Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Miflore, interesanta pasiunea Anei pentru cai. Alberto e si el mare fan cai, l-am inscris deja la cursuri de calarie, are in fiecare vineri dupa masa ora de calarie si e foarte incintat, evident isi doreste un cal al lui sa il tina in curte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimsi spune:

Habar n-am cat costa un cal. Tata se interesase (ponei 500 euro???? il intreb) k era un nene care crestea ponei intr-un sat langa Gr. Cand era copila mica a tot dus-o pe acolo si cik spilul era sa cumperi o poneita gestanta. Nu stiai, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

"La Multi Ani" piticodromului care a implinit "cincinalul".

DanaLucia, sa mai scrii despre Alberto, mie imi place sa citesc.
Si despre toti copiii din piticodrom imi place sa am vesti.

Si Anca e scolaritza, merge la aceeasi scoala cu Victor.

In vacanta de vara, am fost in Ro si .. Bulgaria.

In rest, ne pregatim de petrecerea de 5 ani, de inceperea activitatilor: balet si patinaj si incercam sa mai profitam de vara.
Pe aici, sapt. asta este a doua mare canicula a verii.

Cu drag,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Miflore, ref la bici cu roti ajutatoare. Noi am tot taraganat sa-i scoatem rotile ajutatoare, ca-i prea mare bici, ca nu stiu ce.... pana intr-o zi cand am zis stop! le dam jos si la gunoi cu ele ca nu invata asa. Cu scandal putin, a acceptat pana la urma. Intr-o ora (ora in care sotul meu a alergat incontinuu langa ea ) a reusit sa mearga pe 2 roti. Asa ca Petra merge pe 2 roti acuma bine, desi nu prea ne-am dat mult vara asta.
cge petrecere faina
Si la Petra ii plac caii, dar si cateii mici maro . Noi am avut catei din 1983 (la bloc ) incontinuu, a fost super fain, dar te leaga prea tare de casa. Daca si-ar lua mama........dar nici ea nu mai vrea...
mimsi, la bungee ala in forma de bila s-a dat din Sunny Beach sau in corzile elastice cu ham? Ca in bila eu n-am avut curajul si nici in foarfecele alea cu forta G. Petra mi-a cantat 5 zile ca vrea in bila aia pe apa, din piscine si cand s-o bag n-a mai vut ca cica a vazut ca s-a spart una in mijlocul piscinei .
Sper sa vina vreme buna, ca maine mergem la un rafting

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza!
DanaLucia, ba sa ne povestesti despre sistemul de invatamant de la voi, eu una vreau sa stiu cat mai multe. Basca ca Alberto e printre fruntasi si vrem sa stim tot timpul ce mai face nou!
Cristina, bine-ai revenit! Ce perle mai scot Victor si Ancuta?
Mimsi, merci de pont, nu stiam. Dar ma intreb, asa-i ca poneita gestanta e mult mai scumpa? C-ar fi 2 intr-unul!
Si inca o chestie, cam cate kg suporta un ponei? Ca daca ma sui eu pe el il nenorocesc de tot...am 67 de kg in the morning...
Mda, ar fi interesant sa avem un calut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Codruta, si eu am zis in sinea mea ca asa trebuie facut cu rotile dar n-am facut. Cred ca lasam pentru la anul.
Unde mergeti la rafting? O luati si pe Petra? Cica se indreapta vremea, petrecere frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Citat:
citat din mesajul lui miflore

Codruta, si eu am zis in sinea mea ca asa trebuie facut cu rotile dar n-am facut. Cred ca lasam pentru la anul.
Unde mergeti la rafting? O luati si pe Petra? Cica se indreapta vremea, petrecere frumoasa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

S-a racit prea tare afara si sigur si apa e prea rece, nu o luam cu noi. Pe Bistrita mergem...Nu stiu cu indreptatul vremii la munte . Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Heeei, Cristina, ma bucur ca ai mai scris. Succes Ancutei.

Dana, mie imi place sa citesc despre frumuselul tau si despre sistemul de educatie din alte parti. Nu cred ca deranjaza pe cineva ca ne ¨laudam¨ si noi pe aici. Glumesc cand vorbesc d elauda, dar e interesant sa vezi cat sunt de diferite sistemele de invatamant. Iar despre avantul copiilor nostri nu putem decat sa ne bucuram cu asta si sa ne mandrim, si la fel, nu cred ca cineva ar trebui sa se simta ofensat, jignit, ca o mamaica isi lauda puiul, ca doar de aia suntem aici, sa vorbim despre ei, cu bune, cu rele. Apropos de asta, cand am fost diriginta in Romania, am dat mereu diplome tuturor copiilor, unele facute de mine in Word si imprimate pe hartie sau carton colorat, cu colante, cu floricele, o minune, am pus bani din buzunar si le-am cumparat carticele si parintii au fost mirati ca fac asta. Dar eu am gasit ca fiecare are ceva ce merita premiat. Unii poate nu aveau nici o treaba cu scoala, dar erau de foarte mare ajutor practic, ma ajutau la reparat lucrurile din clasa, la lipit carti, la spalat geamuri sau banci...aveau latura asta practica foarte bine dezvoltata si atunci am premiat-o. Asa facem si aici, ne mandrim cu ce au copii mai frumos si mai bun de oferit. Eu ador sa citesc despre piticotii piticodromului. Citind mereu despre ei, ma simt ca intr-o mare familie si e o fericire sa vad cate o mamaica care nu a mai trecut demult pe aici si care ne spune ce a mai facut puiutul ei.

Waw, Miflore, acum sa te tii, cal adevarat, stie Ana ce vrea. Apropos de intrebarile copiilor legate de viata si moarte...Iaris nu vrea sa imbatranim, nu vrea s aiba o alta familie, adica a lui si doar a lui, el vrea sa fie cu maami si tati pour toujours. L-as inregistra acum sa ii arat cand o avea vreo 18 ani, asa, sa vad daca mai are aceeasi idee.
Mimsi, sa va fie de bine vacanta. Si felicitari Alexiei pt curaj. Iaris e f precaut de felul lui. Bicicleta are inca rotile ajutatoare, la bazin are o vesta care se mai tine int-un buretel, ca tot am scos din ei, ca sa il obisnuim, Acum inoata cu efort 4-5 m, apoi se tine de tati, se vede ca face efort. Din iarna incepem si noi patinajul si gimnastica, il mai lasam in oct si nov fara activitati, pt ca vrem sa vedem cum va fi cu oboseala acumulata in timpul scolii, dat fiind ca nu mai doarme la pranz, iar el dormea de obicei in fiecare zi la gradi. Acum , dupa 4 zile il vedem ca e obosit, la 8 facem baie, la 8 jumate doarme dus, cade pur si simplu. Sunt insa fericita ca mananca ce are in boite ŕ lunch, adica cutiuta cu mancare. El era invatat sa manance la gradi la fel cu ceilalti, acum e fericit ca are pap de acasa si daca continua asa e excelent, ca stiu ce papa si cat si mai ales nu va mai papa ceva cu care eu nu sunt de acord.

Va pup, fug la trebi ca e ziua mea libera si nu am facut decat niste cumparaturi azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Buna seara piticodrom.
"La multi ani!" pentru aniversatii zilei: Tudor, Maria Teodora !

Marinela, Cge(Cristina), Miflore multumim pentru cuvintele frumoase, sunteti niste dragute!

Cristina (cge) mult succes Ancutei si lui Victor la scoala.

De cind n-am mai scris despre Alberto (e ceva vreme) mi-ar lua foarte mult sa scriu absolut toate activitatile/realizarile sale din perioada de cind n-am mai scris pina acum. Poate o sa imi iau avint intr-o zi sa scriu macar pe scurt cite ceva despre el, cine stie poate prind curaj in acest sens!

Salutari tuturor,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumesc de raspunsuri si urari fetelor.

Marinela, si eu ma bucur sa citesc de Iaris. Succes la scoala.
Si Anca e tot asa, doarme in toate pozitiile seara acasa. Se vede ca ii lipseste somnul de la pranz.
Si ea tot asa adoarme pe la 8,30.

A, si ea e incantata de "boite a lunch" zice ca asa mananca ce vrea ea, nu ca la gradi, unde mai manca si ce nu vroia.

Si azi a mers pentru prima data cu autobuzul galben. E tare mandra de ea.

Si Anca vrea sa isi cumpere copiii (2), fiindca nu vrea sa se casatoreasca.

Sunt haiosi la varsta asta. Pe mine ma "termina" cand imi zice ca sunt cea mai buna bucatareasa si "nu stiu ce ai gatit, dar e tare bun".

Asta da pasiune cu caii.
Ati cam incurcat-o.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput