probleme sau joaca?

probleme sau joaca? | Autor: RODY77

Link direct la acest mesaj

Copilul are aproape un an, merge in picioare, este vioi,nu vorbeste decat (pa, tata,mamama, baba)dar l-am vazut ca in joaca se da cu capul de usa sau perete (nu mereu). Cred ca ii place cum suna si se distreaza.
A mai patit cineva asa, sa fie o problema sau joaca?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Am patit, e ceva normal, a trecut intr-un timp destul de scurt. Eu ii distrageam atentia cu alte jocuri . Daca-i spuneam sa nu mai faca, daca ma impacientam, era mai rau, asa ca distragerea atentiei merge .
Sanatate!

Mami de Denis (17.06.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RODY77 spune:

Da natalia daca ii zic sa numai faca asa,rade la mine si parca face mai rau si singura solutie este sa ii distrag atentia cu o jucarie iar el uita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Fetita mea, dupa ce a vazut ca daca da cu capul de perete mai tare, probabil ca o doare, acum se apropie usor si atinge peretele cu capul si apoi rade. Probabil ca intr-adevar este un mod de-al lor de joaca.Nu cred ca trebuie incurajat, dar nici nu trebuie sa te sperii.Ea isi mai da si cu jucarii in cap si apoi rade.

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

Joaca. Si copilul meu cand atingea usa cu capul ori peretele , eu il intrebam dc s-a lovit si el repeta gestul. Am renuntat sa mai intreb si a trecut .

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Faacea si razvi cam tot pe la varsta asta,el se dadea cu capul de parchet,da tare,cik e normal,mai stiu si pe altii,prietenii apropiati...incearca sa ii distragi atentia!

Poze Razvanelu vechi

poze razvanelu noi

varsta razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara_c spune:

Citat:
citat din mesajul lui RODY77

Copilul are aproape un an, merge in picioare, este vioi,nu vorbeste decat (pa, tata,mamama, baba)dar l-am vazut ca in joaca se da cu capul de usa sau perete (nu mereu). Cred ca ii place cum suna si se distreaza.
A mai patit cineva asa, sa fie o problema sau joaca?

A mea se da cu funduletul de usa.Ii place zgomotul pe care il face.Si banuiesc ca nu o doare.
Sunt convinsa ca e joaca dar fiindca da cu capul de obiecte dure cred ca poate fi periculos, mai ales daca face asta des.
Incearca sa ii distregi atentia cand face asta, fara sa il certi(oricum nu va intelege de ce 'nu e voie').Va uita curand obiceiul

Errie's mummy

Hawaii MexicoUS*Europe_and US * Wedding * ErinnKendall*KUALA LUMPUR * Bangladesh_Singapore_Bali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io nu-i fac nimic. Fiu-meu testeaza peretele de cateva ori pe zi, ba incearca sa-l si muste. Nu da f tare, rade, asa ca il las in ale lui, sper sa se plictiseasca in curand de jocul asta si sa trecem la altele... mai pasnice...

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Al meu, care acum e mare, are 8 ani, se dadea cu capul de podea la 1 an. Eu il ignoram si a trecut f. repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinela spune:

Si fetita mea care are 11 luni face la fel. Cred ca asa experimenteaza ei lucruri noi, nu cred ca ai motiv sa te ingrijorezi.

Mergi la inceput