**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata gagici cu pitici mici...cuscra pe tine ma bazam sa beau si eu o cafea...sar'na
cuscra a dracu confidentialitate....nici acum nu am primit confirmarea pt concurs...deea tu ai primit ceva?
lavinia imi pare asa de rau de micul campion ca trebuie sa-l chinui iar cu antibioticeDin cauza asta nu manca saracutul ca il durea gatulUite un de la noi sa treaca mai repede sa nu se mai chinuie.Incearca sa-i dai dimineata in piureul de fructe si para.E laxativa si la noi functioneaza
deea eu inca il alaptez pe Denis dar obisnuiam sa-i dau suculet de fructe din biberon si ii placea.De cand am inceput sa papam cu lingurita nu imi mai accepta biberonul sub nici o forma.M-am muls sa vad daca macar lapte vrea din biberon si nimic.I-am luat canuta cu cioc si din aia bea.Nu tot timpul vrea sa traga din ea dar o desfac si ii dau sa bea normal cum bem noi.Asa merge.Poti incerca si tu poate e prea indragostit de linguritaEfectul yo-yo inseamna ca trebuie sa tii in continuare cura de mentinere ca altfel pui kg(sau chiar mai multe) la loc foarte repede.In general regimul disociat are efectul asta.Slabesti foarte repede si dupa ce nu-l mai tii pui la loc si mai repede
ramona contrazic categoric faza cu "gura deschisa iese fata"...sotul meu a stat fix cu gura deschisa si pana sa facem 4D eram ferm cinvinsa ca o sa am o frumusete de fata si dupa 4D am plans pana acasa.Greu m-am obisnuit cu ideea ca e baiat dar acum nu l-as schimba nici cu 1 milion de fete
lavinia multam de retete...vreau sa-i fac si eu spanac dar pt ca eu nu suport spanacul nu stiam cum se face
anna mama sunt extrem de mandra dar ma uit la fimiu cum se incrunta si stiu ca trebuie sa iau masuri...preventiv ca altfel am scandal cu el...misto ca Vladut intelege ca nu e voie...Denis daca ii arat degetul si ii spun "degetelul spune ca nu e voie...." se pune pe ras,ii sclipesc ochii si iar face prostioara pt care a fost "mustrat"...cred ca ii place cum fac eu din degetel

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Neata mamici si buburuze mici!

Cris multumim de cafea! tare buna mai e in legatura cu bebe.. sotul nu mai vrea, eu nu stiu sigur... daca va fi si e tot baiat sa ne traiasca!

Dani3lla nu am primit confirmarea.. Tie ti-au zis ceva de prima pozica? sau pur si simplu ai mai trimis una? Sa sti ca Darian bea apa si ceai din bibe pe nerasuflate, asa ii place! Am incercat si canuta cu cioc si canuta simpla laptele il scuipa, apa o bea de mama, mama insa se ineaca rau de tot si mi-e frica sa ii mai dau cana deocamdata...
super Denis cu degetelul, si noi am incercat sa ii vorbim mai seriosi cand nu are voie ceva si sa ii aratam degetul, vrei sa sti ce a iesit? se uita serios la noi apoi rade si da sa ne atinga degetul cu degetelul lui aratator, asa concentrat e ca ne-a luat si pe noi rasul

ramona super tare faza cu gura deschisa! de unde le scoateti fetelor?

lavinia of, of, mititelul! sa scapati depede!

anna-mama multumim! Dulce trebuie sa fie mai Vladut! abia astept sa ajungem si noi la etapa asta in care isi "spune" nemultumirea pupam nazdravanul!
Ii mai fac gris sau cereale cu lapte dar le papa doar daca au consistenta unui piure daca nu... nah bine e si asa, nu stiu ce sa mai incerc.. da ii dau calciu, nu am ce face

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

Dani3lla nu am primit confirmarea.. Tie ti-au zis ceva de prima pozica? sau pur si simplu ai mai trimis una? Sa sti ca Darian bea apa si ceai din bibe pe nerasuflate, asa ii place! Am incercat si canuta cu cioc si canuta simpla laptele il scuipa, apa o bea de mama, mama insa se ineaca rau de tot si mi-e frica sa ii mai dau cana deocamdata...
super Denis cu degetelul, si noi am incercat sa ii vorbim mai seriosi cand nu are voie ceva si sa ii aratam degetul, vrei sa sti ce a iesit? se uita serios la noi apoi rade si da sa ne atinga degetul cu degetelul lui aratator, asa concentrat e ca ne-a luat si pe noi rasul

Da mi-au trimis un mail in care ma anuntau ca trebuie o poza cu bb si mami ca sa fie valida pt concurs asa ca am incarcat o poza cu bb si mami pt care nu am primit confirmarea nici acum...daca nu se intampla nimic azi incerc sa le trimit un mail

Citat:
citat din mesajul lui Deea_24

Ii mai fac gris sau cereale cu lapte dar le papa doar daca au consistenta unui piure daca nu... nah bine e si asa, nu stiu ce sa mai incerc.. da ii dau calciu, nu am ce face

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Si eu ii dau calciu de la Pharco.Cate 5 ml pe zi timp de 10 zile pe luna

DANA mamica fericita de botos Denis Andrei
meu scump primul Craciun Revelion-1 Ianuarie Flmulete BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata o cafea?

Eu sunt la ora de batut cafea, apoi trebuei sa ma apuc de curatenie si dupa trebuie sa merg cu fratele meu in oras sa mai faca unele cumparaturi ca mine isi ia zborul spre Bucuresti....sa speram ca nu se anuleaza zborurile sau ca nu au intarziere ca cica de dupa amiaza se pune ninsoarea si deja sunt probleme la aeroport

Eumada am vazut ca intrebai de ce ai putea sa ii mai dai bebe-lui...probabil ca fetele ti-au raspuns si ti-ai facut o parere...asa ca ma bag si eu in seama si iti raspund cum am facut eu cu fata...nu trebuie sa ti cont de ce iti scriu eu ...de la 4 luni poti sa ii dai ca LEGUME: cartof, conopida, brocoli, morcov, rosie, sfecla rosie, dovlecel, salata, varza chinezeasca, venkel, creson, purslane, radacina de telina(dupa 6 luni i-am dat-o ), andive, endive, dovleac, vanata. Eu iam dat doar pe cele care sunt ingrosate.GRAUNTE: orez, porumb, mei, hrisca, ovaz, orz, secara, grau dur,quinoua, paste fainoase.
FRUCTE: mar, banana, lamaie, kiwi, mandarine, clementine, mango, pepene, nectarine, pere, piersica, grefa, prune, portocala.
Legume care contin nitrati: salata, purslane, sfecla, chervil, ridiche, telina , spanac, endive, varza, creson, venkel, varza chinezeasca. Aceste legume poti sa i le dai dar max de 2 ori pe saptaman. Si trebuie fierte in apa multa (nu in aburi), nu se pastreaza si nu se reincalzesc. Se spune ca nitratii se transforma in nitriti care se depun pe vasele de sange ala bebelusului ducand la o respiratie greoaie. Eu am incercat sa i dau sfecla dar dupa ce am citit despre asta am renuntat la ea...ii voi da mai incolo dupa 10 luni. Tu citesti si iei isngura decizia. ...Eu am ales sa fac asa cum am simtit si cum am fost sfatuita de pediatru si din ce am citit in cartea care mi-a dat-o. La fel voi face si cu lactatele, pe care i le voi da dupa 1 an, atata timp cat e alaptata.
Acum fetelor nu vreau sa ma injurati ...eu asa procedez..poate ca e gresit, poate ca nu...un lucru e sigur...nu impun nimanui sa faca ca mine...ati observat si voi ca nici eu nu le stiu pe toate...ca va mai intreb de una de alta....
Aici in acest topic, putem sa ne dam toate cu parerea si sa nu sarim in cap una la alta...alte mamici care ne citesc vor decide ele ptr copilul lor...noi decat scriem cum procedam noi cu bebei nostrii..si atat..eu una sustin fiecare mamica sa faca asa cum crede ca e mai bine ptr copilul lor.
Si am apreciat-o mult pe Daniela atunci cand in cadrul subiectului de la albinutze m-a rugat sa ii pun listuta cu legumele care se recomanda aici dupa 6 luni...ea a citit, si mi-a multumit...iar decizia ea a luat-o..nu mi-a sarit in cap cu texte, ca "asta nu se da, ca aia se da etc"..pur si simplu a tras singura concluzia si a facut cum a considerat ea ca e mai bine ptr puiul ei.

Multam fetelor ptr raspunsuri..;o sa incep sa i dau castravete ...m-am gandit sa il pun la aburi cu celalate legume(mai ales ca aici se face supa de castravete) si i le voi amesteca cu toate. Cat despre ciupercuta...cred ca la fel voi proceda si cu ea. Rosie i-am dat sa guste din cand in cand si i place..Dar acum iarna rosile nu prea imi plac, sunt fade, acre si fff atoase ...asa ca pana sa ii pun in mancarica astept sa apara altele mai bune.

Miruta si tu ai dat jos?! Pai ia ca ma bag si eu, da' s-a vazut o schimbare in ceea ce priveste productia de lapte?! ....ma bucur ca te ocupi si tu de contul comun, mai ales ca eu nu am timp....sa speram ca vor apare mesajele cat mai repede

Intre timp am culcat si fata si curatenie tot nu am facut...

Cris si a iesit ceva dupa cina romantica? Am citit ca nu a iesit nimic aseara...las' ca il prinzi tu zilele astea...

Alic eu inca nu i-am dat orez...maine ii fac ptr mrima oara...dar la aburi

Fetelor am vazut pozici frumoase ptr concurs, pana acum Miru si Stefi..restul nu apar...o sa fie batalie mare...eu nu mai pun ...data viitoare poate..asa ca voi vota in fiecare zi

Lavinia inainte sa ii dai spray-ul ptr nasuc si antibioticul citeste instructiunile...Cat despre ou..nu i mai da o periaoda , macar acum pana se face bine si apoi incearca din nou...daca face colici atunci stii de la ce este. Ptr gat rosu nu se recomanda fructe acidulate: portocale, mandarine, clementine, kiwi, lamaie...ca ii face si mai mult rau.

Legat de tremurat, multam ptr raspunsuri, mai face si Stefi asa cand se opreste idn activitati si se scutura sau cand i dau ceva care nu ii place...dar tremuratul de care va spun e diferit.Oricum sper sa fie de la oboseala...mai astept.

Anna_mama ce scump e Vladut......e bine ca macar te asculta...da' dupa aia tine-te bine ..off tare dragalasi mai sunt...A mea de cand a invatat "nu-ul" din cap ...o tine langa cu el...Cand ii zic sa facem nani...Ea,nu....ii zic nu e voie acolo..ea nu....cand nu mai vrea sa pape imi arata cu capul nu....cand nu vrea vitaminele...nu...sper sa nu o tina tot asa..si cat de curand sa il invete si pe da

Daniela... pai cum sa vrei tu sa schimbi frumusete de baiat...dupa ce ca el ti-a facut rost si de nora?! Noi ne-am dorit fetita...si am vrea daca se poate ca bb2 sa fie tot fetita...sau gemeni...pereche

Deea am vazut ca tot nu aveti sanse cu laptele..cum ti-am zis..nu il mai forta o perioada...da-i alte lactate si multe lichide....incearca cu lapte dupa cateva saptamani...ti-am zis e doar o faza a lor...se vor obisnui din nou dar nu trebuie sa fie stresati...

Yioanna cu dormitul nu esti singura care procedeaza asa..;si a mea tot cu noi in pat doarme...faza tare...aseara mi-a adormit la san, am pus-o in patut si pe noapte cand m-am trezit era intre mine si tacsu...cum a ajuns acolo?! habar nu am ...Ca eu nu imi aduc aminte sa o fi luat pe naopte...Sau am facut acest lucru dar nu imi mai amintesc eu...si nu e prima oara cand mi se intampla...iar sotul sigur nu a pus-o el in pat...tot eu cred ca am luat-o..da' nu mai stiu...Chiar vb cu o cunostinta de aici..care are fetita de aproape 2 anisori...si doarme singurica in patut...o pune pe la 8 jumate in patut i da suzesta si adoarme...dar asa au obisnuit-o de mica..nu ca noi...eee las' ca un bebe avem...si e viata noastra....

Gata s-a trezit si fata...Asa ca ma pot apuca de curatenie..merg sa il trezesc si pe fratimiu sa isi faca curat la el in camera si bagajul.

Va pupic si ne auzim mai tarziu..daca am timp sa intru

Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009

http://b1.lilypie.com/4v3op2.png

Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna mamici si bebici!
Intru si eu repede, pana ma lasa piticul.Azi noapte am dormit ceva mai bine s-a culcat la 23.30 si a dormit pana la 5, iar apoi dupa ce a papat, pana la 12. Sper sa-si revina la normal.Azi e foarte vioi, a si mancat mai binisor, iar acuma umbla la cablurile lui tata sau!
Cris multam de cavie, sunt obosita, s-a acumulat oboseala!Cris as vrea si eu niste zarzavaturi pe criza asta, multam. Citisem ceva dincolo si cineva se "suparase" ca nu i-au raspuns de ce nu e bun rivanolul mai demult, eu ma suparasem ca nu-mi raspunsesera cand copilul meu vomita rosu si eram chiar disperata...dar noah nu mai bag in seama toat rautatile, mai citesc doar pt cateva persoane, in rest....noi sa fim sanatosi!
Anna-mama, Cris,Daniella,Deea,Picky multumim, sper si eu sa treaca repede si sa nu mai trebiasca antibiotice.
Daniella multam, o sa-i dau si para, am vrut sa iau ieri de la Carfour dar nu mi-au placut cum aratau.Incearca retetele sunt super bune, noua ne-au placut la nebunie http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/PrimaMasaDeSpanac#5417059407382646546
Picky mersi ca mi-ai zis de fructe, chiar nu stiam si chiar am vrut sa-i dau mandarina azi
Gata fug si eu ca trage de mine!
va pupam

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

anna.... imi si imaginez ce haios este cand e suparici ca nu-i dai voie
cuscra.....lasa oamenii in pace ca nu au facut ei dezvaluirea ci tu si ai uitat..hihihi,ce baiat mare aideja bea cu cana ca noi.Apropos...sti ce face noruta?fix ce face si fi-tu..adica,daca-i spun ca nu are voie,pai nu se lasa pana nu face ce si-a propus
deea....noi aveam probleme cu supele de orice fel..ar fi mancat numai piureurisi treptat,cate putin in fiecare zi i le facea mai subtirele ca si consistenta si acuma vad ca e mare amatoare de supici
picky...vezi?de aia te iubesc eu pe tinestii ce ar tare?sa nu stai si dupa "da" cat cat stat sa zica "mama"(soryy...dar m-a pufnit rasul),dar poate ca ea singurica s-a bagat intre voi..ca doar e tititza mare
lavinia....tu chiar vrei sa-mi iei tot zarzavatul din frigider?pai tin sa te anunt ca la mine e sexy frigiderul si o sa cumpar maine,dar sunt chitroasa si tin numai pentru mineSuper somniculbravo raresLegat de rivanol stiu ca nu e bine tolerat de toate persoanele..eu personal daca folosesc rivanol pe pielea mea fac o ditamai duboaia care nu-mi mai trece nici in 10 ani..eee,daca foloseste mama,imediat i se inchide rana si e ca si noua,iar daca as fi fost in locul tau sa stii ca si eu as fi fost disperata si m-as fi pierdut cu firea ca nu stiu ce sa-i fac copilului..sper ca ti-am fost de folos

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
http://img704.imageshack.us/img704/6701/fotografie0196.jpg

reclama ilegala - considera acesta un avertismentconcurs/

Mergi la inceput

i-am uite cuscra ce cuminte e norutaeu ii zic ca e murdarici si ea se sterge cu draperia
http://picasaweb.google.ro/cris8209/DeLa7LuniInSus#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Picky - tare iti multumesc si eu pentru raspunsul dat amadalinei.
si eu sunt interesata de subiectul "diversificare". inca nu am inceput, dar asteptam sa vedem ce ne spune doc la 4 luni cand mergem s afacem si vaccinul (la sfarsitul lunii asteia).
recunosc ca am ceva emotii. mi se pare un pas urias in dezvoltarea copilului. voi la cate luni ati inceput diversificarea?

mada, la tine cum a fost? cu ce ai inceput? eva a fost incantata?
mi se pare ca si perioada cand incepi trebuie foarte bine aleasa. am citit ca poti incepe diversificarea cand:
- copilul sta sigur in fundulet
- nu mai instinctul de regurcitare
- isi tine foarte bine capul
nu e cam devreme sa incepi diversificarea la 4 luni? e ok?

Dear ALL, voi ati facut vaccinul PREVENAR puiutilor?

h.

minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

hepilica..poate o sa par putin cam aiurita,dar daca nu e in schema obligatorie,atunci inseamna ca NU l-am facutsa inteleg ca pana acuma nua gustat si altceva?felicitari...eu personal am inceput diversificarea pe la 4luni si jumate(parca)mai exact,cand a inceput sa arate si pitica interes ca ar incerca si altceva,nu numai lapticca daca i-as fi dat de cand statea in fundic,pe la nici 3 luni deja haleam si altcevasper ca nu te-am bagat si mai tare in ceata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cris da mi-ai fost de ajutor!
Abia astept si e sa ma inteleg mai bine cu Rares, deja ne intelegem, dar sa si conversam, cred ca e super asa-i Anna-mama
Hepilica eu am facut doar vaccinurile obligatorii. Diversificarea am inceout-o si eu de pe la 4 luni jumate si am inceput cu sucurile.I-am dat prima data suc de morcov si nu i-a placut, nici in ziua de azi nu bea suc de morcovi, apoi am inceput cu cel de mar care i-a placut la nebunie, dar trebuia sa i-l dau umpic caldut, il puneam umpic in apa calduta, rece nu-i placea..copii astia , iar apoi incetu cu incetu incepi cu legumele.Oricum cand incepi diversificarea vei simti tu ce sa-i dai puiului, ai sa vezi! Legumele care le-am dat eu la inceput au fost morcovul si cartoful, le-am dat cateva zile in pireu fiert, apoi am introdus si patrunjelul, iar dupa cateva zile pe toate restu deodata si a fost ok.Rares e un fomist si mananca foarte bine, deci mi-am permis
Cris de la 3 luni statea in buci?, tare dulce-i ea cum se sterge cu draperia!
Am uitat sa va zic ca ne-a cantarit doctora si avem 8200, eu ma declarr multumita, am crezut ca a slabit, iar am avut gargauni cum zice doctorita
Fetele vroiam sa va intreb cele care dau cu biberonul, voi la cat timp schimbati sticluta din care bea bebe lapticul, tetina eu o schimb la 2 luni dar sticluta?
Va pupic!

Mami fericita de printisor Rares Florin

http://picasaweb.google.com/lavinia.portelechi/SapteLunite#

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png

23.05.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput