Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares
Raspunsuri - Pagina 20
tanamera spune:
Si Anca la medic cand ajungi,sa iti faca o eco.Sau totusi nu incerci tu un test de sarcina
?
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Am declarat vineri Z1 dar intre timp au mai intervenit schimbari... Deci vineri mi-a venit menstruatia ,sambata am avut o durere mare de burta si spate iar dupa cateva ore am eliminat ceva ....parea iar un avort menstrual ,al patrulea. Am sangerat f tare sambata toata ziua ,duminica mai putin ,luni deloc si marti si miercuri cate o picatura pe tampon. Acum de luni incoace ma inteapa in partea stanga ,cam la o palma sub buric ,exact cum ma intepa cand am ramas gravida cu Maria si nu stiu de ce naiba iar pana maine cand ajung la dr simt ca inebunesc. A mai avut cineva sangerare peste sarcina? Ati inteles ceva din ce am povestit? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |
sa fie totul bine si mai ales sa fie cu ochisori
11+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ancadragoman spune:
Nu am facut test ca maine oricum merg la medic ![]()
Andreea si in alea 7 zile mai sti tu daca a avut si cheaguri?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
nikolici spune:
bravegirl sa imi spui si mie dc e bun planul tau de intarcare.Si felicitari pt ca ai alaptat atat de mult.
puimic tu zici ca ai avut prima zi de cm pe 23 dec?Cate zile are cm tau?
andreea te-ai bagat la odisee?
tanamera si eu 23.12 cm...numai ca la mine tine 34 zile...mai am de asteptat.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
bb yasmi sa ti traiasca printesa.M-am strufocat rau sa-mi dau seama ce poezie zice, dar nu am reusit.
Clar nu o cunosc eu.![]()
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
PaulaFrida spune:
| citat din mesajul lui tanamera Buna dimineata! Anca cand mergi la medic?Alte semne nu ai ,sanii cum sunt? Mamipui eu zic ca daca si sure check are acea liniuta palida e cu ochisori.Nu ne arati o poza si cu ala? Se pare ca si eu si Leonardo si Mamipui avem aceeasi data la Z1 in 23.12,sper sa ne luam de mana sa meregem la odisee. Paula tie azi ar fi trebuit sa iti vina ciclu,nu?De fapt sa nu vina Cosminutza,Bb_Yasmi,Andreea . |
Mie mi-e ciclul de cam 40 de zile,am crezut ca e dereglat,dar am vazut ca dupa 40 de zile vine,deci nu e,ca tot imi faceam griji.
Prin 30 dec cand am zis ca a fost ovulatia,am avut mucusul cervical cel mai abundent si asa cum tre sa fie la ovulatie.oricum am prestat si inainte si dupa de numa numa
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
tanamera spune:
Paula daca ai avut ovulatia in 30 dec eu cred ca ai putea face un test,asta daca esti nerabdatoare.
Nikolici si tu pe 23.12,de saptamana ce vine o sa curga testele,o sa vedem cate vor fi cu 2 liniute.
tanamera spune:
Paula acum ca ti-am vazut pozele iti inteleg nick-ul Frida
.
De Beluistef nu mai stim nimic?
PaulaFrida spune:
| citat din mesajul lui tanamera Paula acum ca ti-am vazut pozele iti inteleg nick-ul Frida .De Beluistef nu mai stim nimic? |
Asa ma si cheama:Paula-Frida.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
tanamera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui PaulaFrida
Asa ma si cheama:Paula-Frida. |
Pe bune?Eu credeam ca ai ales acest nick datorita asemanarii cu celebrul personaj.