Piticodromul Festiv de Sept - Oct 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 12
b_irina_c spune:
Multumesc inca o data pentru felicitari !
Mary Vlad e f incantat de viitoarea surioara. El de la inceput a declarat ca el vrea ca bb sa fie fata ca se intelege mai bine cu fetele . Isi face mereu planuri cum o sa o invete cutare si cutare lucru.
Noi am venit din concediu de cateva zile si vrem inapoi . A fost foarte frumos si Vlad s-a simtit foarte bine. De cand am venit ma intreaba cand o sa mergem data viitoare.
Si daca toti vreti ... poze ... !
Irina, mami de Vladut (26.08.2005)
deeapui spune:
In sfarsit nu mai sunt si eu singura pe aici! Bine ai revenit Irina!
Am vazut pozici artistice de la mare si ai asa o stralucire de graviduta!!!! Ca sa nu mai vb de mandrul tatic :))
alexuta2005 spune:
Buna fetelor!
Irina te-ai si intors din concediu? Eu mai am pana in august
Noi ne pregatim de serbare, astazi avem.Am alergat de am indebunit dupa o rochita rosie.Alexia e scufita rosie si in tot orasul nu gasesti decat rochite roz sau mov, ca asa poarta fetitele.Abia am gasit o fustita si o bluzita.
Si Alexia e pasionata de roz.ea viseaza la o casa roz, masina roz.Mi-a zis ca abia asteapta sa zugravesc casa in roz.
Revin cu poze de la serbare!
Va pup!
miflore spune:
Buna zanelor!!!
Ce mai faceti? Noutati, ceva?
Irina, bine-ati revenit, pe unde-ati fost? Frumoase pozeeeeee, Vladut e asa de mare!!! Si burtica e frumoasa!
Te simti bine?
Buna idee treaba cu pozele, o sa pun si eu, sper sa nu m-apuce cincinalul viitor.
Noi am avut serbarea de sfarsit de an pe 11 iunie, tema populara asa c-am alergat dupa costum popular. A fost f. frumos, Ana cam timida totusi in continuare, asta-i felul ei. Pe 1 iunie a fost Tinkerbell, au avut carnaval.
Peste o saptamana plecam in concediu in Turcia, in Kemer. De-abia astept, vreau relaxare si balaceala si coktailuri. Dup-aceea Ana va merge la Vulcana vreo 2 luni, la casa noastra, ca in fiecare vara.
O sa pun si eu poze!
Va pup,
miflore spune:
Casiana, cand o vedem pe Scufita Rosie?
Multumesc fetelor pentru voturi , am castigat 2 ture la concurs, la a treia n-am mai participat, era prea mult deja! Acum astept premiul!