Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 *42*
Raspunsuri - Pagina 7
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex25 Monikus, parca si Rareselul e mai cuminte de poti baga nasul pe aici, tare rau imi pare ca nu doarme si el mai mult...eu am zile cand imi fac probleme de ce doarme atat de mult. ------------------------------------------------------------------------- Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26.09.2009)![]() Da Doamne sa fim sanatoase! ![]() |
Alex, intru in general cand vine cineva sa ma ajute fie soacra, fie bunica, fie mama sau e sotul in concediu. Azi a venit racit si sta 2 zile in medical asa ca il mai plimba el pe cel mic. Dar da, e mai bine totusi ca la inceput pt ca atunci urla mult mai tare si mai mult si il vedea cum se chinuie de burtica. Vreau sa uit clipele alea.
si stai linistita ca va fi bine la botez. Rares al nostru nu a inchis un ochi atunci. A stat treaz printre invitati pana la 12 noaptea apoi a dormit cam pana la 5 dimineata si am luat-o de la capat.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) ALBUM RARES ANDREI BEBE
POZE BOTEZ poze Craciun si Revelion
santorini spune:
Monikus, poze noi nu prea am (doar de pe 1 ian cand "l-am dat la grinda"
dar trebuie sa le descarc). Mi-am adus aminte ca am vazut poze cu voi, ce frumusel e Rareselul si ce par are! Si mi-a palcut si cadoul pe care l-a primit![]()
Selen mersi
si eu sper ca Andrei sa nu raceasca si sa fie adevarata chestia cu anticorpii din lapte!
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN
monikus spune:
| citat din mesajul lui santorini Monikus, poze noi nu prea am (doar de pe 1 ian cand "l-am dat la grinda" Selen mersi si eu sper ca Andrei sa nu raceasca si sa fie adevarata chestia cu anticorpii din lapte! de Andrei-Alexandru BOTEZ POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN |
Santorini stiu ca ne-a explicat odata Madalina cum e cu datul de grinda dar nu mai stiu. In fine neuronul e cam obosit la ora asta. Sper sa treaca raceala si stai fara grija ca nu va lua copilasul nimic rau de la tine.
Si acum sa va mai spun ceva fetelor: m-am tuns si eu. Am zis sa nu o las pe Cristina_ana asa singurica si suparata. Da Cristina si eu m-am tuns. Poze o sa fac maine ca azi e cam nespalat parul si risc sa ma fac de ras fata de voi toate. O sa imi rog sotul sa imi faca o poza ceva daca oi apuca sa ma spal pe cap. Daca nu imi fac poze, Rares e de vina stiti nu? In el sa dati cu rosii ca eu nu am voie sa mananc.

Monica, mami fericita de
Lumi_Richard spune:
La multi ani celor ce-si serbeaza astazi ziua de nume!
Am si eu o intrebare pt mamicile cu mai multa experienta....
Fetita mea are 3 lunite si 6 kg,este alimentata exclusiv cu Nan1. S-a nascut prematur la 34s si 4z cu 2650g. Ne-a vizitat pediatra ieri si mi-a spus ca pot incepe sa-i introduc sucuri de fructe/legume in alimentatie....
Voi ce credeti?
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009
Poze Alexa Annabelle Denise
monikus spune:
| citat din mesajul lui Lumi_Richard La multi ani celor ce-si serbeaza astazi ziua de nume! Am si eu o intrebare pt mamicile cu mai multa experienta.... Fetita mea are 3 lunite si 6 kg,este alimentata exclusiv cu Nan1. S-a nascut prematur la 34s si 4z cu 2650g. Ne-a vizitat pediatra ieri si mi-a spus ca pot incepe sa-i introduc sucuri de fructe/legume in alimentatie.... Voi ce credeti? Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise 7 Oct 2009 Poze Alexa Annabelle Denise |
Eu una nu as trece la diversificare mai devreme de 4 luni indiferent de modul de alimentatie de pana acum. Eu am o cunostinta care si-a hranit copilul numai cu nan pana la 6 luni si apoi a inceput diversificarea pt ca asa i s-a recomandat iar copilul mananca de toate acum.
Eu personal ma gandesc sa incep diversificarea la 4,5 luni in conditiile in care fiul meu e alaptat exclusiv. Multa bafta iti doresc si sa iei decizia care trebuie.

Monica, mami fericita de
santorini spune:
Lumi eu cred ca e prea devreme sa incepi la trei luni. Si in Capraru si in dr. Spock scrie ca pentru cei alaptati cu formula e bine sa se inceapa la 4-4 luni jumatete, pentru ca sistemul lor digestiv nu este inca suficient maturizat pentru a putea digera si altceva in afara de lapte.
Chiar voua ce v-au spus pediatrii? Eu vreau sa incep pe la 5 luni sau 5 luni jumate (eu il alaptez exclusiv pe Andrei), dar medicul de familie ma tot bate la cap sa incep de acum! Saptamana viitoare o sa vorbesc si cu pediatra, sa vedem ce scheme ne propune!
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
selen80 spune:
sunt si eu de aceeasi parere cu Monikus, care-i graba cu diversificarea daca ea s-a dezvoltat atat de bine pana acum? eu zic ca stomacelul lor nu este inca pregatit pt altceva in afara de laptic...
si ca mi-am adus aminte...si scopul meu este de a alpta exclusiv pana la 6 luni...(stiu ca intrebase cineva nu demult, nu mai tin minte cine
scuze)
VOTATI-NE, VA RUGAM! MULTUMIM!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
santorini spune:
Monikus eu astept sa pozele cu tine tunsa ca si pe mine ma cam bate gandul sa-l scurtez pe al meu. Si vreau sa o vad si pe Cristina (sau am ratat eu pozele?)
Cat despre datul la grinda se pare ca e un obicei existent doar in Muntenia si Oltenia. In dimineata zilei de 1 ianuarie moasa copilului vine acasa, aduce o turta (in cazul nostru panetone
), il ridica in brate de trei ori, sub tocul usii si tanand deasupra capului turta spune "sa cresti mare". Moasa este cineva apropiat familiei si desemnata in aceasta calitate la nastere (cum sunt si nasii).
de
Andrei-Alexandru
BOTEZ
lutoniana spune:
ola pe seara
1. Santorini am fost racita cu chestii dinacelea grele in nas si in gat, cu curs nas, si stranutat si Davidelu nu avea nimic doar se speria cand stranutam si-i sarea sanul din gura ![]()
Alapteaza fara teama ca ai si anticorpi pt raceala 
2. Monikus tu stii ca imi esti simpatica asa ca lasa-ma sa-ti dau un sfat sincer de care tii cont numai daca vrei 
Si David a bagat mult infacol dar eu cam odata la 2 saptamani faceam teste si nu-i mai dadeam cate o zi sa vad ce se intampla.....urla tare rau si Adi urla la mine (adica eram numai un urlet) ca de ce las copilul sa se chinuie INSA incet incet trebuie scos pentru ca e plin de chimicale si nu face bine.
Apoi ca sa nu mai am "scandal" in casa
ii dadeam la o masa da la una nu....deci eu eram chitita sa nu ii mai dau dar David ma dadea mereu de gol cu tipetele lui 

Si azi asa , maine asa ....azi m-ai "uitam " sa-i dau maine nu, i l-am scos si nu a mai plans 

Eu cu memoria nu stau asa bine dar cred ca e deja mult la Raresica de la 2 saptamani...continuu, la fiecare masa.
Evident ca tu faci cum vrei dar incearca sa vezi totusi daca-i mai trebuie sau nu 
3. Lumi Richard teoria zice ca la bebelusii care papa lapte praf se incepe la 4 luni si la cei care papa san la 6 luni deci eu zic sa mai stai putin ca nu vin turcii. Eu cred ca unii dr cand nu au nimic de spus, ca sa nu pice de fraieri...mananca si ei ceva acolo....(va rog sa ma scuzati) ca sa nu taca.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Fragutza spune:
| citat din mesajul lui monique02 RalucaPaun ce simpatica ai fost cum ai cautat tu noaptea solutii sa nu ramana flamanda Natalix. Sa sti ca am cautat Babycook-ul pe care l-am folosit la Teodora si am constatat ca este intr-o stare inca destul de buna asa ca as putea sa ti-l donez daca vrei eu am primit unul nou pt Andreea de la nasa ei. Maine il testez sa vad daca chiar merge. Ce zici? Monica, mamica de Teodora (04.09.06) si de surioara Andreea (20.08.09) ![]() |

de Natalia (03.09.09)