Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 7
Tonnia spune:
Buna dimineata!
BiuMil, daca am identificat corect, cred ca e vorba de Casa Victor de care vorbea si jadi, au site, sunt 2 profesori.
Ati citit proiectul legii invatamantului? La 6 ani copiii trebuie inscrisi la scoala pt clasa pregatitoare care trece la scoala. Sunt curioasa de cand se aplica dar bag mana in foc ca pentru noi asa va fi. Asta inseamna ca deja trebuie sa alegem o scoala, o formula...Poate va plictiseati.
BiuMil spune:
Merci de info, stiu locatia dar nu stiam ca au piscina. Ziceti ca nu e chiar ok profesoara?
eu caut un loc sa merg cu Milan, dar nu cred ca ar vrea la cursuri...am incercat karate si a fost un dezastru total...
diana_n spune:
Hello !
Deci toata lumea sanatoasa, vesela si asteptand vara? Nici pe celalalt forum (al lui Nicholas) nu mai e atata circulatie, toata lumea e la soare.
Peter e bine merci, i-am cumparat bilet de avion si la vara .... pe avion in tara ! Vara trecuta a facut progrese uriase cat a stat in tara, nu stiu daca atunci ii venise timpul sau bunicii/mediul diferit l-au ajutat, asa ca repetam.
Partea cu care a ramas putin in urma e engleza, dar profesoarele imi spun ca face progrese, partea buna e ca adora "show and tell" (cand aduci un obiect personal la scoala si povestesti despre el). Are voie s-o faca daca vrea, asa ca ultima oara s-a dus cu un tren primit de Craciun. Mi-a zis profesoara ca le-a zis tot: cum a venit Santa pe cos, a mancat lapte si cookies, renii au mancat morcovii, apoi a lasat trenul sub brad, dar a uitat sa puna cadou si in soseta (am pus cadou in sosetoiul ala mare, dar mai avea el unul mic in care incapea o acadea, si na c-am uitat sa pun ceva acolo si m-a facut de ras la scoala ) Apoi a descris trenul si ce face el.
Ieri aveam friptura la cuptor si-mi zice "mama, take the carnitza out!
Ioana75 spune:
La multi ani de Florii!
Ce frumos povestiti despre copii, imi place. Copiii sunt in vacanta la bunici de cateva zile, si ar trebui sa stea pana dupa Paste, daca nu li se face dor de casa.
Antonia, te rog sa ne tii la curent cu Legea invatamantului si aplicarea ei. Daca ai si un link cu proiectul de lege la indemana, ar fi super. Aoleo, adica mai avem doar un an de gradi?
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
La multi Ani, tuturor care sarbatoresc Floriile.
Diana, ce simpatic e Peter. Si Sonia mai amesteca si adapteaza cuvintele, e o perioda f haioasa.
Ioana, deci tu esti deja in vacanta de Paste .
Ne pregatim si noi de vacanta, adica ma stresez ca nu am bagajele facute deja, plecam joi seara. Nu vreau sa zic vorbe mari, dar daca se iveste ocazia m-as bucura sa va vad pe cat mai multe din voi.
Pupici si o sapt excelenta va doresc,
Ioana75 spune:
Anto, drum bun! Ar fi frumos sa ne vedem intr-o seara, poate ne mobilizam mai multe zane.
Antoanela23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana75 Anto, drum bun! Ar fi frumos sa ne vedem intr-o seara, poate ne mobilizam mai multe zane. |
Da, ar fi super, tinem legatura dupa ce ajung, pupici