Pe cine iubesti mai mult!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionitza
...si allinta...nu cred ca o fac cu rea intentie, doar vor sa se bage in seama ...si nu stiu cum sa o faca altfel

daca nu este rea intentie, atunci este lipsa de informare, ca sa ma exprim asa...
un raspuns taios, va determina persoanele indiscrete sa gandeasca de doua ori, inainte de a scoate din gura o ...cioara...

allinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

da, sa zicem ca ii raspunzi taios cuiva care a intrebat asta copilul in parc (cineva care nu te-a vazut in viata ei) ...si ce rezolvi cu asta? crezi ca in viata ei nu va mai intreba un alt copil pe cine iubeste mai mult? Ma'ndoiesc, sincer!
totusi ramin la parerea mea ca-i mai mult o intrebare retorica....imi zici ca ei ce intreaba vor sa faca o analiza detaliata a relatiilor din familia ta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

cred ca e greu pentru un adult sa lege o conversatie cu un copil mic. in afara de ce mai faci, cum te cheama, cati ani ai, nu prea ii duce capul ce sa intrebe.
nu ca ar scuza intrebarea, insa...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

cred ca e greu pentru un adult sa lege o conversatie cu un copil mic. in afara de ce mai faci, cum te cheama, cati ani ai, nu prea ii duce capul ce sa intrebe.
nu ca ar scuza intrebarea, insa...

Ramonika Ruxandra tati si Vladutz

Pai de ce ar tb un adult necunoscut sa lege conversatii cu copiii mici???...mie asta imi suna dubios rau.Mi s-a intamplat insa sa incerce sa o si atinga, asa ca stiu ca se intampla.Insa nu e normal.
Daca adultul este un cunoscut banuiesc ca mai gaseste si alte subiecte de conversatie decat sentimentele copilului pt parintii sai .
Nu stiu daca e rautate dar in mod clar este lipsa de bun simt si marlanie.Un om educat nu ar pune astfel de intrebari,

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Nu cred ca Ramonika vorbea despre adultii "necunoscuti", ci de cei care ii cunosc macar pe parinti. Si dupa o conversatie de convenienta cu acestia se simt obligati sa introduca si copilul in dialog, dar nu stiu cum.
Mi-am mai amintit de o discutie foarte "inteligenta" dintre fiu-meu si o tanti din parc, acum doua veri (el avea 4 ani): dupa inevitabila intrebare cu cati ani are, tanti l-a intrebat "si mergi la gradinita?" El i-a zis ca nu, apoi ea, parand ca i se daduse apa la moara, a continuat "pai cum, ca esti baiat mare, de ce nu mergi la gradinita?" El sec: "pentru ca sunt in vacanta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tisina
(el avea 4 ani): dupa inevitabila intrebare cu cati ani are, tanti l-a intrebat "si mergi la gradinita?" El i-a zis ca nu, apoi ea, parand ca i se daduse apa la moara, a continuat "pai cum, ca esti baiat mare, de ce nu mergi la gradinita?" El sec: "pentru ca sunt in vacanta"

Tisina

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Mi-am mai amintit de o discutie foarte "inteligenta" dintre fiu-meu si o tanti din parc, acum doua veri (el avea 4 ani): dupa inevitabila intrebare cu cati ani are, tanti l-a intrebat "si mergi la gradinita?" El i-a zis ca nu, apoi ea, parand ca i se daduse apa la moara, a continuat "pai cum, ca esti baiat mare, de ce nu mergi la gradinita?" El sec: "pentru ca sunt in vacanta"

Mergi la inceput