*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

neata,

Am venit de la anlaize.
Nu a facut kk ca nu papase...iar pipi nu a facut in punguta...n-a vrut, dimineata face doar la olita...noaptea nu face deloc in pampers, am pus-o si cu punguta pe olita..in 2 secunde a facut, dar a cazut punguta in olita ca facuse mult Am fost si am recoltat sange...nu l-au lasat decat pe tati inauntru...de fapt au spus ca 1 singur parinte, cica e mai bine pt. copil...a ramas tati ca s-o tina bine de manuta.Am zis ca mor cand a inceput sa planga...a plans 2 minute si gata, cand am intrat in cabinet avea lacrimi in ochi si de uita la mine de parca zicea "de ce n-ai fost aici cu mine?", am pupacit-o si gata.Mi-am ecoltat si eu...maine sunt gata toate si vinei facem Priorixul si citim analizele.
Si pe mine m-a luat maseaua...m-am trezit cu o durere groaznica, da n-am luat nimic...ca trebuia sa-mi recolteze sange...iau acum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata...noi am avut o noapte exatraordinara...a functionat treaba si in a doua seara si nu a mai avut treziri...

sunt ingrijorata si speriata:tocmai am fost sunata de o colega de-a mamei care m-a anuntat ca mama este in salvare in drum spre urgenta...a cazut in birou si sip-a pierdut cunostinta, s-a lovit rau la cap si la mana...imi zicea ca a avazut si ceva sange....nu am inteles f bine....tremur si acum....cum ma duc si eu acolo? e tata si se ducea si sora mea....im i vine sa urlu ca nu stiu cum este si cum se simte.....
doamne!!!!!!

Craciun, cadouri, renii

Cristina - mami de DAVID - ANDREI

BLOGUL LUI DAVID SI AL MEU

Povestea nasterii

Pe 20 oct...ora 23:05 a venit pe lume MINUNEA MEA - DAVID ANDREI

Mergi la inceput

Bebecris, sanatate mamei...Doamne ajuta sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

Buna mamici si puiuti!
Elicand bea puiul tau 1l de lapte, ii dai intre mese, dupa mese?
Matei bea aprox 500ml de lapte, dim si seara, dupa mese ii dau apa sau ceai, sai mai dau si lapte?

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana28 spune:

sa-i

Mari - mamica fericita de Matei Andrei (30 noiembrie 2008)

Poze cu Matei-Andrei,fericirea noasta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bebecris multa sanatate mamei! Sper sa nu fir nimic grav!

Eli 1 l/zi? Super! Noi abia bem 300-350 ml. E singurul aliment pe care-l refuza cu incapatanare!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bebecris, sanatate multa mamei tale!

Andi, la mar copt si orez a renuntat. Le-a inlocuit cu cereale si fulgi de porumb. Deci aveti 9200g, bravo, ne-ati luat, mi s-a parut mie ca e durduliu.
Si noi am depasit hainele de 9 luni.

Eu de 2 ore calc...acum sunt la zi.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cine ma poate ajuta cu aceasta carte: INTERACTIUNEA PARINTI-COPII de CARMEN CIOFU? A fost pusa in contul comun, dar nu are decat 34 de pag din toata cartea. Doar atat a fost atasat sau imi lipsaste mie?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

neata,

Am venit de la anlaize.
Nu a facut kk ca nu papase...iar pipi nu a facut in punguta...n-a vrut, dimineata face doar la olita...noaptea nu face deloc in pampers, am pus-o si cu punguta pe olita..in 2 secunde a facut, dar a cazut punguta in olita ca facuse mult Am fost si am recoltat sange...nu l-au lasat decat pe tati inauntru...de fapt au spus ca 1 singur parinte, cica e mai bine pt. copil...a ramas tati ca s-o tina bine de manuta.Am zis ca mor cand a inceput sa planga...a plans 2 minute si gata, cand am intrat in cabinet avea lacrimi in ochi si de uita la mine de parca zicea "de ce n-ai fost aici cu mine?", am pupacit-o si gata.Mi-am ecoltat si eu...maine sunt gata toate si vinei facem Priorixul si citim analizele.
Si pe mine m-a luat maseaua...m-am trezit cu o durere groaznica, da n-am luat nimic...ca trebuia sa-mi recolteze sange...iau acum...

Ramo mami fericita de Sara Maria

02.12.2008

Visul meu implinit, Sara Maria!

Poze cu printesa mea

cand recoltezi urina Sarei,cel mai important este spalatul zonei cu apa si sapun si binenteles clatita bine.apoi,la fel de important este ca primul jet sa-l lasi sa curga si abia apoi sa recoltezi.n-am folosit niciodata pungute speciale.cel mai devreme am recoltat Crinutei pe vremea cand avea 8 luni.sa-ti spun cum am procedat,poate te ajuta...
trezirea.in pat sapunit si limpezit cu prosopul ud,dar f repede ca sa nu faca pipi.apoi am dus-o la baie in cada,ne-am jucat in picioare cu jetul de apa si alte cele.in max 2 min a facut pipi din picioare,iar eu cu recipientul de plastic deja pregatit am cules ce a fost de dupa primul jet.f simplu.
la Raducu i-am recoltat in Decembrie.am trezit copil,spalat in cada rapid cu apa si sapun si apoi l-am pus pe scaunul inaltator de la ikea sa se joace cu apa de la chiuveta.cu o mana il tineam si cu cu o alta mana pandeam.a facut pipi pe jos,logic,dar in 2 min s-a rezolvat.am recoltat cu recipient de plastic.punguta de plastic nu te lasa sa eviti primul jet si asta nu-i ok.din ce stiu eu,binenteles!
laboratorul la care duc eu analizele copiilor,accepta kk de max 48 de ore,dar tinut la frigider.nu-i musai sa faca in dimineata respectiva.eu de obicei,recoltez kk...si in functie de asta si zilele lucratoare ale laboratorului(sau in functie de trezirile nocturne)recoltez pipi si le duc impreuna.
astfel recoltat pipi la ambii copii si la noi cand a fost cazul...,nu a iesit niciodata nimic.infectie ,bla,bla...
altfel,sant sanse ca analizele sa iasa eronat.de aceea majoritatea dr recomanda o a doua recoltare.

diamantu' si safira'
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Dandusa, ms mult ...nu m-am gandit la faza cu dusul...sa vadd cand recoltez...

Mergi la inceput