrut sa-ti mai spun ca la mine cateodata disparea pentru cateva saptamani sau se ameliora si apoi aparea din nou. Era foarte sensibil locul: imediat cum puneam o crema, un rimel, un fard, dermatita revenea.
Daca reapare, mergi la doctor pt crema.

Mergi la inceput

Dana, crema de fata, de zi. Spune sa eviti contactul cu ochii (eu inteleg prin asta sa nu ti-o bagi in ochi , dar ca e O.K. pe pleoape sau in jurul ochilor, sau nu?)

Uite, acum vad si restul raspunsurilor. Spuneti, va deranja mai mult mancarimea sau faptul ca erau umflate? La mine intai a aparut umflatura apoi mancarimea de care nu mai scapam. Nu erau bubulite, doar se asprea si se cojea pielea din cauza scarpiniciului si pana la urma asta ma deranja cel mai mult.

Hilde, si la tine a fost la fel? Nu am aruncat-o inca, dar nici nu am mai folosit-o. De curiozitate, voi incerca din nou peste un timp, apai sa stiu un lucru . Poate sa o tin departe de ochi.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Nuuu,nu eok!

Crema de fatza se aplica pe fatza si decolteu,exceptind zona ochilor!Pentru zona respectiva sunt creme speciale!

Dana

Mergi la inceput

Nuuu,nu eok!

Crema de fatza se aplica pe fatza si decolteu,exceptind zona ochilor!Pentru zona respectiva sunt creme speciale!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

ML, Dana are dreptate, crema de fata e pt fata, pt ochi sunt creme speciale. Nu ma mir ca ai avut probleme.

Mie mi s-au umflat pleoapele, dar fara mancarime si usturime.

Mergi la inceput

Va multumesc mult, v-am spus ca nu ma creia o pauzasc . N-am sa mai dau pe langa ochi.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput