*Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (97)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns criss703 spune:

Otilia ,Anca multumesc sunteti dragute ,da si eu sper sa nu fie nevoie de mamografie ,tot asa citisem si eu ca se face dupa 40 ani dar daca Otilia a facut-o inseamna ca se face si mai repede .Chiar Oti cum de ai facut-o ? ai avut si tu ceva dureri? Aerobicul m-a mai calmat putin (acum abia ma misc )dar na tot sunt stresi .

Criss mami de Paula Sofia DN 18.11.2008
PozePaulaSofia
Botez si nu numai
PovesteaNasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Anca, eu zic ca luna viitoare sunnt din nou gravi ...ce optimista sunt!!! Si pe 16 martie plecam in primul concediu singuri de cand am nascut.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Am fost la stomatolog, n-am nimic grav, e doar dureros, ceva ce se numeste pericoronarita, o inflamatie a gingiei. Mi-a curatat putin locul si trebuie sa iau 5 zile antibiotic. M-a sfatuit sa nu hranesc galusca o ora dupa ce iau pastila, pt ca schimba gustul laptelui si poate refuza sanul. In sinea mea, mi-am zis ca nu cred ca-l refuza nici daca beau gaz.
In fine, important e ca maseaua e intacta si nu trebuie scoasa, cum ma gandeam eu cu groaza. Toti dintii sunt buni, dar se impune un detartraj, o sa-l fac in viitorul apropiat.

Anca, saru-mana de intrebare, inca ma doare, abia am inceput tratamentul. Trece ea, drac stirb n-am vazut. Deci Zibe e ca Ioana, scandalagioaica. In mesajul anterior m-am abtinut sa-ti spun, sa nu te descurajez...dsoara mea e invatata sa suga putin cand urcam in masina...am urcat in taxi si a tras de mine pana i-am dat tz...noroc ca soferul era atent la drum si, oricum, nimeni nu se mai asteapta ca ditamai fata sa mai suga. Asa ca sa fii pregatita pt realimentari pe durata calatoriei.

Ginye, noi am fost toti 4 la stomatolog, asta e formatia completa, asa ne deplasam. Daca ma duceam singura, dura vreo 3 ore pana sa ma intorc si tati nu face fata cu Ioana atata timp.

Otilia, exact asa o alinta tati pe matza, "drogata lu'tati", pt ca dupa pauze mari de tz, geme multumita cand suge si n-o poti dezlipi de-acolo orice-ar fi. Ce mai fac sagetelele? Elisa cum mai doarme?

Cris, tinem pumnii maine, curaj, va fi bine!

Bravegirl, 200ml lapte mi se pare un inceput minunat. Hai ca o sa recupereze ea ce a pierdut acum.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bertha, imi vine sa plang cd citesc cum scrii tu acolo de Ioana. asa era si Arianna si nu-mi vine sa cred ca renuntam. Deja cd ii dau sanul, de multe ori termina f repede...nici nu vrea sa-i dau si celalalt san. se arunca din brate dupa 2-3 minute de supt si pleaca la joaca. Unde s-a dus iubirea ei pt tzitzi? Mai are momente cd se alinta, suge si rade la mine..dar prea putin
Nu stiu dc ma credeti, dar zau ca mi-e mie mai greu decat ei.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Corina si eu am simtit la fel. Am suferit un pic in sinea mea, dar deh trecem la alta etapa. Asta este, nu? Nici eu nu credeam ca o voi intarca vreodata, ca o voi departi vreodata de prima ei dragoste, tz.Dar de unde? Ei i-a fost super usor, iara mie un pic mai greu.
Dar trece. Mi-am gasit alinare in a o pupa.O pup de o albesc. Si mai nou a inceput si ea sa pupe. Dupa ce ii dau lapte din canuta, tuguie buzele si ma pupa. Nu-i asa ca e dulce?

Ce credeti ca fac eu la ora asta? Citesc pt ex. Dar parca nu prea merge.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Bravegril, Hera, va inteleg perfect, am mai zis ca eu l-am intarcat pe baiat la un an si 4 luni, el dupa 2 zile a uitat complet si eu am suferit tare inca vreo 2 sapt dupa aceea, apoi m-am obisnuit treptat cu idee ca am baietel mare. Insa la noi dependenta nu s-a redus prin intarcare, abia la 2 ani, cand am inceput serv, s-a dezlipit cat de cat de mine.

Bertha, mami de frumuseti rare - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
Cum s-a nascut Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliam spune:

Anca noi am fost cu Alexandra cu autocarul in vacanta, transferul aeroport-hotel, 1 ora. A stat cuminte, se mai ridica in picioare si se uita la cei din spate, se mai uita pe geam, mai era un baietel de vreo 3 ani pe locurile vecine pe care-l studia cu interes... a trecut repede o ora cat a durat drumul. Pana la urma cred ca e mai usor cu autocarul decat cu avionul, ca macar se poate uita pe geam, mai vede o caruta, o vaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Salutare!

Bertha, a pus bine Ioana, mai! Nu mai zic de lungit, ca e top model. Din tz, mere coapte, cartofi si carne ia uite ce minuni se pot intampla. Ti-am zis ca ne laudam si noi cu 9,2 kg si aproape 75cm, nu? deja e lungan. Ma bucur sa vad ca-i raman pantalonii de 6-9 luni scurti. In sfarsit!

Alienad, cred ca secretul e ca nu sunt mesele consistente (ca la ce regim are...) si de-aia mananca asa mult. Dar ma bucur ca macar mananca mai mult, ca pana acum manca si putin si la regim.

Otilia, ai fost la control la gineco sa vezi bebele?

Ocean, nu mai conteaza cat mananca Thomas, important e ca ia in greutate. Cat e de lung?

Anca, tu esti in invatamant, nu? Nu-ti va fi asa greu sa incepi lucrul (cand o fi), ca nu stai multe ore plecata de acasa.

La lucru a fost foarte fain. Ma mai duc si maine.

Andy, mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

Neata!

Anca, noi am fost cu autobuzul in roma cand am venit din vacanta, vreo jum ora, ca sa ajungem la niste cunostinte unde lasasem masina, sa nu-i mai facem sa vina ei in aeroport dupa noi.. iti recomand sa stati in fata, de acolo are priveliste faina, ditamai parbrizul si poate ii place, lui thomas i-a placut mult cu autobuzul..
In masina, la inceput cum a avut refluxul ala groaznic si la un mom dat dadea f des afara ma obisnuisem sa stau in spate langa el, cand plecam in 3.. acum vreo luna am zis gata, ma mut in fata.. si asa am si facut.. s-a ofensat putin dar atat.acum deja stie ca eu urc in fata cand conduce tati..
cand conduc eu pun scaunul in fata.. il mai las asa, pana mai creste putin apoi o sa ramana in spate definitiv.

Andy, da, important e ca ia in greutate.. la ultimul control a avut 76 cm si de atunci mi se pare ca s-a inaltat chiar bine, unele haine din oct noiembrie nu-i mai vin..eu zic ca are in jur de 80..om vedea la control in feb.
Noua ne iasa o alta maseluta, i-am simtit coltul pe gingia de sus...ma da' nu se mai termina dintii astia o data, sau macar de ar iesimai multi de-odata..of saracul..

Referitor la lapte... din bibe.. eu i-am tot dat de pe la 7 8 luni bibe cu laptic in speranta ca o sa vrea de buna voie.. vezi sa nu! si acum, ia bibe, trage o gura, scuipa iar cu restul se plimba in toata casa si strange de tetina sa picure tot .. i-am pus lapte proaspat de vaca in pahar de plastic, de ala de unica folosinta..a baut..jumatate a curs pe langa dar a baut..deci probabil cand ne-om intarca vom trece direct pe lapte de vaca ..din pahar.
Bertha ma bucur ca nu e mai rau , cu maseaua si ca nu ai avut de-a face cu freza aia(ca ma ia cu friguri cand ma gandesc la ea)
Criss si eu vreau aerobic....cred ca ma duc si eu iar la fitness...data trecuta nu mi-a permis genunchiul sa ma mai duc, acum e ok..

O zi frumoasa va doresc tuturor!!

mami de Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

neata fetelor
printesa
mirthule multu de legi am bagat un ochi am mai citit una alta da ia spune tu cand terminam efectiv cic-ul cand face gubilul 2 ani sau cand ar trebui sa finalizam cei 2 ani de cic ca eu ar trebui sa merg dupa ultima varianta prin ianuarie la scolica
hera si noi stidiosi pai e jale tot cand doarme ca altfel trage de carti , ia foile scrie pe ele, imi fura pixurile...mi le ascunde prin toata casa...asa ca bag de citest cand are repriza de somn a mai mare adica la pranz 3 ore...numa eu sa am atata chef de studiu....
bertha sanatate sa treaca repede maselutza
otilia burtik ce faci cum it mai este sunteti bine...sa ne mai zici si noua cand mai mergi la echo si toate cele
noi am trecut la lapte de vacuta si decat dimineata si seara papam praful pentru fier si ca....bagam cam 1 litru pe zi se uita cu interes la sticla si cand e goala zice uite si imi arata sticla......nah ca tot mi-am amintit m-a vazut ca odata cand stateam cu el in geam a aumplut geamul de balute si nu am avut nimic la indemana si am sters cu perdeaua si de atunci de cate ori il pun in geam sterge si el cu interes geamul.....ieri seara am luat un ursulet mic si l-am pus pe o perina si il leganam pe picioare si faceam 'nani, nani' asa a chiuit si radea lua si el perina in brate si facea nini nini am luat un catel apoi l-am pus tot asa pe perina mama cand l-a luat si la aruncat si sa uitat urat la el ambitiosul lui mama a pus ursuletul la loc si toata seara nini cu perina si ursache.....sunt tare draguti pui mici sa vedeti ce o sa rada cand o sa le povestim ce si cum faceau

Mergi la inceput