Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares
Raspunsuri - Pagina 13
tanamera spune:
Buna dimineata!
Andreea
multumim pentru micul dejun.
Vanny bine ai revenit
.
BraveGirl cand ai facut vaccinul?Cata pauza vi s-a recomandat?
O zi cat mai usoara!
cos_minutza spune:
Neatza
Andreea mie sa-mi dai portie dubla ca mor de foame
Anca 
Am fost la analize,dupa masa intre 5 si 7 vor fi gata si poate ajung si la doctorita cu ele
O zi frumoasa
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
cos_minutza spune:
Tanamera
Ai fost la analize?
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!
BraveGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tanamera Buna dimineata! Andreea multumim pentru micul dejun.Vanny bine ai revenit .BraveGirl cand ai facut vaccinul?Cata pauza vi s-a recomandat? O zi cat mai usoara! |
Neatza!
eu m-am vaccinat duminica. Parerile sunt impartite, ca nu prea sunt date concrete. Cel mai bine e 4 saptamani. Dar eu nu cred ca astept atata. Adica cd l-am facut eram Z10. La urmatorul ciclu prestam, chiar dc inseamana mai putin de 4 sapt. Teoretic, pana nu ar eloc nidatia, nu poate fi afectat. Asa trec 4 saptamani.
Imi aduc aminte ca si data trecuta vroiam sa raman imediat gravi, dar prima luna a trebuit sa ne protejam ca am luat antibiotic. Poate asa o sa fie si luna asta.
De plecat, plecam in martie in concediu...mai e mult. Dar profit la maxim de ultimele saptamani de tzitzi. Plecam fara Arianna, asa ca o intarc
Pana acum am fost in 3 concedii in strainatate cu ea. Acum vreau sa mergem singurei, poate il concepem pe bebe2 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA
nikolici spune:
bravegirl cum ai de gand sa o intarci pe Arriana?Sfatul meu fa-o treptat.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Andreea Eu-09.1980 el-03.1978 conceptie-02.2007 Ma bucur ca v-au placut bazarele voastre si daca aveti produse pe care vreti sa le donati nu ezitati sa imi spuneti si le bagam in bazar pentru copilasi ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!! VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! VIATA PENTRU ALEXANDRA!!! ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE |

10+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
ANDREEA84 spune:
| citat din mesajul lui cos_minutza Neatza ![]() Andreea mie sa-mi dai portie dubla ca mor de foame ![]() Anca ![]() Am fost la analize,dupa masa intre 5 si 7 vor fi gata si poate ajung si la doctorita cu ele ![]() O zi frumoasa ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra La Multi Ani 2010!!!! |
plecai eu cu geanta plina de mancare dar nu cred ca-ti ajunge

10+ANDREEA si
de Alexandra
01-02-2007*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png
tanamera spune:
Cosminutza am fost ieri de mi-a luat sange,iar rezultatele le am pe vineri dupa amiaza.
Bravegirl
merci pentru raspuns.
cos_minutza spune:
Andreea multumesc
Abia astept portia de maine![]()

Corina bafta cu intarcatul
Nikolici
Tana tin pumnii sa iasa bine analizele
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!

Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)