*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Radu mananca ingrozitor si ma enerveaza teribilll,dar saracul de el inca-i bolnavior...de pe 29 nov,o tinem intr-un doctor/muci si tuse.plus caninii la interval.i-au iesit 4 masele sau premolari ce-or fi...,mama lor...ne-a terminattt.imi este clar ca-i genetica durerea asta de dinti.si sora sa era la fel.Radu a avut hematom la doua masele pana acum.adica gingia albastra si f umflata ca si cum s-ar fi lovit.v-am intrebat eu la un mom dat daca mai este vreun conzonacel cu gingia asa vanata.eee,asta e de fapt!iese fff greu si etapele pana sparge gingia la propriu,ne termina.tot cokteil-ul asta de dinti/muci/tuse,ne-a luat pofta de mancare.rontaie si iar rontaie.imi aduc aminte de Bertha,care intreba daca un pumn de cereale poate fi micul dejun...asa si Radu.tot ce rontaie si la o adica gadila un pic gingia,este mancabil,restul sant cahhh.de doua ori,pe neasteptate m-a muscat de picior prin pantalon pana la sange.prima reactie a fost sa lovesc,slava domnului ca dulapul a fost 'obiectul de descarcat',dar asa s-a speriat micutul...of,sa iasa frate toti,ca m-am saturat cat il chinuie.
noptile sant de doua feluri,treziri nelimitate in perioada pre spart gingie si treziri numarate in perioada post spart gingie.noroc cu Claudiu care-i inca acasa si-l mai ia noptile sau diminetile si ma lasa pe mine sa dorm mai mult,altfel eram...pe langa.
ajunge cu plansul,revin si cu laudatul mai tarziu

Bebecris,sanatate mamei tale

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiseli_11 spune:

La multi ani si pupici multi la mamici si cozonacei. Sunt pe fuga, avem masele, urmeaza alte masele, tipete si urlete la greu dar asta e. Tare mai sufera copii astia de la dinti. Oricum printre picaturi m-am apucat de studiat ceva cu mancarea si aditivii alimentari si va dau si voua linkul, este tare interesant. Eu una m-am speriat de ce am citit, nu mai mananc porcarii in viata mea. Am zburat.

reclama ilegala - considera acesta un avertismentcms/upload/pdf/CeBemCeMancam.pdf

Mihaela de Miruna Cosmina (13.11.2008)

Pozele mele

Mirunica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Salutare mamici !

Anca s-a rezolvat. Am trimis in mailul comun legislatia reactualizata pina azi 12.01.2010.

Eli CIC se acorda pina la implinirea de copil a varstei de 2 ani(cazul special este pina la 3 ani dar tu nu te incadrezi aici).Vezi art.1 , 11 si 12 din OUG nr.148/2005 si NM.

Dandusa , da noi avem si am mai avut hematoame. Intial a fost prezent la unul dintre premolari - singa sus , apoi la canini sus .Sunt niste proeminente extrem de vizzibile brazdate de vase sanguine violete .Are aspectul unei lovituri. Pediatra a insistat sa nu intervenim , respectiv sa nu merge la stomatolog ci sa lasam lucrurile sa decurga de la sine .Ne-a explicat ca aceasti dinti au alta structura decat primi 8 din fata. Noi avem 8 dinti si patru masele si 2 canini pe teava de forte mult timp. De cca. 1 luna au aparut si hematoamele .La premolarul singa prezenta hematomului s-a intins pe cca. 1,2-2 luni pina la strapungerea gingiei .
Cu recoltatul urinei si nou ni s-a indicat cam aceeasi procedura mai putin spalatul cu sapun. Ni s-a atras atentia (adica s-au rastit la noi) ca este suficient sa facem toaletarea zonei cu apa calduta si sa nu folosim sapun. Deloc. Contamineaza urina. Cam asta a fost explicatia. Sanatate !

Otilinca ...astept .....Vreau vesti bune !

Nu mai stiu care dintre voi doriti acum-acum bb2 - bb3 , cat de tare va grabiti dar va sugerez , daca va este la indemina si nu aveti reticente fata de ideeea de "sex la comanda", sa folositi testele pt. ovulatie My Test , functioneaza pe baza de urina , similar celor de sarcina. Puteti incepe testarea din ziua 10 a CM .
Mai puteti folosi stiloul de la My Test pe baza de saliva www.efarma.ro(banuiesc ca poate fi achizitionat si de la farmaciile clasice) sau calendarul de la www.calmens.ro - indiferent daca aveti un CM regulat sau neregulat si indiferent de durata acestuia.

Stiloul l-am avut , functioneaza exact asa cum scie in prospect.
Cea mai fidela si sigura metoda ramine monitorizarea ecografica , se face tot incepind cu ziua 10 a CM , din 2 in 2 zile. Si acolo se vede si clar daca ati intrat sau nu in faza foliculara. Oricum nimic nu e garantat , stiti si voi. Sunt doar niste sugestii .

Pentru fetele care vor naste un alt bb in timpul prezentului CIC reproduc aici dipozitiile art.8 din NM de aplcare ale OUG nr.148/2005 cu ultimele modificari publicate in MO nr.655/02.10.2009 :

"ART. 8 alineatul : 1) In cazul in care persoana indreptatita, beneficiara a stimulentului lunar sau, dupa caz, a concediului si a indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, pana la implinirea de catre acesta a varstei de 2 ani, respectiv 3 ani, in cazul copiilor cu handicap, naste in aceasta perioada unul sau mai multi copii ori i se incredinteaza spre adoptie, i se incuviinteaza adoptia, i se dau in plasament unul sau mai multi copii ori este numita tutore, se procedeaza dupa cum urmeaza:
a) daca cele 12 luni prevazute la art. 1 alin. (1) din ordonanta de urgenta sunt acoperite in totalitate de perioada de concediu si indemnizatia lunara pentru cresterea copilului, acordarea acestora se prelungeste corespunzator pana la incheierea duratei de acordare pentru cel din urma copil, conform legii, a concediului si indemnizatiei pentru cresterea copilului. Pe aceasta perioada se acorda o singura indemnizatie, la aceeasi valoare cu indemnizatia primita anterior nasterii celui din urma copil;
b) daca cele 12 luni prevazute la art. 1 alin. (1) din ordonanta de urgenta sunt constituite si din perioade in care persoana a realizat venituri profesionale supuse impozitului pe venit prevazute la art. 5, atunci indemnizatia lunara pentru cresterea copilului se va calcula pe baza veniturilor realizate pe aceasta perioada, inclusiv pe baza celor realizate in perioadele asimilate prevazute la art. 4 alin. (7) lit. c) - g), i), l), n) si q).
(2) In situatiile prevazute la alin. (1), dreptul la concediu si indemnizatie pentru cresterea copilului sau, dupa caz, stimulent lunar, pentru copilul anterior, inceteaza la data solicitarii noului drept.
(3) In situatia prevazuta la alin. (1) lit. b), daca din calcul rezulta un cuantum al indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului mai mic decat cuantumul indemnizatiei primit anterior nasterii celui din urma copil, atunci se acorda indemnizatia lunara pentru cresterea copilului primita anterior."

La semnatura link-uri cu poze de la botez , de la munte si de pe acasa !

PS. Se fac reduceri aici : www.dorador.ro

Alina mama de Eva Ioana
(17.10.2008)
http://family.webshots.com/photo/2298209940105578547KgCCiq
http://community.webshots.com/user/VacantainCroatiacuEva

Copilul isi alege momentul cel mai bun pentru a veni pe lume si parintii potriviti pentru a-si implini destinul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Mirtha si in cazul in care se unesc CIC1 si CIC2 cu prenatal sau CIC1 + concediu medical + prenatal + CIC2, care este indemnizatia?

Mergi la inceput

Bebecris ce mai face mama ta? Cum mai e? Multa sanatate.

Malinas, ce mai faci? Ne mai citesti? Mai scrie si tu cand ai timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

are mana dreapta fracturata, este bagata in gips...este internata la urgenta...se pare ca la ca nu sunt leziuni, doar ca o doare f tare, varsa, are ameteli si greata...nu poate sa urineze si vor sa-i puna sonda....eu nici acum nu am ajuns la spital...socrii nu au venit acasa...noroc ca s-au dus:tata, sora si fratele...iar eu, aia mai mare nu acum sa ajung...
maine o sa dea o declaratie pentru cei de la protectia muncii...
stie cineva ce urmeaza acum? cazatura s-a produs in timpul programului si a fost casuzat de niste cabluri care au fost lasate la vedere in biroul unde lucreaza...cei de la protectia muncii au venit f repede la camera de garda si au stat pana s-au terminat investigatiile...mama lucreaza la TAROM...am inteles ca, daca sta 3 zile internata, o sa ia 100% despagubire...asa este?sau care este ideea?

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Bebecris, i-au facut RMN...ceva...?greata, ametilele nu sunt ok, nu vreau sa te speri...

Mergi la inceput

Si acum sa va scriu despre mine ca tot am vazut ca sunt mai multe mamici doritoare de bb2. Inainte de Craciun cu cateva zile am aflat ca sunt insarcinata. Noroc ca m-am dus la doctor a doua zi pentru confirmare si nu am asteptat sa treaca sarbatorile, caci am avut un soc: sarcina extrauterina! Noroc zic, pentru ca fiind sarcina mica, aproape 6s, mi s-a administrat o injectie cu metotrexat si am scapat de operatie. Nici nu mi-a trecut prin cap ca mi se poate intampla mie, stiti cum e, nu te gandesti ca ti se poate intampla tocmai tie. Nu am putut sa va scriu in perioada sarbatorilor caci eram cam distrusa, nu eram sigura daca injectia va avea efect sau nu...acum e totul ok, inca sunt sub monitorizare dar e aproape de final. In orice caz sunt fericita daca pot spune ca nu am trecut prin operatie tip cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bebecris, multa sanatate mamei!
Mirtha, m-am delectat cu pozele voastre. Are asa o fatuca de 'pusa vesnic pe sotii' Eva Spune-ne ce ati mai facut, ca a trecut un car de vreme de cd n-ai mai scris.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fluturasha, imi pare rau...bine ca te-ai dus din timp
...

Mergi la inceput